Aceasta postare a fost editata de tisa: 27 September 2008 - 08:57 PM
Oare cati oameni au fost traumatizati de doctor? aici este un caz din pacate al tatalui meu
Scris 27 September 2008 - 08:27 PM
Scris 27 September 2008 - 08:51 PM
Medicii cu calitati umane sunt o minoritate dupa parerea mea.
Este incredibil si revoltator.
Scris 27 September 2008 - 10:56 PM
K0ntr0VerSy, la Sep 27 2008, 09:51 PM, a spus:
Medicii cu calitati umane sunt o minoritate dupa parerea mea.
Este incredibil si revoltator.
Nu toti medicii sunt chirurgi, si nu e chiar asa, nu e o minoritate.
Scris 02 October 2008 - 11:27 AM
si eu sunt de aceeasi parere 99% dintre medicii sunt asa cum sunt,numai pt interese si bani si dc fac o gresala nu isi asuma responsabilitatea.
din cate cazuri de deces au fost din culpa medicala cati dintre ei au fost pedespsiti sau li s-a luat dreptul de a practica,la nici unul din pacate
nu isi dau interesul se poarta cu tine ca si cu ultimul om,imi pare rau ca nu sunt constienti ca oarecum de pe spatele nostru isi iau ei salariile
poate sunt si medicii buni si poate sunt si multi si care se poarta frumos cu tine dar eu nu i-am intalnit
cine are alta parere ii rog sa ne spuna si noua
sincer imi pare rau ca sistemul din romania e...nu am cuvinte sa-l descriu
Scris 02 October 2008 - 11:40 AM
Scris 25 November 2008 - 02:07 PM
Eu am cunoscut un doctor care nici nu s-a insurat pana nu si-a dat primariatul pt. ca vroia sa fie dedicat si sa nu-l disturbe nimic de la pasiunea lui. Acum este conferentiar si cel mai bun doctor din romania in chirurgia pe pancreas.
Am cunoscut altul, chirurg, care, atunci cand i-a dat o pacienta banii inainte de operatie si s-a scuzat ca nu are mai mult, el i-a dat plicul inapoi si i-a mai pus de la el un milion...
Deci, exista si asa ceva.
De aceea, sfatul meu ar fi, sa mergeti din timp si la cei mai buni! Slava Domnului, informatie avem destula pe net. Mergeti la cei mai buni si lasati macelarii sa moara de foame!!!
Am mai citit pe-aici pe net o poveste care m-a uimit http://www.parinti.com/modules.php?name=Li...ii&item=427
asa, ca, inca odata, atentie!!!
Scris 25 November 2008 - 04:27 PM
loredana26, la Oct 2 2008, 12:27 PM, a spus:
si eu sunt de aceeasi parere 99% dintre medicii sunt asa cum sunt,numai pt interese si bani si dc fac o gresala nu isi asuma responsabilitatea.
din cate cazuri de deces au fost din culpa medicala cati dintre ei au fost pedespsiti sau li s-a luat dreptul de a practica,la nici unul din pacate
nu isi dau interesul se poarta cu tine ca si cu ultimul om,imi pare rau ca nu sunt constienti ca oarecum de pe spatele nostru isi iau ei salariile
poate sunt si medicii buni si poate sunt si multi si care se poarta frumos cu tine dar eu nu i-am intalnit
cine are alta parere ii rog sa ne spuna si noua
sincer imi pare rau ca sistemul din romania e...nu am cuvinte sa-l descriu
Vorbiti prostii.
Draguta, dupa ce iti tocesti coatele 8 ani si apoi faci o specializare in diverse institutii din tara (sau lume...............) , spune ca 99% din medici sunt "cum sunt". Uitati cu totii ca nu exista domeniu fara rahat sau birou in care toti sa fie ingeri? Ia zi, indiferent in ce domeniu lucrezi, toti colegii tai sunt niste minti stralucite? Nimeni n-a lezat o alta persoana si dati pe-afara de competenti ce sunteti? Daca raspunsul tau e nu, atunci pot eu sa vin sa spun ca "toti informaticienii sunt la fel?
Sau din cauza ca secretara de faculta m-a repezit pt ca stie ca lucrez afara si n-am venit cu cafeaua in geanta, sa spun ca toate secretarele sunt niste papitoaie incompetente care nu sunt in stare sa lege 2 vorbe corect si respectuos?
Trebuie sa plec ca ti-as mai scrie
Ia du-te pe topicul lui Gargbird sa vezi cati au fost traumatizati de Dr Love..............
Aceasta postare a fost editata de joannahart: 25 November 2008 - 05:09 PM
Scris 28 November 2008 - 05:30 PM
joannahart, la Nov 25 2008, 04:27 PM, a spus:
Draguta, dupa ce iti tocesti coatele 8 ani si apoi faci o specializare in diverse institutii din tara (sau lume...............) , spune ca 99% din medici sunt "cum sunt". Uitati cu totii ca nu exista domeniu fara rahat sau birou in care toti sa fie ingeri? Ia zi, indiferent in ce domeniu lucrezi, toti colegii tai sunt niste minti stralucite? Nimeni n-a lezat o alta persoana si dati pe-afara de competenti ce sunteti? Daca raspunsul tau e nu, atunci pot eu sa vin sa spun ca "toti informaticienii sunt la fel?
Sau din cauza ca secretara de faculta m-a repezit pt ca stie ca lucrez afara si n-am venit cu cafeaua in geanta, sa spun ca toate secretarele sunt niste papitoaie incompetente care nu sunt in stare sa lege 2 vorbe corect si respectuos?
Trebuie sa plec ca ti-as mai scrie
Ia du-te pe topicul lui Gargbird sa vezi cati au fost traumatizati de Dr Love..............
Referitor la Dr cam are dreptate sa stii, Jo.
Acum este adevarat ca nu putem generaliza faptul ca toti doctori o fac pentru bani.
Sunt si oameni cu suflet si inimosi care te ajuta mai mult decat lepermite functia sau statutul lor.
Dar din pacate sunt foarte putini. Iar cei buni au plecat din Ro, si pe buna dreptate.
Dar si descrierea ei este destul de realista.
nepenthes, la Nov 25 2008, 02:07 PM, a spus:
Si crezi ca numai simpla informatie iti este de ajuns ?
Nu cred!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O sansa pentru vindecare |
American Medical Center | 1 | 579 |
|
Aparatul care "topeste" tumorile benigne, acum si in Romania! | Christinica | 0 | 1.135 |
|
topic combinat |
alexandrat | 59 | 61.714 |
|
Cancer la 85 de ani...tratamente alternative
ulei de ficat de rechin? |
laf214 | 1 | 2.443 |
|
Metastaze hepatice | Yana | 3 | 12.320 |
Contact
Facebook
Twitter