In apartament, ferestrele trebuie sa se asorteze cu usile?
Scris 14 September 2008 - 04:55 PM
Plec de la 0, ca sa spun asa. Adica trebuie sa schimb ferestre, usi, sa pun parchet, gresie, faianta, sa iau alta mobila.
As vrea sa pun ferestre din termopan stejar auriu. Sunt cam greu de asortat cu usile. Am gasit intr-un singur loc usi cu o nuanta apropiata, dar la un pret cam mare.
Culorile care mi-au placut la usi ar fi artar si nuc. Nucul s-ar potrivi, cat de cat cu ferestrele. Daca as pune artar insa, cred ca ar trebui sa pun termopan alb la ferestre, nu?
Scris 14 September 2008 - 05:00 PM
acesta din urma il gasesti in doua culori, cel mai inchis merge cu nucul usilor
dar daca tot esti la faza asta, te-ai gandit sa schimbi si instalatia electrica ?
nu-i deloc lipsita de importanta amplasarea de exemplu a altor prize auxiliare sau instalatie de iluminat gen aplica
'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daca ai suficienta lumina in casa iti mai recomand la ferestrele termopan geamurile fumurii
Scris 14 September 2008 - 06:02 PM
Ce ar trebui sa fac legat de instalatia electrica? Prizele sunt cam varza, e clar ca trebuie inlocuite. As mai vrea niste spoturi in balcon. E ok daca chem pe cineva dupa ce montez usile si ferestrele, dar inainte de zugraveala, nu?
Scris 14 September 2008 - 06:48 PM
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 14 September 2008 - 06:48 PM
Scris 02 October 2008 - 02:44 PM
Am o fixatie pe usi albe si mobilier alb (geamurile termopan - din pacate sunt albe ) insa nu imi pot imagina culoarea parchetului. Daca e sa aleg izolat parchetul, as alege wenge, insa locuinta este orientata spre nord, deci intunecata, mai deloc luminata natural si ar trebui sa jonglez cu niscaiva jocuri de lumini si culori care sa dea un aspect cald, intim...iar wenge-ul asta ar inkide si mai mult, oricat as "stropi' cu pete jucause de culoare...
Sfaturi, sugestii, idei?
Stiu, google-ul e mare...dar uneori insuficient.
2.Unde pot gasi un designer interior si hau maci costa unul (cu aprox, fireste)?
Aceasta postare a fost editata de nicnic3: 02 October 2008 - 02:45 PM
Scris 03 October 2008 - 08:11 AM
Scris 03 October 2008 - 08:19 AM
nicnic3, la Oct 2 2008, 03:44 PM, a spus:
Am o fixatie pe usi albe si mobilier alb (geamurile termopan - din pacate sunt albe ) insa nu imi pot imagina culoarea parchetului. Daca e sa aleg izolat parchetul, as alege wenge, insa locuinta este orientata spre nord, deci intunecata, mai deloc luminata natural si ar trebui sa jonglez cu niscaiva jocuri de lumini si culori care sa dea un aspect cald, intim...iar wenge-ul asta ar inkide si mai mult, oricat as "stropi' cu pete jucause de culoare...
Sfaturi, sugestii, idei?
Stiu, google-ul e mare...dar uneori insuficient.
2.Unde pot gasi un designer interior si hau maci costa unul (cu aprox, fireste)?
sorry, sunt ocupat
Scris 03 October 2008 - 08:38 AM
GinGin, la Oct 3 2008, 08:11 AM, a spus:
Nu imi palce deloc ciresul.Nu imi place tenta rosiatica.
Imi place lemnul natur (galbuiul ala spre alb) sau nucul. Mai imi place ca nuanta de parchet labul ala usor murdar (artar am impresia, nu prea le am cu esentele).
Portocaliul, daca e numai o "tenta", adica foarte estompat, da "caldura", dar partea proasta e ca pe holuri, baie si bucatarie sunt pe stilul veki: gresie alb cu tenta gri estompat, faianta alba in bucatarie.Nu arata rau deloc, atata timp cat peretii sunt albi, dar daca bag portocaliu, nu ar arata prea grozav. Ar iesi prea tare in evidenta peretii si ar face nota discordanta cu ce e pe jos. De ce ma leg de culoarea portocalie la pereti? Ca apartamentul este mic si daca in camere pun portocaliu, cand usa la hol este deschisa, se vede urat portocaliu intr-o parte, alb in alta.
Contact
Facebook
Twitter
RSS