sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ceva ciudat intr-o poza Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 13 December 2008 - 08:31 AM

Vezi postareaKnoppyx, la Oct 5 2008, 01:28 PM, a spus:

Am fost aseara, 04.10.2008, cu cativa prieteni la o cetate, in apropierea bucurestiului, ei ii spuneau "cetatea de la magurele", nu am auzit niciodata de ea.Cica ar fi bantuita. Unul dintre tovarasii mei a facut o poza in care mi se pare ca apare ceva ciudat, am pus si pozele, si le-am si marit. Cu ce seaman chestia aia din poza? dati-va si voi cu parerea :huh: prima poza este poza in marime originala, nu am modificat nimic la ea, doar am pus cerculetul

Nu stiu cum sa-ti spun,...dar cum de ai ales sa o incercueti pe aia mica...cand ai atatea entitati mari in jurul ei...
e plina poza...
si nu ma luati cu particole de praf... unele sunt putin plasate in spatele anumtor obstacole... iar de ar fi particole nu ar putea sa fie o parte din particola in spatele unui obstacol...
am cautat sa pozez si eu chesti de astea...si am pozat in mai multe situatii... in care la inceput poza nu avea nimic in ea... si apoi au aparut la cateva zile...

http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...st&id=45386

Aceasta postare a fost editata de Ingp: 13 December 2008 - 08:32 AM

0

#22 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 13 December 2008 - 08:52 AM

Vezi postareaIngp, la Dec 13 2008, 10:31 AM, a spus:

Nu stiu cum sa-ti spun,...dar cum de ai ales sa o incercueti pe aia mica...cand ai atatea entitati mari in jurul ei...
e plina poza...
si nu ma luati cu particole de praf... unele sunt putin plasate in spatele anumtor obstacole... iar de ar fi particole nu ar putea sa fie o parte din particola in spatele unui obstacol...
am cautat sa pozez si eu chesti de astea...si am pozat in mai multe situatii... in care la inceput poza nu avea nimic in ea... si apoi au aparut la cateva zile...

http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...st&id=45386

Acelasi lucru mi-a sarit si mie in ochi.M-am uitat cu multa atentie sa vad ceea ce este incercuit,foarte putin vizibil,iar in jur o multime de entitati care se vad foarte clar si fara niciun efort.
0

#23 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 13 December 2008 - 10:14 AM

Vezi postareaotilia_, la Dec 13 2008, 09:52 AM, a spus:

Acelasi lucru mi-a sarit si mie in ochi.M-am uitat cu multa atentie sa vad ceea ce este incercuit,foarte putin vizibil,iar in jur o multime de entitati care se vad foarte clar si fara niciun efort.

probabil au aparut dupa ce a postat poza... am patit si eu asta... aveam pozele in calculator si m-am uitat dupa entitati prin ele... si nu era nici una (in acelasi timp aveam pozele si arhivate) si peste o saptamana am gasit 28 de poze plne cu entitati...iar in arhiva acele poze nu aveau entitati... ele pot aparea si dupa un anumit timp... sau sa dispara....
0

#24 Utilizator offline   nike 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-March 06

Scris 17 December 2008 - 08:43 AM

Cel mai probabil din cate imi dau eu seama este o pata creata de lumina blitului cum sunt si multe altele in acea poza.
Creierul tau este programat sa "vada ceva cunoscut" in tot ceea ce aparent este fara sens. De exemplu si intr-o stanca multi vad fete de oameni, vad umbre care seamana a stiu eu ce etc. Totul este imaginatia ta. acolo este doar o simpla pata alba de la blitz sau o piatra.
0

#25 Utilizator offline   potemkin 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-October 07

Scris 18 December 2008 - 12:08 AM

Prima mea impresie a fost ca vad un clown. Am mai circulat prin locuri "bantuite" de astfel de entitati. Cred ca sunt entitati care isi apara teritoriul, desi nu inteleg fata de cine simt nevoia sa-l apere si ce ascund.
Nu demult am avut un cosmar din care m-am trezit si in fata mea a aparut un clown care se schimonosea. Mi-a fost frica, desi stiam ca nu-mi poate face rau decat propria-mi frica.
0

#26 Utilizator offline   Sylwake 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-December 08

Scris 30 December 2008 - 04:48 PM

cred ca era doar o simpla piatra...
0

#27 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 07 January 2009 - 09:25 PM

Vezi postareaIngp, la Dec 13 2008, 10:14 AM, a spus:

probabil au aparut dupa ce a postat poza... am patit si eu asta... aveam pozele in calculator si m-am uitat dupa entitati prin ele... si nu era nici una (in acelasi timp aveam pozele si arhivate) si peste o saptamana am gasit 28 de poze plne cu entitati...iar in arhiva acele poze nu aveau entitati... ele pot aparea si dupa un anumit timp... sau sa dispara....

hai da'o incolo de treaba.. pe asta nu am mai auzit'o. Cum sa apara peste ceva timp dupa ce pozezi entitatea. Daca entitatea exista, apare in poza la momentul acela.. nu dupa nu stiu cate zile... :o:
0

#28 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 24 January 2009 - 08:40 PM

Nu am vazut nimic deosebit, poate nu mai vad bine...
0

#29 Utilizator offline   xteox 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-March 09

Scris 26 March 2009 - 09:15 PM

Am fost aseara, 04.10.2008, cu cativa prieteni la o cetate, in apropierea bucurestiului, ei ii spuneau "cetatea de la magurele", nu am auzit niciodata de ea.Cica ar fi bantuita. Unul dintre tovarasii mei a facut o poza in care mi se pare ca apare ceva ciudat, am pus si pozele, si le-am si marit. Cu ce seaman chestia aia din poza? dati-va si voi cu parerea :) prima poza este poza in marime originala, nu am modificat nimic la ea, doar am pus cerculetul

:cheer: omg daca ala nu e craniu..si..si :o: ciudant nu va garantez nimic :D
0

#30 Utilizator offline   CDNN 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-May 08

Scris 14 April 2009 - 04:48 PM

:stars:

Am fost aseara, 04.10.2008, cu cativa prieteni la o cetate, in apropierea bucurestiului, ei ii spuneau "cetatea de la magurele", nu am auzit niciodata de ea.Cica ar fi bantuita. Unul dintre tovarasii mei a facut o poza in care mi se pare ca apare ceva ciudat, am pus si pozele, si le-am si marit. Cu ce seaman chestia aia din poza? dati-va si voi cu parerea (w00t) prima poza este poza in marime originala, nu am modificat nimic la ea, doar am pus cerculetul

este o particula de praf din apropierea obiectivului care a fost luminata cu blitz banuiesc da si mie mi sa intamplat :luck: :P:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis intamplari stranii damngirl  1 7.185
Topic inchis Credeti in fantome, in spirite, intr-o lume paralela s.a ?
De curiozitate as vrea si eu sa stiu parerile voastre despre acest sub
Alin92  6 9.537
Topic inchis vise, intamplari, povesti de groaza, vampiri, 2o12, posedare,exorcisare si o lume ascunsa etc
topic liber discutiilor si problemelor de tot felul
alexa sweet th  58 28.259
Topic inchis Povesti cu vrajitoare si magie roportal  23 31.921
Topic inchis Ascendentul Ileina  1 2.122