sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

De ce oare......? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 23 September 2008 - 05:57 PM

Vezi postareasado, la Sep 23 2008, 05:46 PM, a spus:

faza e ca uneori nu ajungi niciodata la omu potrivit si ai parte de cretini toata viata!

da...pana acu numai de astia am experimentat

Vezi postareaDreena, la Sep 23 2008, 05:48 PM, a spus:

Stiu cum e.. dar important e sa nu pui la suflet batjocurile lor. Pt ca nu faci altceva decat sa iti amarasti viatza. Si asa lor nu le pasa. Trebuie sa treci peste si sa ai grija pe viitor cu cine te bagi in seama;)

pai eu cred cavoi ajunge sa ma feresc de toti...ca numa de astia dau....parca is magnet la asa ceva
0

#12 Utilizator offline   Orpheus. 

• Toxic
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 23 September 2008 - 05:58 PM

Vezi postareaerena, la Sep 23 2008, 06:13 PM, a spus:

Am si eu o intrebare....de ce oare barbatii din ziua de azi nu mai respecta femeile din ziua de azi?
Acum sa expun problema mea...si de ce pun eu intrebarea asta....m-am indragostit ....insa de cine nu trebuia....s-a intamplat ca atunci cand aveam eu nevoie sa fie langa mine,adica atunci sa il cunosc.....si m-a inteles si l-a momentul respectiv si lui ii placea fizic de mine...de fapt asta l-a atras.....acum de oare toti barbatii trateaza mai in general femeile ca pe niste obiecte,adica e mult ce vreau eu....dragoste,respect?
Adica el n u isi doreste numai sex de la mine...si el stie ca acum nu pot.....nu ma intelege...daca eu nu pot....atunci s-a dus la alta....

Se spune ca fiecare planta isi are umbra ei pe pamant, fi sigura ca o vei gasi si tu pe a ta.
Nu incepe sa suferi, suferinta trebuie sa survina de pe urma cuiva care merita, si daca el nu are intelegere pentru tine, nu merita.
In fond, intelegerea in cuplu este esentiala, in orice moment si situatie, nu doar in situatiile bune, si daca aceasta lipseste, relatia dispare, insa intotdeauna, in tinerete, cand o relatie dispare o alta se va vedea la orizont. Energia de care dispuneti vă va ajuta sa o luati iar si iar de la capat pana veti gasi .....umbra voastra.

Aceasta postare a fost editata de Orpheus62: 23 September 2008 - 05:59 PM

0

#13 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 23 September 2008 - 05:57 PM

Trebuie sa ai credinta . Dumnezeu nu ne lasa. :o:
0

#14 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-May 08

Scris 23 September 2008 - 06:01 PM

Vezi postareaOrpheus62, la Sep 23 2008, 05:58 PM, a spus:

Se spune ca fiecare planta isi are umbra ei pe pamant, fi sigura ca o vei gasi si tu pe a ta.
Nu incepe sa suferi, suferinta trebuie sa survina de pe urma cuiva care merita, si daca el nu are intelegere pentru tine, nu merita.
In fond, intelegerea in cuplu este esentiala, in orice moment si situatie, nu doar in situatiile bune, si daca aceasta lipseste, relatia dispare, insa intotdeauna, in tinerete, cand o relatie dispare o alta se va vedea la orizont. Energia de care dispuneti vă va ajuta sa o luati iar si iar de la capat pana veti gasi .....umbra voastra.

imi place ca esti optimist dar totusi am impresia ca esti prea optimist!vorbesti numa de ce ar trebui sa fie...dar deschide ochii si priveste in jur!ce vezi?eu vad un mare teatru cu mai multi actori falsi!
0

#15 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 23 September 2008 - 06:03 PM

Vezi postareaRhini, la Sep 23 2008, 06:57 PM, a spus:

te lasi la mana lui dumnezeu?
0

#16 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 23 September 2008 - 06:06 PM

Vezi postareaDreena, la Sep 23 2008, 05:48 PM, a spus:

Stiu cum e.. dar important e sa nu pui la suflet batjocurile lor. Pt ca nu faci altceva decat sa iti amarasti viatza. Si asa lor nu le pasa. Trebuie sa treci peste si sa ai grija pe viitor cu cine te bagi in seama;)

as vrea...insa ar insemna sa fiu imuna...sa nu am sentimente...si nu se poate....si stau si ma gandesc cateodata...de ce oare...trebuie sa te indragostesti...nu e mai bine numa relatii de amicitie?

Vezi postareaOrpheus62, la Sep 23 2008, 05:58 PM, a spus:

imi place felul tau de a gandii,dar e usor in sfaturi...de genu...si eu stiu sa dau...dar mai greu e cu practica asta ...care ne omoara,nu poti sa fii optimist atunci cand a probleme...ai nevoie de ajutor....de care eu acum nu dispun...si nici de sustinere

Vezi postareaRhini, la Sep 23 2008, 05:57 PM, a spus:

mda...daca ma las pe mana lui cred ca mor....

Vezi postareaMaxJuve, la Sep 23 2008, 06:03 PM, a spus:

te lasi la mana lui dumnezeu?

nu...
0

#17 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 23 September 2008 - 06:09 PM

Vezi postareaerena, la Sep 23 2008, 05:13 PM, a spus:

Am si eu o intrebare....de ce oare barbatii din ziua de azi nu mai respecta femeile din ziua de azi?
Acum sa expun problema mea...si de ce pun eu intrebarea asta....m-am indragostit ....insa de cine nu trebuia....s-a intamplat ca atunci cand aveam eu nevoie sa fie langa mine,adica atunci sa il cunosc.....si m-a inteles si l-a momentul respectiv si lui ii placea fizic de mine...de fapt asta l-a atras.....acum de oare toti barbatii trateaza mai in general femeile ca pe niste obiecte,adica e mult ce vreau eu....dragoste,respect?
Adica el n u isi doreste numai sex de la mine...si el stie ca acum nu pot.....nu ma intelege...daca eu nu pot....atunci s-a dus la alta....

Ala nu este barbat,este doar un pustan care vrea sex.Nu este vorba de respect ci despre nevoile fizice ale unui pustan.
0

#18 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 23 September 2008 - 06:14 PM

Vezi postareasado, la Sep 23 2008, 06:46 PM, a spus:

faza e ca uneori nu ajungi niciodata la omu potrivit si ai parte de cretini toata viata!

ei poate da...insa totusi cred ca exista o persoana potrivita pentru fiecare,si nu zi niciodata...cine stie :o:
0

#19 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 23 September 2008 - 06:15 PM

Vezi postareaLyna, la Sep 23 2008, 07:14 PM, a spus:

ei poate da...insa totusi cred ca exista o persoana potrivita pentru fiecare,si nu zi niciodata...cine stie :o:

exista,dar stii cum e fiecare dupa norokul lui,unul gaseste mai rapid,altul mai greu,nu suntem toti la fel
0

#20 Utilizator offline   Orpheus. 

• Toxic
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 23 September 2008 - 06:16 PM

Vezi postareaerena, la Sep 23 2008, 07:06 PM, a spus:

imi place felul tau de a gandii,dar e usor in sfaturi...de genu...si eu stiu sa dau...dar mai greu e cu practica asta ...care ne omoara,nu poti sa fii optimist atunci cand a probleme...ai nevoie de ajutor....de care eu acum nu dispun...si nici de sustinere

Ma pui in incurcatura, daca nu sfaturi, ce altceva as putea sa-ti dau aici ?.....practică nu pot face pe forum, ne aflam intr-o lume virtuala , incerc sa inteleg ce ajutor real doresti in asemenea conditii.

Aceasta postare a fost editata de Orpheus62: 23 September 2008 - 06:18 PM

0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dragostea idealista alone4ever  83 5.710
Replici noi de ce se mira lumea ca uni înșală Gymmy_jo  13 2.269
Hot Topic (New) Dragoste la prima vedere! Fatascumpa  78 5.670
Hot Topic (New) iubirea ,iluzie sau realitate? elenutzabalenutza  38 8.848
Hot Topic (New) Oare iubim cu adevarat sau doar avem iluzii peste masura ? * - - - -
"Te-ai schimbat, nu mai esti ca la inceput..."
alone4ever  141 9.333