de ceva mai mult timp am început să meşteresc nişte scriituri. Nu roman, nuvelă, poezii sau alte cele. Este un fel de scriitură mai altfel. La un moment dat am hotărât să public scriiturile într-o carte. Am căutat pe internet, am găsit câteva edituri însă nu pot să dau cu bâta în baltă de la început.
aş dori să ştiu dacă sunt printre voi persoane care au mai publicat cărţi, la ce edituri le-au publicat ? Cât a costat ( menţionez că a mea carte nu o să fie de dimensiuni mari, detalii despre carte şi text pot oferi dacă este careva curios. Am citit ca la unele edituri ( cred că la majoritatea, nu le-am studiat pe toate ) întâi se verifică cele scrise dacă au sens şi apoi se publică. Eu aş mai fi fost interesat dacă dau peste nişte persoane care ştiu cam cum stă treaba, să vadă textul meu şi să-mi spună dacă am vreo şansă să-l public şi la ce editură ar fi cel mai convenabil. Am citit că există cazuri în care se poate publica iniţial fără bănet şi apoi se taxează din viitorul profit. Nu mă pricep, e doar din auzite, deci nu-mi daţi în cap dacă n-am dreptate.
sper că mă poate ajuta cineva cu răspunsuri mai puţin din auzite. Chiar aş vrea să scot cartea, dacă se poate
Contact
Facebook
Twitter
RSS