sau Inregistrare

• 34 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce-am mai facut azi Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 15 September 2008 - 11:17 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Sep 15 2008, 09:15 PM, a spus:

aici. :o:
De fapt nici nu mai conteaza.

Nici n-am vazut. Serios, chiar nu vazusem. :roll:
On: Pai... am plecat de la munca, bineinteles a inceput sa toarne cu galeata... era un frig de crapau pietrele. Am ajuns acasa fleasca si desculta. Eram in pantofi, asa ca incaltata sau descaltata tot aia era. M-am descaltat si asa am mers pana acasa. :crazy:
Am ajuns acasa, am mancat, m-am uscat si mi-am facut un ceai.

#12 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 16 September 2008 - 12:36 AM

M-am invrednicit sa imi fac si io buletinu' si au inceput Pic si Poc scoala.. emotii, caiete, ghiozdane, tipete, urlete, 50 de copchii intr-o sala, poze, ecusoane, emotii, "in sir indian toata lumeaaaaa" si din-astea. Acu' ma duc sa ma culc, maine variatiuni pe aceeasi tema.

#13 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 16 September 2008 - 01:28 AM

i-am smuls zambete intr-o veselie

#14 Utilizator offline   wanderley 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-January 08

Scris 16 September 2008 - 01:52 AM

am numarat picurii de ploaie

#15 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 September 2008 - 02:02 AM

Vezi postareawanderley, la Sep 16 2008, 02:52 AM, a spus:

am numarat picurii de ploaie

si cand ti s-au terminat degetele de la maini ai continuat cu alea de la picioare?

:roll:

#16 Utilizator offline   wanderley 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-January 08

Scris 16 September 2008 - 01:55 AM

Vezi postareastupid_me, la Sep 16 2008, 03:02 AM, a spus:

si cand ti s-au terminat degetele de la maini ai continuat cu alea de la picioare?

:roll:

nu,m-am transformat in cea mai lunga miriapoda

#17 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 September 2008 - 02:39 AM

Vezi postareawanderley, la Sep 16 2008, 02:55 AM, a spus:

nu,m-am transformat in cea mai lunga miriapoda

am inteles acuma de ce te lungesti atata
degeaba! :roll:

#18 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 16 September 2008 - 05:10 PM

Azi: Pot sa spun ca a fost o zi destul de banala, ca multe alte zile. Numai ca m-am trezit la ora 11, desi trebuia initial la ora 10 sa ma trezesc. Ca de obicei, mi-am luat pastila de 20 de mg si am vazut pe telefon vreo 5 de apeluri nepreluate... era maica-mea. Ii promisesem de vreo saptamana ca o voi ajuta sa-si instaleze pe PC-ul de la servici sistemul de operare. Am ajuns acolo, mi-a zis ceva ea, dar eu nu prea bagam de seama si i-am zis ca ma grabesc si n-am timp s-o ascult... ca de obicei. Imediat dupa, m-am dus la locul de munca sa vad daca nu cumva am fost concediat. Din fericire (daca pot sa-i spun asa, la ce loc de munca am) mi-a zis seful de-acolo ca pot sa-mi reiau activitatea incepand de maine. Mi-a dat o zi libera, fara ca eu sa vreau asa ceva, doar pentru ca sa-mi taie din salariu (lucrez cu norma) si din motive disciplinare cica. Am zis "Ok, cum zici tu mai sefule." si in timp ce plecam i-am tras o injuratura printre dinti ca de obicei (cand l-am injurat cu voce tare acum vreo doua luni, am fost dat afara, insa am fost reprimit dupa vreo doua saptamani deoarece sunt printre putinii oameni de-acolo ca stiu sa faca diferenta intre un sac de ciment si unul de azbest). Cam asta s-a intamplat... acum ma gandesc sa fac ceea ce n-am mai facut de mult timp... sa ma duc sa beau o bere cu amicii in fata blocului... ca deh, ce poate sa faca un luzar ca mine?

Voi... ce-ati mai facut?

#19 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 16 September 2008 - 08:17 PM

Vezi postareaNesimtescu, la Sep 16 2008, 06:10 PM, a spus:

Azi: Pot sa spun ca a fost o zi destul de banala, ca multe alte zile. Numai ca m-am trezit la ora 11, desi trebuia initial la ora 10 sa ma trezesc. Ca de obicei, mi-am luat pastila de 20 de mg si am vazut pe telefon vreo 5 de apeluri nepreluate... era maica-mea. Ii promisesem de vreo saptamana ca o voi ajuta sa-si instaleze pe PC-ul de la servici sistemul de operare. Am ajuns acolo, mi-a zis ceva ea, dar eu nu prea bagam de seama si i-am zis ca ma grabesc si n-am timp s-o ascult... ca de obicei. Imediat dupa, m-am dus la locul de munca sa vad daca nu cumva am fost concediat. Din fericire (daca pot sa spun asa, la ce loc de munca am) mi-a zis seful de-acolo ca pot sa-mi reiau activitatea incepand de maine. Mi-a dat o zi libera, fara ca eu sa vreau asa ceva, doar pentru ca sa-mi taie din salariu (lucrez cu norma) si din motive disciplinare cica. Am zis "Ok, cum zici tu mai sefule", si in timp ce plecam, i-am tras o injuratura printre dinti ca de obicei (cand l-am injurat cu voce tare acum vreo doua luni, am fost dat afara, insa am fost reprimit imediat dupa vreo doua saptamani, deoarece sunt printre putinii oameni de-acolo care stiu sa faca diferenta dintre un sac de ciment si unul de azbest). Cam asta s-a intamplat... acum ma gandesc sa fac ceea ce n-am mai facut de mult timp... sa ma duc sa beau o bere cu amicii in fata blocului... ca deh, ce poate sa faca un luzar ca mine?

Voi... ce-ati mai facut?

Scuzati-mi greselile de scriere. Eram grabit... pe bune.

Aceasta postare a fost editata de Nesimtescu: 16 September 2008 - 08:18 PM

#20 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 16 September 2008 - 08:21 PM

Vezi postareaheidy_, la Sep 15 2008, 11:17 PM, a spus:

Nici n-am vazut. Serios, chiar nu vazusem. :D
On: Pai... am plecat de la munca, bineinteles a inceput sa toarne cu galeata... era un frig de crapau pietrele. Am ajuns acasa fleasca si desculta. Eram in pantofi, asa ca incaltata sau descaltata tot aia era. M-am descaltat si asa am mers pana acasa. ;)
Am ajuns acasa, am mancat, m-am uscat si mi-am facut un ceai.

E da, stiu, cum sa nu . :D
Si ..lumea ce spunea .? :haha:

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 34 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente NO MA' AM Corydalis  196 20.830
Hot Topic (New) Atasamente Ce culoare au peretii de la mine din camera...
alb, galben, rosu, kaki in dungi, picatele, dungulite, etc.
7-Angels  110 13.999
Hot Topic (New) Ce spune despre tine pozitia in care dormi? Marius-Doru  56 11.936
Hot Topic (New) Planuri...
ce va trece prin cap sa faceti..
Nemesis.  71 7.929
Hot Topic (New) Blondele Sw33t Angel  94 10.361