Nesimtescu, la Sep 16 2008, 06:10 PM, a spus:
Azi: Pot sa spun ca a fost o zi destul de banala, ca multe alte zile. Numai ca m-am trezit la ora 11, desi trebuia initial la ora 10 sa ma trezesc. Ca de obicei, mi-am luat pastila de 20 de mg si am vazut pe telefon vreo 5 de apeluri nepreluate... era maica-mea. Ii promisesem de vreo saptamana ca o voi ajuta sa-si instaleze pe PC-ul de la servici sistemul de operare. Am ajuns acolo, mi-a zis ceva ea, dar eu nu prea bagam de seama si i-am zis ca ma grabesc si n-am timp s-o ascult... ca de obicei. Imediat dupa, m-am dus la locul de munca sa vad daca nu cumva am fost concediat. Din fericire (daca pot sa spun asa, la ce loc de munca am) mi-a zis seful de-acolo ca pot sa-mi reiau activitatea incepand de maine. Mi-a dat o zi libera, fara ca eu sa vreau asa ceva, doar pentru ca sa-mi taie din salariu (lucrez cu norma) si din motive disciplinare cica. Am zis "Ok, cum zici tu mai sefule", si in timp ce plecam, i-am tras o injuratura printre dinti ca de obicei (cand l-am injurat cu voce tare acum vreo doua luni, am fost dat afara, insa am fost reprimit imediat dupa vreo doua saptamani, deoarece sunt printre putinii oameni de-acolo care stiu sa faca diferenta dintre un sac de ciment si unul de azbest). Cam asta s-a intamplat... acum ma gandesc sa fac ceea ce n-am mai facut de mult timp... sa ma duc sa beau o bere cu amicii in fata blocului... ca deh, ce poate sa faca un luzar ca mine?
Voi... ce-ati mai facut?
Scuzati-mi greselile de scriere. Eram grabit... pe bune.
Aceasta postare a fost editata de Nesimtescu: 16 September 2008 - 08:18 PM