sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

hardware graphics acceleration Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mihneaX 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-October 08

Scris 03 October 2008 - 08:09 PM

am o problema cu placa video ... daca dau pe exe-ul jocului imi apare o eroare hardware graphics acceleration si in alte jocuri imi zice de direct 3 d si de acceleratia hardware-lui care trebuie sa fie setata pe full . daca stie cineva sa.mi explice va rog
0

#2 Utilizator offline   mocanu_dan69 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-October 08

Scris 04 October 2008 - 08:29 AM

Salut Mihneax , instaleaza directX 9c sau du-te la meniul start ,run si scrie '' dxdiag ''si vezi daca ai activat direct3d accelerator sau directdraw sau agp texture .Nu ai specificat ce tip de placa video ai si pe ce conector este AGP sau PCI. Pe PCI nu stiu daca are aceleasi setari. Dupa cum am inteles de pe forum trebuie sa dai mai multe date despre sistemul tau ,ca ceilalti sa te poata ajuta mai concret.
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 04 October 2008 - 09:32 AM

Vezi postareamihneaX, la Oct 3 2008, 09:09 PM, a spus:

am o problema cu placa video ... daca dau pe exe-ul jocului imi apare o eroare hardware graphics acceleration si in alte jocuri imi zice de direct 3 d si de acceleratia hardware-lui care trebuie sa fie setata pe full . daca stie cineva sa.mi explice va rog

Şi dacă intitulai topicul << eroare "hardware graphics acceleration" >>, nu crezi că era mai bine? Īncercaţi să găsiţi titluri sugestive, dacă vreţi să obţineţi răspunsuri.
0

#4 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 04 October 2008 - 09:44 AM

Vezi postareaharald, la Oct 4 2008, 10:32 AM, a spus:

Şi dacă intitulai topicul << eroare "hardware graphics acceleration" >>, nu crezi că era mai bine? Īncercaţi să găsiţi titluri sugestive, dacă vreţi să obţineţi răspunsuri.

Multumesc pentru sugestie. :airkiss:

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse