am o problema cu placa video ... daca dau pe exe-ul jocului imi apare o eroare hardware graphics acceleration si in alte jocuri imi zice de direct 3 d si de acceleratia hardware-lui care trebuie sa fie setata pe full . daca stie cineva sa.mi explice va rog
Pagina 1 din 1
hardware graphics acceleration
Scris 04 October 2008 - 08:29 AM
Salut Mihneax , instaleaza directX 9c sau du-te la meniul start ,run si scrie '' dxdiag ''si vezi daca ai activat direct3d accelerator sau directdraw sau agp texture .Nu ai specificat ce tip de placa video ai si pe ce conector este AGP sau PCI. Pe PCI nu stiu daca are aceleasi setari. Dupa cum am inteles de pe forum trebuie sa dai mai multe date despre sistemul tau ,ca ceilalti sa te poata ajuta mai concret.
Scris 04 October 2008 - 09:32 AM
mihneaX, la Oct 3 2008, 09:09 PM, a spus:
am o problema cu placa video ... daca dau pe exe-ul jocului imi apare o eroare hardware graphics acceleration si in alte jocuri imi zice de direct 3 d si de acceleratia hardware-lui care trebuie sa fie setata pe full . daca stie cineva sa.mi explice va rog
Şi dacă intitulai topicul << eroare "hardware graphics acceleration" >>, nu crezi că era mai bine? Īncercaţi să găsiţi titluri sugestive, dacă vreţi să obţineţi răspunsuri.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
vreau notebook ieftin | bab | 4 | 11.006 |
|
problema copiator lanier 5645 | alex_cadu | 0 | 1.625 |
|
...... |
LeX2009 | 6 | 1.793 |