sau Inregistrare

• 58 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Eu sunt Dumnezeu! nimic special,si tu esti la fel :) Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   Azeng 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 05 October 2008 - 12:54 PM

"Eu sunt Dumnezeu"..............

Mda, voi vreti sa ajungeti in spatiul cosmic cu balonul :crazy:)). Parca-mi suna cunoscut scenariul asta cu eu/noi=Dumnezeu. Cadere placuta!

Aceasta postare a fost editata de Azeng: 05 October 2008 - 12:55 PM

0

#22 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 05 October 2008 - 12:57 PM

Crestinismul se bazeaza pe Biblie ...o carte de care nici Isus nu a auzit si nici nu o recomanda nimanui ...desi chipurile ...e scrisa de tatal sau!

A-l defeni pe Dumnezeu este ca si cum microbul din colbul strazi ar incerca sa te defineasaca pe tine...asa ca aceste definitii ultimative trebuie sa ramana ceea ce sunt ...adica ultimative ...pana atunci trebuie sa ne preocupam de problemele prioritare ...caci pe acestea ni le asterne viata inainte ...!
Celelte au timp sa astepte pana cand ajungem la pensie ...care coincidenta divina sau nu ...e varsta filozofiei si a intelepciunii !
Vezi ca esti of topic ...sau tu esti chiar Dumnezeu !
0

#23 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 05 October 2008 - 01:36 PM

Vezi postareadark_light, la Sep 29 2008, 01:26 PM, a spus:

nu te supara pe mine, n-am avut nici o intentie sa fac misto de ce-ai zis. imi adusesem doar aminte de un test "esti fan jedi cand...", la care una dintre conditii era "adormi in timp ce te concentrezi sa stingi lumina cu puterea gandului." :crazy:

Asta imi aduce aminte de o intamplare! :
Venise cineva la noi,un baiat...nu mai stiu cine,si maica-mea si sora-mea stateau cu el,in bucatarie de vorba...adusese ceva de baut,si erau cu totii,foarte veseli...si foarte galagiosi...era deja foarte tarziu,trecut de miezul noptii,dar distractia continua...si imi era imposibil sa adorm,cu galagia aia!
M-am dus sa ii rog sa vorbeasca mai incet,sa rada mai incet,macar pana reusesc sa adorm...dar rezultatul a fost ca am fost admonestat foarte urat...maica-mea mi-a spus ca ,,ei sa-i spun ce sa faca cand o sa fie casa mea,si daca nu-mi convine n-am decat sa-mi fac bagajele si sa ma car!''...eu doar ii rugasem,sa fie mai putin galagiosi...
M-am intors la mine in camera,si am incercat din nou sa adorm...dar,parca special ca sa ma sfideze,galagia era chiar mai mare...
Intr-un tarziu,am cedat si m-am dus pana la tabloul electric,unde am apasat butonul de la siguranta! - a iesit un scandal monstru,cu amenintari si urlete...oribil...nici gand sa mai pot sa adorm...dar acum chiar ma enervasem,si am decis sa intrerup curentul,de la siguranta generala,care era intr-o boxa,pe coridor,si la care avea cheia doar un vecin...
Cred ca va dati seama,ca vroiam sa-mi folosesc puterile,pentru asta (!).
Am inceput sa meditez,apoi,fara ganduri,m-am concentrat intens,imaginandu-mi cum curentul este intrerupt de la siguranta generala,si cum se face intuneric in casa...m-am concentrat atat de intens...dar nu stiu cum,am adormit,facand asta...
Dimineata,surpriza,,,nu mai era curent in toata casa...banuind ca ceva nu e in regula,maica-mea s-a dus la vecinul cu boxa,sa ceara voie sa vada ce-i cu siguranta generala,si asa a aflat ca la prima ora,venisera niste angajati electrica,care ne-au intrerupt curentul de acolo,pentru neplata energiei electrice...(care,de fapt,era PLATITA,ceea ce era chiar mai bizar)
O ,,inexplicabila confuzie" se produsese...
Asa ca...the Force is strong with me young Jedi :good: :) ;)

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 05 October 2008 - 01:39 PM

0

#24 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 08 October 2008 - 10:17 AM

Vezi postareaArcangelo, la Oct 5 2008, 02:36 PM, a spus:

Asta imi aduce aminte de o intamplare! :
... la prima ora,venisera niste angajati electrica,care ne-au intrerupt curentul de acolo,pentru neplata energiei electrice...(care,de fapt,era PLATITA,ceea ce era chiar mai bizar)
O ,,inexplicabila confuzie" se produsese...
Asa ca...the Force is strong with me young Jedi :P ;) :doh:

:D foarte tare!

si sa mai zica cineva ca sistemul nu tine cu oamenii...
0

#25 Utilizator offline   vaca_cu_cabina 

• הילדה היהו
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 23-July 08

Scris 11 October 2008 - 11:19 AM

Bha, daca va credeti Dumnezeu, atunci sa va rezervati niste locuri la Eminescu sau la Spitalul 9.
0

#26 Utilizator offline   .Goddess. 

• contrar opiniei.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-December 07

Scris 11 October 2008 - 02:08 PM

Vezi postareaHerodias, la Oct 11 2008, 12:19 PM, a spus:

Bha, daca va credeti Dumnezeu, atunci sa va rezervati niste locuri la Eminescu sau la Spitalul 9.

Nu a spus nimeni cred ca este Dumnezeu pentru toti. Suntem cu totii, noi insine, propriul nostru Dumnezeu.
0

#27 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 13 October 2008 - 09:52 AM

Vezi postareaHerodias, la Oct 11 2008, 12:19 PM, a spus:

bha, daca nu stii sa citesti ce se discuta, du-te la scoala si reia alfabetul. :crazy:

ATENTIE!
Inaintea administrarii oricarui medicament, consultati medicul sau farmacistul.
0

#28 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 13 October 2008 - 03:15 PM

Avand liber arbitru, avem posibilitatea sa ne creem pe noi insine, dar numai la anumite nivele, caracterul, personalitatea, educatia...astfel suntem, in urma deciziilor proprii, propria noastra creatie... dar asta numai la un anumit nivel si anume numai la acele nivele la care avem acces.
Din aceste puncte de vedere suntem un fel de creatori, dar nu cu "C" mare.
0

#29 Utilizator offline   mora35 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-August 07

Scris 14 October 2008 - 12:38 AM

Vezi postarea*Arcadia*, la Oct 13 2008, 04:15 PM, a spus:

Avand liber arbitru, avem posibilitatea sa ne creem pe noi insine, dar numai la anumite nivele, caracterul, personalitatea, educatia...astfel suntem, in urma deciziilor proprii, propria noastra creatie... dar asta numai la un anumit nivel si anume numai la acele nivele la care avem acces.
Din aceste puncte de vedere suntem un fel de creatori, dar nu cu "C" mare.
O exprimare atat de alambicata.Vrei doar sa epatezi sau chiar stii mai multe decat ceea ce exprimi pe aici ca sa impresionezi?
0

#30 Utilizator offline   *Mari 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 14 October 2008 - 07:54 AM

Vezi postareamora35, la Oct 14 2008, 01:38 AM, a spus:

O exprimare atat de alambicata.Vrei doar sa epatezi sau chiar stii mai multe decat ceea ce exprimi pe aici ca sa impresionezi?

Arcadia s-a exprimat foarte simplu si concis.
Incearca sa "gandesti" si cu simtirile pentru o intelegere mai profunda.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 58 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) De ce Iisus nu a raspuns la īntrebarea lui Pilat ?...
...Ce este Adevarul ?
GeoFiloRo  197 15.693
Hot Topic (New) Atasamente Traim vremurile de pe urma? akbar  445 26.134
Replici noi Rugaciune puternica
credinta
Flee  5 856
Hot Topic (New) Sacrificiul
cum il percepem
Majer  64 6.383
Hot Topic (New) Atasamente De unde venim ?
- o intrebare existentiala -
octav.c  433 24.039