sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

panza tratata si tifel cu pigmenti hellp Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ondine_tdf 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-October 08

Scris 07 October 2008 - 12:18 AM

Am de facut o lucrare pe 2 panze de 10 metri lungime si 2,10 latime, panza este tratata cu aracet si alb de zinc. Problema e ca nu stiu ce culori sa folosesc pe asemenea suprafete, mia zis cineva sa folosesc tifel-ul acrilic si pigmenti, pentru a iesi mai ieftin, dar nu stiu cum se va comporta la manipularea panzei. mie frica sa nu crape stratul de culoare sau sa se detelioreze la umezeala si transport. Lucrarea va trebui postata la un targ de joburi, intr-o incinta acoperita.
Va rog mult sa imi dati un sfat cat mai economic si cu rezultate cat mai bune.Va multumesc
0

#2 Utilizator offline   Spring in Paris 

• Angel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-October 06

Scris 07 October 2008 - 04:59 AM

:D vezi tu, eu nu prea-ţi recomand să faci economie, asta-n caz că vrei să ai o lucrare a cărei frumuseţe să persiste īn timp.
Eu una recomand culorile "uleioase", sunt un pic mai scumpe, dar sunt bune ptr. astfel de suprafeţe. Cānd pictezi cu ele să nu care cumva să foloseşti apă(decāt eventual să-ţi speli pensula :o: ), au foarte mult ulei, nu au nevoie de aşa ceva.
Am să caut prin colecţia mea de acasă şi mai dau o raită prin magazinele de specialitate şi revin cu alte informaţii :D.
Pānă atunci, aruncă o privire pe site-ul ăsta : http://www.galeriart...sp?idCategory=6 , s-ar putea să-ţi fie de folos. :bye:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Tehnici de imbatranire a panzei Whiteyy  0 1.018
Replici noi nu stiu ce sa fac curajoasa  13 4.836
Hot Topic (New) Atasamente tehnica picturii in ulei...
help me...
alexandrru  315 123.245
Replici noi Atasamente Cursuri de pictura/grafica BufnitzaUcigasha  6 5.266
Replici noi Pictura in nisip
Ce pareri aveti?
Flameguard  4 1.992