Sari la conținut
Forum Roportal
venusdoom

Cifra destinului

Postări Recomandate

O tampenie! Iti recomand ca pe viitor sa-ti pierzi timpul intr-un mod mai profitabil.

 

 

 

 

daca noi nu intelegem anumite lucruri, nu inseamna ca ele nu exista; asa cum eu nu am vazut Tibetul, dar stiu ca altii da, deci exista

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

cifra destinului:3

cifra vocalelor:1

cifra consoanelor:9

 

Mie cel mai bine mi se potriveste cifra destinului si cifra vocalelor, iar numarul 3 este numarul meu norocos. Am avut multe vise in care imi aprea numarul 3( 3 obiecte, persoane, note, culori etc) si eu habar nu aveam ce inseamna numarul asta pentru mine, pana am dat de numerologie.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O persoana poate avea caracteristicile pozitive ale unei cifre, dar si cele negative. Adica, o persoana cu cifra destinului (sau calea din nastere) 33 poate fi intuitiva si echilibrata, dar si nesimtita si lenesa. Nu putem avea doar calitati pozitive, trebuie sa mai avem si una sau doua negative pe acolo. :taunt:

 

Cifra destinului: 11 :spiteful:

Cifra vocalelor: 6

Cifra consoanelor: 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Interpretare cifra 6:

 

Influente similare cu ale lui VENUS, sinceritate, loialitate, planeta iubirii si a artei. Aceasta cifra apartine indivizilor sociabili, optimisti, generosi, plini de tact, toleranti, bine dispusi. Sunt persoane vesele, pline de fantezie, iubind frumosul si arta sub toate formele. Adesea sunt dotate cu calitati artistice si creative ca si cu un mare simt estetic. Relatiile lor sentimentale sunt bazate pe daruire totala care poate atinge sacrificial, dar inconstanta face ca aceste uniuni san nu fie totdeauna durabile; aceste personae au adesea o viata afectiva tumultuoasa. Cei guvernati de cifra "6" au nevoie de o viata echilibrata. Ei cauta in permanenta armonia si apreciaza un cadru frumos si agreabil. Le face placere sa lucreze impreuna cu un partener si functioneaza perfect ca parte a unei echipe. Sunt oameni responsabili care iau in serios functiile de incredere. Le displace necinstea si apreciaza fair-play-ul. Fiind foarte loiali, ei isi fac prieteni pe viata. "6" este un numar casnic mereu dominat de dragostea de camin. Au nevoie de o viata de familie linistita si se simt dezechilibrati atunci cand nu o au. Ei trebuie sa isi echilibreze existenta sis a atinga o stare de armonie perfecta. Defectele cele mai mari sunt lenea si o oarecare superficialitate. Mult prea conventionalisti si moralisti ei nu reusesc sa inteleaga si punctual de vedere al celuilalt. Isi fac griji inutile pentru probleme minore. Personalitati guvernate de cifra "6": Frank Sinatra, Alain Delon, Brighitte Bardot, Sofia Loren.

 

 

eu am facut o pe un alt site si asta mi-a zis , prea adevarat...

 

eu nu inteleg de fapt topicul asta, calculatimi si mie : 31-07-1993

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×