casatorie cu un tunisian
Scris 15 September 2008 - 11:19 AM
am o relatie cu un tunisian vrem sa ne casatorim aici in romania dar de la ambasada nu pot afla mare lucru daca e cineva care a facut recent o casatorie de acest gen v-as ruga sa-mi spuneti ce acte trebuie si cum se procedeaza ms mult
Scris 15 September 2008 - 12:47 PM
nu trebuie sa te duci la starea civila?
ps
daca e negru, ia-l!!!!!!!!!!!!!!!
ps
daca e negru, ia-l!!!!!!!!!!!!!!!
Scris 15 September 2008 - 07:32 PM
nu e casatorit daca asta va intereseaza am fost acolo de mai multe ori problema e ca nu poate veni el aici din cauza vizei am nevoie de sfaturi nu de afirmatii rautacioase
ai auzit tu...eu am fost langa el...si tu vei mirosi "frumos"daca nu te speli.altadata nu mai vorbi din auzite
ai auzit tu...eu am fost langa el...si tu vei mirosi "frumos"daca nu te speli.altadata nu mai vorbi din auzite
Scris 16 September 2008 - 11:56 AM
rose blanche, la Sep 15 2008, 08:32 PM, a spus:
nu e casatorit daca asta va intereseaza am fost acolo de mai multe ori problema e ca nu poate veni el aici din cauza vizei am nevoie de sfaturi nu de afirmatii rautacioase
daca scopul casatoriei e nevoia de viza....casatoriti-va la el, mai vrea?
poate fi iubire sau poate fi interes
daca as fi in locul tau as incerca sa aflu motivele pt care vrea sa se casatoreasca si m-as gandi ce implica asta pt mine, cu siguranta exista si o diferenta de mentalitate
Scris 16 September 2008 - 12:18 PM
dobromir, la Sep 16 2008, 05:56 AM, a spus:
daca scopul casatoriei e nevoia de viza....casatoriti-va la el, mai vrea?
daca as fi in locul tau as incerca sa aflu motivele pt care vrea sa se casatoreasca si m-as gandi ce implica asta pt mine, cu siguranta exista si o diferenta de mentalitate
Si crezi Boromire ca s-a scos respectivul cu o viza de Romania? Ar sari din lac in put. Sau care crezi ca-i avantajul? The land of milk and honey?
In schimb cu mentalitatea asa e....pot fi diferente mari.Atat cat si cu traditiile,cultura si religia dar presupun ca femeia al cunoaste din moment ce a hotarat sa-l accepte de barbat nu?
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 16 September 2008 - 12:19 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
urmele pasiunii | Knut | 84 | 13.685 |
|
cand baiatul iti e furat de prietena cea mai buna | me my self and i | 7 | 6.083 |
|
Esti buna la pat? | crystyann | 502 | 36.154 |
|
ce parere aveti despre sex oral total? | Arcobaleno | 19 | 15.198 |
|
Traiasca capra vecinului
asa am si eu gazonul ingrijit :) |
ellla | 1 | 4.359 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS