Salt la continut


Fotografie
- - - - -

calculatorul meu nu se mai deschide


  • Te rog sa te conectezi pentru a raspunde
11 replici la acest subiect

#1 Bianca90

Bianca90

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 5 mesaje

Scris 22 September 2008 - 03:19 PM

Problema mea este ca acum calclatorul nu se mai deschide.A inceput aprox. acum o luna cand mi se inhidea numai ecranul pt cateva secunde si apoi isi revenea.Asta se intampla in special cand intram intr-un folder cu filme.Apoi a inceput sa se inchida si sa se restarteze de unul singur.Iar acum nu se mai deschide,de fapt,nici nu se inchide.L'am inchis din butonul din spate.Si cand vreau sa-l deschid,unitatea se aude mergand,insa nu merge nici butonul de restart,nici cel de deschidere,nici cel de la cd-rom.Care ar putea fi pb si ce pot eu sa fac? :beee:
  • 0

Ultima colectie! Noile implanturi Allergan BRST

#2 Bianca90

Bianca90

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 5 mesaje

Scris 22 September 2008 - 03:19 PM

Problema mea este ca acum calclatorul nu se mai deschide.A inceput aprox. acum o luna cand mi se inhidea numai ecranul pt cateva secunde si apoi isi revenea.Asta se intampla in special cand intram intr-un folder cu filme.Apoi a inceput sa se inchida si sa se restarteze de unul singur.Iar acum nu se mai deschide,de fapt,nici nu se inchide.L'am inchis din butonul din spate.Si cand vreau sa-l deschid,unitatea se aude mergand,insa nu merge nici butonul de restart,nici cel de deschidere,nici cel de la cd-rom.Care ar putea fi pb si ce pot eu sa fac? :beee:
  • 0

#3 Arcangelo

Arcangelo

    SuperGayBoy

  • Gold Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 5825 mesaje

Scris 22 September 2008 - 05:05 PM

Am avut aceeasi problema...memoriile erau stricate (doua din 3)si se stricase si placa de baza...du-l la reparat.
  • 0

#4 ragaiat

ragaiat

    Lalea

  • Full Members
  • StricaStricaStrica
  • 177 mesaje

Scris 22 September 2008 - 05:15 PM

Problema mea este ca acum calclatorul nu se mai deschide.A inceput aprox. acum o luna cand mi se inhidea numai ecranul pt cateva secunde si apoi isi revenea.Asta se intampla in special cand intram intr-un folder cu filme.Apoi a inceput sa se inchida si sa se restarteze de unul singur.Iar acum nu se mai deschide,de fapt,nici nu se inchide.L'am inchis din butonul din spate.Si cand vreau sa-l deschid,unitatea se aude mergand,insa nu merge nici butonul de restart,nici cel de deschidere,nici cel de la cd-rom.Care ar putea fi pb si ce pot eu sa fac? :beee:

1. Primele simptome mie-mi suna clar a virus din ala prost, nesuferit.
2. Daca acum nu se mai deschide, cum "nu se inchide"? Si cum ai reusit sa postezi asta?! Da-ne detalii, ca e prea ciudat ce zici tu.
3. Cateodata se intampla accidental sa se tureze in gol... dar nu sa nu poata fi oprit/restartat si destul de rar. Ai o problema de alta natura. Eu zic ca cel mai probabil ai probleme cu memoria, magistralele si/sau alimentarea si nu in ultimul rand sursa. Apropo, e vechi calculatorul?
Nu e sfat, e rugaminte: mergi cu el la un specialist sau service. Roaga-i sa-ti incerce toate imbinarile, cablurile, sursa...etc. Sa te asiguri ca merge dupa ce te intorci de la ei. Nu stiu exact care ti-ar fi problema, detaliaza putin daca poti sau asteapta si alte pareri.

A observat cineva ce s-a intamplat? De ce au aparut 2 topicuri?... :P
Rog un moderator sa inchida unul... sau sa examineze problema... al doilea nu era cand am inceput eu sa scriu.

Aceast mesaj a fost editat de ragaiat: 22 September 2008 - 05:18 PM

  • 0

#5 ironic

ironic

    esoteric...

  • Gold Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 5245 mesaje

Scris 22 September 2008 - 05:22 PM

si al meu a inceput sa nu se mai inchida
  • 0

#6 ragaiat

ragaiat

    Lalea

  • Full Members
  • StricaStricaStrica
  • 177 mesaje

Scris 22 September 2008 - 05:27 PM

si al meu a inceput sa nu se mai inchida

Scoate-l din priza. E cea mai sigura metoda. :beee:
  • 0

#7 ironic

ironic

    esoteric...

  • Gold Member
  • StricaStricaStricaStricaStricaStrica
  • 5245 mesaje

Scris 22 September 2008 - 05:29 PM

Scoate-l din priza. E cea mai sigura metoda. :beee:



e prea brusc
  • 0

#8 Bianca90

Bianca90

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 5 mesaje

Scris 22 September 2008 - 05:41 PM

1.Nu cred sa fi fost virus,i-am facut scanari cu bitdefender 9 si nu mi-a dat nimic.Asta cand inca-l mai puteam folosi.
2.Nu se inchide si nu se deschide.Cum spui tu,tureaza in gol.Nu merge decat butonul din spatele unitatii.
Hard-ul il am de vreo 6 ani,dar i-am schimbat placa de baza anul trecut.
3.Cel mai probabil o sa-l duc la reparat cat mai curand.Alte detalii..intreba-ma mai precis.Ms oricum
  • 0

#9 Bianca90

Bianca90

    Boboc

  • Full Members
  • Strica
  • 5 mesaje

Scris 22 September 2008 - 05:43 PM

Am avut aceeasi problema...memoriile erau stricate (doua din 3)si se stricase si placa de baza...du-l la reparat.

Cred ca ale legatura cu memoria,dar placa de baza am schimbat-o anul trecut abia.Multumesc.O sa-l duc la reparat.
  • 0

#10 ragaiat

ragaiat

    Lalea

  • Full Members
  • StricaStricaStrica
  • 177 mesaje

Scris 22 September 2008 - 06:08 PM

Alte detalii..intreba-ma mai precis.Ms oricum

Cand ii dai drumul, uita-te la beculetul indicator de la HDD, e pe jos langa butonul de pornire cel mai probabil; vezi daca se aprinde si descrie cum. Ar trebui sa palpaie cat de cat... Am vazut un calculator care nu voia sa porneasca, iar a doua zi mergea perfect... Acum, BitDefender 9 e mult prea vechi, inacceptabil de vechi. S-ar putea placa de baza sa fie de vina, chestie de incompatibilitate. Altceva: Nu te mai obosi sa-l repari. Vinde-l daca ai cum si ia-ti altul, ca nu se stie. Oricum depinde ce iti gasesc stricat, ca daca te pun sa platesti nu-stiu-ce si peste doua luni se strica iar... nu-ti convine, nu? Daca stii sa-l desfaci, uita-te dupa conexiuni slabite, magistrale strambe, soricei, paianjeni, gandaci, cuib de sobolani, praf, forteaza putin mufele, curata-l, scoate memoriile, placa video si hardul si baga-le inapoi (ca sa fortezi contactul)... Altceva, ar mai putea fi o semi-problema la sursa, dar aici chiar trebuie schimbata... mai uita-te si la firele care ies din sursa, sa nu fie scapate de unde erau prinse... vezi ca s-ar putea sa fie desfacut un fir dublu de pe placa de baza, pune-l la locul lui (te descurci, ii gasesti locul)...sau firele multe prinse pe placa de baza...sa nu fie chiar asa bine prinse in conectori... cine stie ce ai tu... Mai uita-te dupa chestii afumate, arse, explodate, sparte, etc... Oricum, du-te cu el la service si daca e prea grav, scapa de el si ia altul. Succes!
P.S.: mi s-a parut destul de vechi si de-aia ti-am zis asa. Mai vezi si ce zic ceilalti.

Aceast mesaj a fost editat de ragaiat: 22 September 2008 - 06:26 PM

  • 0