despre Bio Bran:
totusi, de ce ai impresia ca un medicament ca asta, bazat pe taratze, totusi, costa 4 milioane cutia ? ti se pare normal, firesc si etic, din moment ce el nu a demonstrat imbunatatirea supravietuirii dpdv statistic nici macar cu O zi la nici un bolnav de, sa zicem cancer, ca tot suntem pe threadul asta ?
joannahart, la Jan 2 2011, 11:55 PM, a spus:
Am spus ca nu se vindeca NUMAI prin asta. Nu imi rastalmaci vorbele.
Nu am spus ca nu se vindeca si punct......capisci?
Cunosc o persoana care a trecut cu zeci de ani de cancerul la rinichi. Cunosc o alta care a trecut cu vreo 12 de cel la san si ultimele teste au iesit bine.
Si mai cunosc una care n-afumat in veci si a papat sanatos.......ca sa moara la 60 de o tumora maligna la gat. S-a curatat in 3luni.
Asa ca nu mai poza tu in atotstiutoare cand e vorba de multipplicarea celulelor, patrunjei si carne. Natura are legile ei. Sunt convinsa ca fiecare persoana cu un dram de constiinta simte in momentele de rascruce ce are de facut. Numai ca unii urmeaza calea care trebuie si altora le e frica si se lasa influentati......de oameni care uita ca fiecare organism este diferit si nu va reactiona identic nici la aspirina, nici la citostatice si nici la fumul de tigara
Cat despre medicina naturista - stai linistita - din pacate nici ea nu stie cum se vindeca aceasta boala. Dumnezeu cu mila. Si omul cu credinta
in cazul in care nu ai nici o pregatire medicala, sunt foarte fericit sa constat ca exista pe aici un om care gandeste atat de clar cum faci tu! sincer, imi da un optimism proaspat, fiindca ai perfecta dreptate si nu te lasi furat de peisaj, de reclame mincinoase si de profeti falsi care propun vindecarea cancerului prin chestii de genul ceaiuri, salata de cucuruz, bioenergie, credinta, margele magice, apa miraculoasa si alte baliverne din astea!
cancerul este o boala serioasa si o problema sociala a intregii umanitati, care afecteaza oameni FARA DISCRIMINARE si ingrijoreaza pe toata lumea la fel. de aceea se fac aceste investitii majore in metode de diagnostic si tratament si de aceea il contrazic total pe pippo si pe ceilalti cand zic ca in materie de tratament al cancerului in ultimii 10 ani s-au facut niste progrese uimitoare. exista medicamente care prelungesc viata in unele (din ce in ce mai multe) tipuri de cancer de la doar cateva luni la ani si poate chiar zeci de ani. un exemplu la indemana este un tratament foarte nou cu un inhibitor de tirozin kinaza (practic o pastilutza pe zi) care poate face exact ce am zis adineaori cu o boala teribila numita leucemie granulocitara cronica. toata lumea stie ce inseamna leucemie. e nevoie sa spun mai mult ?
Aceasta postare a fost editata de RaulDuke: 19 March 2011 - 01:50 AM