sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cum sa reactionez... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   deutza_87me 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-August 08

Scris 18 September 2008 - 10:02 PM

sti ca nu am nevoie de altcineva in viata mea in afara de tine.....si inca ceva mai intrebat acum cateva zile daca am avut o prietena mai frumo0asa decat tine....si eu am zis ca da .....si nu te am mintit ......dar puiul meu .....ce folos are frumusetea cand toti ajungem acoolo....jos.......dar sa sti ca nici una din fosteloe mele prietene nu au sufletul tau si de asta te apreciez foarte mult si sper sa nu te schimbi niciodata ........astfel ...o sa raman langa tine pt todeauna.........poate si dupa ce nu o sa mai fiu
voi cum ati reactiona la o astfel de declaratie v-ar deranja sau ati fi multumite?
0

#2 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 18 September 2008 - 10:07 PM

nu a dat raspunsul care trebuia
0

#3 Utilizator offline   deutza_87me 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-August 08

Scris 18 September 2008 - 10:08 PM

Vezi postareaRhini, la Sep 18 2008, 11:07 PM, a spus:

nu a dat raspunsul care trebuia

okii,,ms pt raspuns..si care ar fi dupa tine raspunsul corect...ps si eu am zis la fel ca u :spiteful:
0

#4 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 18 September 2008 - 10:16 PM

,,singura femeie frumoasa esti tu :spiteful: pt ca frumusetea e cea a sufletului " el s a debarasat in propria lui minciuna si conceptie . adica sta cu tine ca nu i ai face ce i a facut aia ceva de genu . ca esti asa de buna la suflet dar nu esti frumoasa . e un superficial desi ar parea ca ti apreciaza bunatatea sufleteasca . stie ca ii stai la dispozitie

si ajungem jos? zi i ca ajungem sus . sufletele pure ajung sus :spiteful:
0

#5 Utilizator offline   catherinedeneuve 

• another stupid girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-June 08

Scris 18 September 2008 - 10:17 PM

deutza: daca ti-a zis ca te iubeste, acum tu vrei sa fii cea mai frumoasa femeie. Da, stiu, vrei sa zici cea mai frumoasa pt el, dar oricat ai incerca, e imposibil, dar acest lucru nu exclude faptul ca esti cea mai importanta pt el. El ti-a zis in felul lui ca esti No1.
0

#6 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 18 September 2008 - 11:04 PM

Vezi postareadeutza_87me, la Sep 18 2008, 11:02 PM, a spus:

sti ca nu am nevoie de altcineva in viata mea in afara de tine.....si inca ceva mai intrebat acum cateva zile daca am avut o prietena mai frumo0asa decat tine....si eu am zis ca da .....si nu te am mintit ......dar puiul meu .....ce folos are frumusetea cand toti ajungem acoolo....jos.......dar sa sti ca nici una din fosteloe mele prietene nu au sufletul tau si de asta te apreciez foarte mult si sper sa nu te schimbi niciodata ........astfel ...o sa raman langa tine pt todeauna.........poate si dupa ce nu o sa mai fiu
voi cum ati reactiona la o astfel de declaratie v-ar deranja sau ati fi multumite?

:spiteful:

Draga , tu te crezi "zana-zanelor" sau prietenul tau este "muma-padurii" ?
Nu aveai oglinda sa o intrebi ?

O fi si el cu gandul la fosta... Da` si tu esti stresanta , maika !
Iti face omul o declaratie de dragoste , si tu o pui la analiza pe un forum? :spiteful:
Dupa aceea te miri ca isi gaseste alta....
0

#7 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 19 September 2008 - 01:55 AM

adica ai fi preferat sa te minta ?? sa iti zica ca tu esti cea mai frumoasa prietena pe care a avut-o ??
0

#8 Utilizator offline   mandy777 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-June 08

Scris 19 September 2008 - 03:17 AM

adevarul e ca nu e cea mai frumoasa declaratie de dragoste..dar asa cum mai spunea cineva in felul sau ti-a spus ca te iubeste si ca tu esti cea mai importanta din viata lui.uneori ne dorim ca partenerul sa fie sincer cu noi iar atunci cand este(cum ar fi in cazul tau)nu ne prea place..asadar DA uneori adevarul doare..insa pt tine important este ca acut tu esti cea pe care el o iubeste si ca te apreciaza pt ceea ce esti cu adevarat si nu se ghideaza dupa aparente :spiteful:
0

#9 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 19 September 2008 - 03:58 AM

Vezi postareabydy, la Sep 18 2008, 05:04 PM, a spus:

:)

Iti face omul o declaratie de dragoste , si tu o pui la analiza pe un forum? ;)

:spiteful: :spiteful:

Vezi postareadeutza_87me, la Sep 18 2008, 04:02 PM, a spus:

Eu as fi multumita de sinceritatea lui si de faptul ca acum este cu mine si ma iubeste pe mine,nu pe fosta lui frumusete. :lol:
Faptul ca este cu tine si ti-a facut acea declaratie de dragoste,inseamna ca frumusetea ta este un "total package" atat interioara cat si exterioara.Mai mult de atat ce vrei? Nu despica firul in patru,bucura-te de relatia voastra.
Iar faptul ca ti-a raspuns asa sincer este mare lucru sa stii.Tot respectul pentru el.Esti norocoasa cu un astfel de barbat.
Bafta.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 19 September 2008 - 04:02 AM

0

#10 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 19 September 2008 - 04:03 AM

Vezi postareadeutza_87me, la Sep 18 2008, 10:02 PM, a spus:

M-ar deranja. Normal.
Fiindca minte de rupe. Apeleaza la elemente subliminale care induc o anumita stare emotionala. Fapt care atesta ca minte de ingheata apele. (cred ca si de asta e asa frig afara) .
Si in pus cred ca este si EMO . :)
Deci ..altul. :spiteful:

Vezi postareabydy, la Sep 18 2008, 11:04 PM, a spus:

;)

Iti face omul o declaratie de dragoste , si tu o pui la analiza pe un forum? :lol:

Dar lasa fata , draga. Tu nu vezi ca a simtit ea ca bagabontul ala o minte . :spiteful:

Vezi postareaNaeema, la Sep 19 2008, 03:58 AM, a spus:

Eu as fi multumita de sinceritatea lui si de faptul ca acum este cu mine si ma iubeste pe mine,nu cu fosta lui frumusete. :lol:

Ete scartz. Adica dupa ce o face si urata, mai vrea sa fie si prietenul ei. Pai sa se duca la frumusetea aia a lui. :lol: tzz tzz tzz

Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 19 September 2008 - 04:03 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Oare sunt eu de vina? ksandraL  17 2.748
Replici noi Nu stiu daca ma place... Bulversata  8 3.644