sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Usile de interior? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 11 December 2010 - 10:54 AM

[quote name='Tina'' post='1060467733' date='Dec 11 2010, 02:30 AM']Aveti idee unde pot gasi o usa cu geamul asemanator
sunt firme ce colaboreaza cu pictori si iti fac desenul pe care il doresti...de obicei prin sablare

Aceasta postare a fost editata de buleala: 11 December 2010 - 10:55 AM

0

#22 Utilizator offline   Mihai1279 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-January 11

Scris 02 January 2011 - 06:07 PM

Vă recomand un producător de uși, am cumpărat de la ei și am fost mulțumit:
http://www.usi-din-l...stratificat.ro/
Îi găsiți și în Bricostore.
0

#23 Utilizator offline   GeorgeAndreix 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-January 11

Scris 18 January 2011 - 04:04 PM

Am cumparat niste usi de interior anul trecut de pe valea cascadelor foarte ok ca aspect , le-am montat cu spuma dupa ce le-am fixat la bobloboc , dupa o luna si ceva sau doua m-au inundat vecinii mei dragi de deasupra mea , iar usile dupa 3 ore de la inundatie li se umflasera tocurile de nu mai puteam sa le inchid , am cumparat alt set de usi si am vopsit tocurile pe interior de doua ori ca sa nu se mai infiltreze apa in caz ca... , tocurile pe interior nu erau protejate si sint confectionate dintr-un material f nasol ca un carton presat sau ceva de genu ,...oricum atentie la ce cumparati daca luati ceva ieftin dar frumos nu intotdeauna e si bun ( sau niciodata nu este bun ) vorba aia " Dai un ban dar sti ca-l pierzi ".. bafta !

Am uitat sa pun poza :pardon:

Fisiere atasate

0

#24 Utilizator offline   Curierul 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-September 11

Scris 07 September 2011 - 10:50 AM

Salutare!

Doresc sa impartasesc experienta mea pt. cine e interesat!

Pe final de August am cumparat usi de interior si exterior de la Carbia. Calitate bunicica, insa comunicarea cu persoanele care fac programarile a fost extrem de defectuoasa si lipsita de bun simt! Pe stimabilele de la Birou nu le intereseaza daca nu se respecta programarea facuta, nu anunta in prealabil anularea programarii sau intarzierea cu ore bune a baietilor de la montaj, pur si simplu bataie de joc. Timpul clientului nu conteaza! Nu-ti convine, mergi in alta parte!

Cu siguranta clientii lor sunt tratati drept fraierii care au achitat deja [pt. ca asa e procedura], nu intereseaza pe nimeni daca serviciile oferite multumesc clientul, daca programarea s-a respectat, daca usa se inchide sau nu etc.

Din punctul meu de vedere, respectul reciproc Furnizor servicii-Beneficiar/Client ar trebuie sa guverneze intreaga colaborare!
0

#25 Utilizator offline   Mara_t 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-September 11

Scris 30 September 2011 - 02:08 PM

Salut,

Am nevoie de cateva sfaturi, deoarece nu ma prea pricep in domeniul asta. Vara asta am renovat toata casa si acum as dori sa imi schimb usile de interior, doar ca nu prea stiu ce presupune acest lucru. Toti prietenii mei m-au indrumat spre usile Porta Doors, si am facut putin research si sunt sigura ca imi voi alege ceva model de la ei,mi se pare ca au raport calitate - pret foarte bun, doar ca as avea nevoie de un distribuitor de incredere din Cluj Napoca. Credeti ca as putea gasi pe cineva care sa ofere si consultanta (adica sa ma ajute sa-mi aleg ce e mai potrivit pt casa)si montaj la un pret rezonabil?

Multumesc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic