Suna in Romania cu www.roconnect.com : ai tarife minime, calitate maxima si TAXE ZERO !!
- 60 de minute gratuite la inscriere
- calitate net superioara cartelelor telefonice.
- ai acces de pe telefonul mobil sau fix, fara schimbarea companiei existente.
- ai acces online in timp real la contul tau, convorbiri, tarife, etc.
- tarife excelente catre toate destinatiile internationale.
- optiunea numar de telefon romanesc - primesti apelul pe telefonul mobil in SUA sau Canada.
- vorbesti GRATUIT participand la programul pentru referinte.
Deschide un cont online pe www.roconnect.com si beneficiaza chiar de astazi de tarifele mici, calitatea deosebita a serviciilor noastre si minutele gratuite oferite la inscriere sau prin programul de referinte.
Pagina 1 din 1
Suna in Romania ieftin si fara taxe! Servicii de telefonie spre si dinspre Romania
Scris 20 February 2009 - 02:40 AM
Eu sun prin http://www.happycall.ro e mult mai avantajos si se aude brici! Si au suport tenhic si prin messanger ceeace e destul de important daca nu le prea ai cu claculatoarele ca si mine 
Pe mine m-au ajutat sa-mi configurez softul si au avut muuuulta rabdare cu mine.
Pe mine m-au ajutat sa-mi configurez softul si au avut muuuulta rabdare cu mine.
Scris 29 March 2009 - 09:48 PM
Am incercat si eu happycall, supertare! mersi cristina!
si app de avantajele oferite de ei (astea sunt copiate de pe site-ul lor)
:
Taxarea se face la secunda inca din primul minut.
Plata se face online prin card, paypal sau sms(numai din Romania in retelele Orange si Vodafone)
Nu aveti nevoie de contract, serviciul este preplatit si nu sunt alte taxe ascunse; platiti cat vorbiti.
Detaliile convorbiliror le gasiti in contul dvs personal.
Spre deosebire de alte servicii de acest gen, la HappyCall nu expira creditul.
Recomandand HappyCall puteti primi intre 5-10% pentru fiecare prieten care se inscrie si isi incarca contul.
O zi excelenta la toata lumea!
si app de avantajele oferite de ei (astea sunt copiate de pe site-ul lor)
Taxarea se face la secunda inca din primul minut.
Plata se face online prin card, paypal sau sms(numai din Romania in retelele Orange si Vodafone)
Nu aveti nevoie de contract, serviciul este preplatit si nu sunt alte taxe ascunse; platiti cat vorbiti.
Detaliile convorbiliror le gasiti in contul dvs personal.
Spre deosebire de alte servicii de acest gen, la HappyCall nu expira creditul.
Recomandand HappyCall puteti primi intre 5-10% pentru fiecare prieten care se inscrie si isi incarca contul.
O zi excelenta la toata lumea!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS