sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce oare......? Evaluare topic: - - - - -

#51 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 08 October 2008 - 03:12 PM

Vezi postareaa browser, la Sep 25 2008, 08:39 PM, a spus:

O sa zica Cleric Preston ca primesti ceea ce meriti sau ca atragi ceea ce doresti.

adica? primesc ceea ce merit? daca ar fi asa probabil ca numai asta nu as primii

Vezi postareadiela, la Oct 8 2008, 02:52 PM, a spus:

Ciudat, niciodata n-am simtit ca nu sunt respectata de barbatii pe care i-am cunoscut, dar am vazut femei tratate ca niste carpe, care, mai rau, se complaceau in situatia asta.

Daca te respecti pe tine insuti si ii respecti pe ceilalti, ti se intoarce favoarea.

da....asta e fiecare se complace cum poate...dar cand e vb de iubire acceptii multe de la celalat
eu una nu am probleme cu respectul celor din jur....asa cred eu....insa poate mai stii...

"iarta-mi indiscretia ...dar tu de ce nu poti face sex cu el ? .. de cat timp sunteti impreuna si ce varsta aveti fiecare ?"
suntem de cateva lunii bune...insa nu asta e motivul pentru care nu am mai putu face sex cu el....s-a intamplat ca in timpul unui act sexual,ma simtea maii rau,si am facut atac de panica....si perioada lunga de asteptarea nu prea ii convine.....eu nu ma mai simteam pregatita sa fac sex....
dar in schimb am reusit sa fac sex cu alta persoana cu care nu aveam tangente....se pare caci cu el nu pot....sa o mai fac...imi este teama de ceva anume....
0

#52 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 09 October 2008 - 02:36 AM

Vezi postareajust...you, la Oct 8 2008, 06:12 AM, a spus:

adica? primesc ceea ce merit? daca ar fi asa probabil ca numai asta nu as primii

Ei as, crezi tu. Karma domle', karma. Cumva trebuie arsa si asta, nu? O mai iei peste bot, mai dai si tu cate un sut, dupa aia il primesti inapoi si tot asa pana ajungi sa nu mai dai nici tu suturi ca poate nu iti mai invineteste ochiul.
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Femeile gresesc mai mult decat barbatii
Sa va fie rusine!
ActorGrabit  186 15.877
Hot Topic (New) Barbati intretinuti Strut  60 4.586
Hot Topic (New) Heart Broken?
Incearca sa impartasesti suferinta cu noi
soul.storm  52 5.104
Hot Topic (New) Romantismul privit din doua perspective peter bahuczki  63 4.883
Hot Topic (New) Dezvoltare personala sau plafonare PourMoi  139 7.068