Localuri pe unde va place sa mancati
Scris 09 February 2010 - 10:06 PM
ce sentiment placut aveam, sa ma stiu ca serversc masa la Popasul Dacilor (prin imprejurimile Orastiei, daca imi aduc aminte bine), in timpul unei drumetii cu niste chopperisti. Dar toata placerea ne-a fost disipata de, nelipsitele... manele
.. pacat de numele localului
Scris 23 November 2010 - 10:32 PM
La Piciorul Porcului, in Bucuresti. Localul arata la fel de haios cum suna numele, dar mult mai cochet si mai stilat decat te-ai astepta (pe site ei se autointituleaza carciuma!).
De fapt este un restaurant "cu tema" extrem de bine definit, bucatarul este genial (si acelasi de cel putin 4 ani de cand merg eu acolo) iar mancarurile nu doar traditionale ci si foarte elaborate. Doar dac citesti meniul pe site iti vine sa-ti iei picioarele la spinare si sa te opresti direct acolo (poti lua si masina ca n-au probleme cu parcarea).
De fapt este un restaurant "cu tema" extrem de bine definit, bucatarul este genial (si acelasi de cel putin 4 ani de cand merg eu acolo) iar mancarurile nu doar traditionale ci si foarte elaborate. Doar dac citesti meniul pe site iti vine sa-ti iei picioarele la spinare si sa te opresti direct acolo (poti lua si masina ca n-au probleme cu parcarea).
Scris 11 December 2010 - 08:50 PM
In Bucuresti de la ROTISERIA 131 de pe bulev.Dacia,chiar la nr 131 .
Produsele au un gust deosebit si preturile sunt mai mult decat rezonabile.
Nu am prea auzit pareri impotriva acestui local.
Au un site dragut: www.mancare-acasa.ro .
Produsele au un gust deosebit si preturile sunt mai mult decat rezonabile.
Nu am prea auzit pareri impotriva acestui local.
Au un site dragut: www.mancare-acasa.ro .
Scris 25 February 2011 - 07:39 PM
Fara indoiala,cel mai bun restaurant e acasa!Bunica si mami gatesc extraordinar!!!
Scris 25 February 2011 - 07:44 PM
Indisponibil, la Feb 9 2010, 10:06 PM, a spus:
ce sentiment placut aveam, sa ma stiu ca serversc masa la Popasul Dacilor (prin imprejurimile Orastiei, daca imi aduc aminte bine), in timpul unei drumetii cu niste chopperisti. Dar toata placerea ne-a fost disipata de, nelipsitele... manele
.. pacat de numele localului
Pai cum stie toata lumea, dacii au fost cuceriti de romani, si asa au iesit dacoromanelistii!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mere
Fructele mele preferate |
Anonymus Kline | 68 | 30.923 |
|
Topic combinat |
copil-in-anonimat | 333 | 99.536 |
|