Suntem bogati sau saraci?
Scris 02 October 2008 - 11:27 PM
Sunt oameni bogati si oameni saraci... Pe scara valorilor masurata, bogatia si saracia...
Sunt oameni pentru care bogatia inseamna bunurile materiale adunate intr-o viata de om. Sunt oameni pentru care bogatia consta in oamenii de care sunt inconjurati. Sunt oameni pentru care bogatia inseamna ceea ce au in suflet.
Sunt oameni saraci... oameni care nu au strictul necesar, din punct de vedere material. Care nu au prieteni. Care nu au bogatia sufletului.
Sunteti bogati sau saraci?
Sunt oameni pentru care bogatia inseamna bunurile materiale adunate intr-o viata de om. Sunt oameni pentru care bogatia consta in oamenii de care sunt inconjurati. Sunt oameni pentru care bogatia inseamna ceea ce au in suflet.
Sunt oameni saraci... oameni care nu au strictul necesar, din punct de vedere material. Care nu au prieteni. Care nu au bogatia sufletului.
Scris 02 October 2008 - 11:30 PM
Rrami, la Oct 2 2008, 11:27 PM, a spus:
Sunt oameni bogati si oameni saraci... Pe scara valorilor masurata, bogatia si saracia...
Altul?
Bogatia a insemnat si va insemna mereu, situatia materiala. Clar.
Cei care spun altceva, este doar pentru ca nu o pot avea.
Scris 02 October 2008 - 11:31 PM
Acu zi si tu, cine ar putea spune ca se simte bine fara bani? Sau cine ar spune ca "dom-le,io sunt sarac sufleteste"? Cred ca pentru a obtine raspunsuri sincere, intrebarea nu trebuia formulata asa direct 
Personal,ma consider un om bogat sufleteste, iar in ce priveste partea materiala, e absolut necesara.
Personal,ma consider un om bogat sufleteste, iar in ce priveste partea materiala, e absolut necesara.
Scris 02 October 2008 - 11:35 PM
Daca exista multumire de sine, automat omul se considera bogat sufleteste, cred. Evaluarea este extrem de subiectiva, nici macar n-as sti ce sa raspund.
Saracia nu aduce neaparat bogatia sufleteasca si inavutirea nu saraceste sufletul.. Nu intotdeauna.
Saracia nu aduce neaparat bogatia sufleteasca si inavutirea nu saraceste sufletul.. Nu intotdeauna.
Scris 02 October 2008 - 11:40 PM
lupoaica*, la Oct 2 2008, 11:31 PM, a spus:
Acu zi si tu, cine ar putea spune ca se simte bine fara bani? Sau cine ar spune ca "dom-le,io sunt sarac sufleteste"? Cred ca pentru a obtine raspunsuri sincere, intrebarea nu trebuia formulata asa direct 
Ideea este ca ..nu ai bani nu ai nimic. Deci nici prieteni, iubita, sotie nimic.
Deci nu esti bogat in niciun fel.
Scris 02 October 2008 - 11:42 PM
Eu mi-am facut un plan, la 30 sa am un apartament in bucuresti, asta il voi avea chiar mai devreme, sa imi iau o casa la munte, una la mare si sa imi iau o casa pe cote d'azur. Si cred ca vor fi in functie de parinti, deci sunt saraca.
Scris 02 October 2008 - 11:45 PM
laurent-III-rd, la Oct 3 2008, 12:40 AM, a spus:
Ideea este ca ..nu ai bani nu ai nimic. Deci nici prieteni, iubita, sotie nimic.
te contrazic puternic
cati bogati cu prieteni adevarati, cu iubite adevarate ai vazut? tot timpul ii roade grija daca cei din jurul lor sunt acolo pentru ei insisi sau pentru bani
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mirarea | Interpus | 11 | 1.729 |
|
exercitiu de admiratie | marchis | 13 | 8.240 |
|
Universul este o simulare? | Nemo! | 60 | 6.156 |
|
Asupra Respectului deplin pentru fiinta feminina