sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Automutilarea unii oameni mai fac si asta Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 29 September 2008 - 10:57 PM

Sunt doar unul dintre cei care repeta pana la saturatie,ca iubirea incepe cu iubirea de sine.
Chiar nu pot sa inteleg cum ai putea sa fii atat de confuz,incat sa confunzi accepatrea cu respingerea.
Erena,sper ca esti bine :doh:
0

#22 Utilizator offline   EastHasting 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 30 September 2008 - 01:34 AM

Fiecare e liber sa se exprime in ce mod vrea , personal mi se pare cea mai tampita metoda sa te tai macar daca faci un lucru du'l pana la capat dar na asta e opinia mea , cand am draci / nervi acumulati pe durata zilei ii elimin seara prin alergat si daca nu functioneaza recurg la alcool dar asta cum a zis alone4ever nu rezolva foarte multe ca a 2 zi te trezesti cu 1 durere de cap .

Ce naiba fiecare om are probleme nu ma indoiesc dar macar priviti partea buna a lucruriilor , uni care posteaza aici sunt inca tineri (nu ca as fi eu batran ) nu e capat de lume oameni buni problemele voastre vor fi rezolvate sunteti in floarea varstei abia acuma incepti sa va traiti viata .

Toate cele bune .
0

#23 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 30 September 2008 - 01:10 PM

Vezi postareaArcangelo, la Sep 29 2008, 11:57 PM, a spus:

Sunt doar unul dintre cei care repeta pana la saturatie,ca iubirea incepe cu iubirea de sine.
Chiar nu pot sa inteleg cum ai putea sa fii atat de confuz,incat sa confunzi accepatrea cu respingerea.
Erena,sper ca esti bine :think:

stii atat timp cat ai fost6 inconjurat de persoane care nu ti-au aratat sau invatat cum se face lucru asta....e greu sa te dezveti de un lucrur facut ,in cazul meu,22 de ani....asa repede...e o perioada lunga in care trebuie sa invat sa ma iubesc....am momente cand ma plac si sunt incantata de mine...dar cele mai multe sunt cand nu am nimic....nu stiu sa ma iubesc pe mine...si imi este greu sa ii iubesc pe ceilalti...de multe ori confund iubirea cu prietenia...si e asa de aiurea... :lol2:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ţeapă de la ELKA Systems - www.ComenziPC.ro adelaadelaadela  0 1.344
Replici noi jurnalul pesimistului
gānduri
vesperala  13 5.455
Hot Topic (New) CRITICA- cum o primim? nastea  31 10.889
Hot Topic (New) drama a doi tineri
:(
^_^princess^_^  52 26.107
Hot Topic (New) Atasamente De ce esti trist azi?...ce te framanta? * * * * -
ganduri triste (in versuri sau in proza) Topic combinat
RadhaSara  8.336 351.153