sau Inregistrare

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Mancarea italieneasca Evaluare topic: - - - - -

#121 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 19 May 2010 - 11:38 PM

Vezi postarealynxul_alb, la May 19 2010, 07:23 AM, a spus:

merge si fara sursa suplimentara de caldura, cu aluatul acoperit cu un servet de bucatarie.

Am citit o reteta de gogosi undeva pe net si incepea: - Sa incalzim incaperea la o temperatura de vrei 34*C ... :eek:
ca sa creasca aluatul ... stiu ca iarna in Montreal asta e aproape imposibil dar tot se maninca gogosi!!!

Am pofta de Minestrone ...
0

#122 Utilizator offline   Naturista 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-October 10

Scris 25 October 2010 - 08:16 PM

Pui cu crema de hribi si trufe

Ingrediente:
Un pui de circa 1,200 kg
Orez 250 gr. - Un morcov – O ceapa – Jumatate de tulpina de telina (folositi telina de aroma) – Smantana lichida, 1dl.
Crema de hribi si trufe de la Savini Tartufi 60 gr.
Faina 40 gr. - Hribi uscati 5 gr. - Dafin – Sare si piper – Unt 30 gr. - Ulei de masline

Se pune puiul la fiert in circa 2l de apa clocotita cu sare, impreuna cu morcovul, ceapa, tulpina de telina, o frunza de dafin si piper. Luati-l de pe foc dupa o ora. Pregatiti un sos cremos din doua polonice de zeama de pui, faina, unt si putina sare, la care adaugati Crema de hribi si trufe Marca Savini Tartufi, precum si ciupercile uscate. Acestea trebuie puse la inmuiat din vreme, stoarse si taiate marunt. Tineti la cald puiul si sosul. Intr-un vas termorezistent rumeniti orezul in putin ulei, in care adaugati o frunza de dafin. Apoi turnati peste orez, circa jumatate de litru de zeama de pui si introduceti vasul in cuptorul incalzit la 190 grade timp de 18 minute. Scoateti vasul, puneti continutul pe un platou, alaturi de puiul taiat in bucati, peste care turnati sos din abundenta.

Tot secretul este sosul daca gasesti crema cu trufe. Ca la toate retele italienesti totul este foarte gustos daca folosesit ingredientele originale. Daca faci inlocuiri cu cei ai prin casa devine un pui banal cu orez si un sos.
Eu gasesc destul de greu chair si in Bucuresti. La Sapore Toscano au de obicei.
0

#123 Utilizator offline   Cazzone 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-November 10

Scris 19 December 2010 - 03:09 AM

Deci , in italia decand sunt aici de 4 luni , pot sa va spun ca italia are cel mai oribil ketchup , asta la restaurant ,,,nu stiu mie mi se pare oribil :| am mancat de 3 ori la restaurant in rest, doar la pachet imi iau , sosul acela nu se compara cu cel romanesc nu stiu de ce.
Pizza este buna ,pacat ca ii pune busuioc...pai ce dracu , busuiocu ori il agatam la usa, ori il mancam :unsure:) ?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 13 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic