sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce oare......? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 23 September 2008 - 06:20 PM

Din pacate nimeni nu te poate ajuta,decat tu singura ca sa treci peste asta.
0

#22 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-May 08

Scris 23 September 2008 - 06:39 PM

Vezi postareaOrpheus62, la Sep 23 2008, 06:16 PM, a spus:

Ma pui in incurcatura, daca nu sfaturi, ce altceva as putea sa-ti dau aici ?.....practică nu pot face pe forum, ne aflam intr-o lume virtuala , incerc sa inteleg ce ajutor real doresti in asemenea conditii.

ea vroia sa spuna ca esti mult prea visator..sau nu stiu,teoretic privesti spre o lume prea roz ca sa fie reala!
0

#23 Utilizator offline   Orpheus. 

• Toxic
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 23 September 2008 - 06:47 PM

Vezi postareasado, la Sep 23 2008, 07:39 PM, a spus:

ea vroia sa spuna ca esti mult prea visator..sau nu stiu,teoretic privesti spre o lume prea roz ca sa fie reala!

Nu stiu daca asta voia sa spuna, insa daca da, tin sa precizez ca nu sunt deloc chiar asa de visator, ci mai curand mult mai constient decat multi de aici, de suferintele inutile care ne mistuie tineretea, acum cand privesc in urma ma amuz, si nu pricep cum am putut fi la fel. Si eu am avut suferintele mele, ca toata lumea de altfel, dar nu s-au gasit prea multi, mai mari, care sa-mi spuna cum sa incerc sa-mi controlez trairile, cum sa stiu sa gestionez o relatie, cum sa trec peste un hop.
Nu sunt visator...doar ceva mai copt, si asta inseamna si o alta doza de optimism.

Aceasta postare a fost editata de Orpheus62: 23 September 2008 - 06:49 PM

0

#24 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 September 2008 - 06:53 PM

Vezi postareaOrpheus62, la Sep 23 2008, 07:47 PM, a spus:

Nu stiu daca asta voia sa spuna, insa daca da, tin sa precizez ca nu sunt deloc chiar asa de visator, ci mai curand mult mai constient decat multi de aici, de suferintele inutile care ne mistuie tineretea, acum cand privesc in urma ma amuz, si nu pricep cum am putut fi la fel. Si eu am avut suferintele mele, ca toata lumea de altfel, dar nu s-au gasit prea multi, mai mari, care sa-mi spuna cum sa incerc sa-mi controlez trairile, cum sa stiu sa gestionez o relatie, cum sa trec peste un hop.
Nu sunt visator...doar ceva mai copt, si asta inseamna si o alta doza de optimism.

toti avem trairi diferite!si iti spun eu ca putea sa vina unu mai "copt" sa iti spuna tot ce ai zis tu mai sus ca tot degeaba,cand suferi,esti dezamagit,confuz etc stii o treaba si buna...pana nu iti trece de buna voie si constientizezi ce ti s-a intamplat poate sa vina mama coptilor ca degeaba!ideea e:toate tin de fiecare!

Aceasta postare a fost editata de sado: 23 September 2008 - 06:54 PM

0

#25 Utilizator offline   Orpheus. 

• Toxic
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 23 September 2008 - 07:14 PM

Vezi postareasado, la Sep 23 2008, 07:53 PM, a spus:

toti avem trairi diferite!si iti spun eu ca putea sa vina unu mai "copt" sa iti spuna tot ce ai zis tu mai sus ca tot degeaba,cand suferi,esti dezamagit,confuz etc stii o treaba si buna...pana nu iti trece de buna voie si constientizezi ce ti s-a intamplat poate sa vina mama coptilor ca degeaba!ideea e:toate tin de fiecare!

Daca este asa, ce rost a avut sa deschida un topic, sa ceara sfaturi, ca apoi sa vina si sa spuna ca nu are nevoie de ele, ca oricum nu-i trece decat de buna voie si nu conteaza ce spunem noi aici, personal sunt confuz.
Atunci cand vi si ceri pareri, le iei ca atare, sau nu le mai ceri...just.

Aceasta postare a fost editata de Orpheus62: 23 September 2008 - 07:15 PM

0

#26 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 September 2008 - 07:17 PM

Vezi postareaOrpheus62, la Sep 23 2008, 08:14 PM, a spus:

Daca este asa, ce rost a avut sa deschida un topic, sa ceara sfaturi, ca apoi sa vina si sa spuna ca nu are nevoie de ele, ca oricum nu-i trece decat de buna voie si nu conteaza ce spunem noi aici, personal sunt confuz.

a vrut sa afle pareri..dar eu m-am legat de altceva,de exageratul tau optimism..nu are treaba asta cu ce vrea ea!

si nu ma intelege gresit ca nu sunt asa pesimista,dar vad altfel lucrurile!

Aceasta postare a fost editata de sado: 23 September 2008 - 07:18 PM

0

#27 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 23 September 2008 - 08:36 PM

Vezi postareame and just me, la Sep 23 2008, 06:09 PM, a spus:

Ala nu este barbat,este doar un pustan care vrea sex.Nu este vorba de respect ci despre nevoile fizice ale unui pustan.

:o: -foarte posibil

Vezi postareaOrpheus62, la Sep 23 2008, 06:16 PM, a spus:

Ma pui in incurcatura, daca nu sfaturi, ce altceva as putea sa-ti dau aici ?.....practică nu pot face pe forum, ne aflam intr-o lume virtuala , incerc sa inteleg ce ajutor real doresti in asemenea conditii.

ba da sfaturi doresc...insa am vrut sa intelegi ca e usor de zis...da mie imi e greu sa pun in practica...de fapt nu stiu cum....

Vezi postareaOrpheus62, la Sep 23 2008, 07:14 PM, a spus:

nu asta am vrut sa zic...am nevoie de sfaturii tocmai asta e...insa am crezut ca poate daca si vb imi e mai usor sa inteleg....tocmai ca sfaturile ma ajuta...sa iau o decizie insa nu stiu cum sau care va fii si ce va fii pe viitor

scuze daca am facut sa intelegi altceva..poate nu m-am exprimat eu cum trebe :o:
0

#28 Utilizator offline   Moftangiu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 23 September 2008 - 08:55 PM

Vezi postareaerena, la Sep 23 2008, 09:36 PM, a spus:

ba da sfaturi doresc...insa am vrut sa intelegi ca e usor de zis...da mie imi e greu sa pun in practica...de fapt nu stiu cum....

Sa nu faci din relatile de dragoste preocuparea principala si implicit nici o tragedie.
O prietenie/amicitie e mai valoroasa, mai durabila, decat o relatie de dragoste, pentru ca prima se sprijina pe calitati reale, pe cand a doua pe atractie care se consuma si dispare.
0

#29 Utilizator offline   mirela b 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 23 September 2008 - 08:58 PM

Eu cred ca dragoste fara prietenie nu se poate. Musai sa fie ambele in acelasi timp.
0

#30 Utilizator offline   Moftangiu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 23 September 2008 - 09:02 PM

Vezi postareaa browser, la Sep 23 2008, 09:58 PM, a spus:

Eu cred ca dragoste fara prietenie nu se poate. Musai sa fie ambele in acelasi timp.

Dragostea fara prietenie nu se poate, dar exista prietenie fara dragoste.
Prietenia ce insoteste dragostea de cele mai multe ori dispare odata ce se stinge iubirea.

Aceasta postare a fost editata de gheorghe35: 23 September 2008 - 09:02 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Abordarea fetelor
Tactici,timiditati,intamplari.Tot ce tine de "agatat"
Costinho  73 9.011
Hot Topic (New) femeile,iubesc mai mult si mai sincer?
oare cine? :)
mița  220 25.228
Poll (No New) Chestionar:    Despre sentimente si lipsa lor
...pofta vine mancand?
Malkia  109 10.346
Hot Topic (New) Atasamente Nu mai exista barbati adevarati?
sau exista, dar mai rar?
Aarc  763 40.632
Hot Topic (New) Dragi imi sunt spusele semenilor roportalieni * * * * -
Postari ROPORTAL cu care rezonam ... NE PLAC
Saharian  39 2.971