a browser, la Sep 25 2008, 08:39 PM, a spus:
O sa zica Cleric Preston ca primesti ceea ce meriti sau ca atragi ceea ce doresti.
adica? primesc ceea ce merit? daca ar fi asa probabil ca numai asta nu as primii
diela, la Oct 8 2008, 02:52 PM, a spus:
Ciudat, niciodata n-am simtit ca nu sunt respectata de barbatii pe care i-am cunoscut, dar am vazut femei tratate ca niste carpe, care, mai rau, se complaceau in situatia asta.
Daca te respecti pe tine insuti si ii respecti pe ceilalti, ti se intoarce favoarea.
Daca te respecti pe tine insuti si ii respecti pe ceilalti, ti se intoarce favoarea.
da....asta e fiecare se complace cum poate...dar cand e vb de iubire acceptii multe de la celalat
eu una nu am probleme cu respectul celor din jur....asa cred eu....insa poate mai stii...
"iarta-mi indiscretia ...dar tu de ce nu poti face sex cu el ? .. de cat timp sunteti impreuna si ce varsta aveti fiecare ?"
suntem de cateva lunii bune...insa nu asta e motivul pentru care nu am mai putu face sex cu el....s-a intamplat ca in timpul unui act sexual,ma simtea maii rau,si am facut atac de panica....si perioada lunga de asteptarea nu prea ii convine.....eu nu ma mai simteam pregatita sa fac sex....
dar in schimb am reusit sa fac sex cu alta persoana cu care nu aveam tangente....se pare caci cu el nu pot....sa o mai fac...imi este teama de ceva anume....
Contact
Facebook
Twitter
RSS