sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce parere aveti despre masinile noastre, Supernova, Solenza, Logan, Sandero ? Pareri si comparatii de la cei care le-au condus Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   marian.m 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-June 07

Scris 23 September 2008 - 02:12 PM

Ce pareri si comparatii aveti si despre Daciile noastre, incepand de la Supernova, de cand a preluat Renault fabrica cu 51%?
0

#2 Utilizator offline   justinn 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 30-July 08

Scris 23 September 2008 - 07:58 PM

pai uite ce parere am eu :o:
0

#3 Utilizator offline   robyvol333 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-August 08

Scris 23 September 2008 - 10:26 PM

Salut pai in primul rind eu sunt un conducator de supernova si a-s putea sa fiu subiectiv dar decind am masina aprox. 1 an sunt f. multumit de ea normal mai apar mici probleme comune cu masinile la mina 2 a .Am condus si solenza[care este foarte apropiata de supernva cu mici diferente : adica cum simti denivelerile fata de supernova(mai rigida) si un pic de confort in favoarea solentezi] dar am condus si loganul care este mult peste amindoua:stil de condus, confort inbunatatit,etc. Am mai condus si un wv cady care nu are termeni de comparatie fata de masinile rominesti
Ca o concluzie :pentru un romin decent(sau mai amarastean) merita dacia oricare model dar daca esti mai exigent si vrei mai mult trebuie sa te indrepti catre o masina straina. V-a multumesc
0

#4 Utilizator online   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 03 October 2008 - 05:39 PM

Vezi postareamarian.m, la Sep 23 2008, 03:12 PM, a spus:

Ce pareri si comparatii aveti si despre Daciile noastre, incepand de la Supernova, de cand a preluat Renault fabrica cu 51%?

Supernova- o masina "aspra" la condus, poate si din cauza motorului renault combinat cu tabla subtire si lipsa altor agregate ( clima...) dar cu caroseria de proasta calitate si un sistem de frinare care nu face fata la ce "stie" motorul. Hibe multe in garantie- radiatoare, minere de usi, accesorii...toba...e al;tfel o masina care daca treci cu bine perioada de garantie o vreme merge bine. Am parcurs cu ea 144000 km si am vindut-o bine. Ca "afacere" n-am iesit rau...Loganul- evident un pas inainte, dar tot...dacie. Cel diesel l-am condus prea putin sa-mi fac o parere, dar mi-a placut sa-l conduc. Sandero full option- la drive test nu mi-a placut, mai ales cotiera aia din mijloc m-a dus la disperare tot trebuia sa ridic cotul cind schimbam viteza. Oricum este o masina accesibila si nunma buna pentru cei ca mine- fara pretentii exagerate, asa ca mine...desi acum eu personal am optat pentru un hyundai pentru ca l-am luat cu diferenta mica fata de Logan si nu se compara...n-am avut baiuri mari cu ea, totusi am avut o problema cu servodirectia. Dar am 5 ani garantie...
0

#5 Utilizator offline   CY73 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 06

Scris 08 February 2009 - 08:34 AM

Vezi postareamarian.m, la Sep 23 2008, 02:12 PM, a spus:

dar ce parere aveti de noul logan coupe care va fi lansat la geneva la inceputul lunii martie?
http://www.drive-test.ro/galerie_detaliu.p...&t=articole

Vezi postareamarian.m, la Sep 23 2008, 02:12 PM, a spus:

dar ce parere aveti de noul logan coupe care va fi lansat la geneva la inceputul lunii martie?
http://www.drive-test.ro/galerie_detaliu.p...&t=articole
0

#6 Utilizator offline   cristian_2828 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-October 08

Scris 08 February 2009 - 12:53 PM

supernova nu a fost o masina prea reusita,dar logan si sandero sunt masini dupa parerea mea cu un raport calitate foarte bun.
0

#7 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 13 February 2009 - 11:36 AM

Loganul meu rosu, e dat de firma, e moca deci e CEL MAI BUN, de departe :)
0

#8 Utilizator offline   doar_xxx 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 31-May 07

Scris 28 February 2009 - 11:48 AM

Vezi postareaX.E.N.A., la Feb 13 2009, 11:36 AM, a spus:

Loganul meu rosu, e dat de firma, e moca deci e CEL MAI BUN, de departe :cry:

Si eu am avut masini de la firma si sunt de acord cu tine. :D
0

#9 Utilizator offline   tosca_5 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-March 07

Scris 16 March 2009 - 01:09 AM

In Italia Sandero se vinde bine fiind foarte ieftina .

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de tosca_5: 16 March 2009 - 01:12 AM

0

#10 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 02 April 2009 - 09:28 PM

Nova, super nova, solenza nu sunt modele omologate, nu au facut drive teste cu ele... a fost omologata nova doar prin ordonanta de guvern. Bine ca nu se mai fabrica, stabile la condus si robuste insa in caz de impact.... De exemplu un impact lateral, in roata din dreapta spate la 40 km/h a dus la deformarea puntzii si port fuzeta in care se prinde amortizorul si arcul de pe spate au perforat rezervorul... un gauroi destul de mare, a curs benzina, teava de esapament era fierbinte si masina a luat foc.... prost gandita si netestata. Loganele se vede ca au fost proiectate mai ca lumea, au cateva dezavantaje insa raportul pretz calitate e f bun.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Poll (No New) Chestionar:    Achizitie masina second hand
Doresc sa imi cumpar o masina seccond hand cu un pret pana la 7000 de