Conexiune dial up
Scris 03 February 2004 - 03:08 PM
Eu folosesc o conexiune dial up si nu merge foarte bine.
Te conectezi greu (dupa 21:45 trebuie sa ai bafta multa ca sa poti intra), si iesi cand ti-e lumea mai draga.
Te conectezi greu (dupa 21:45 trebuie sa ai bafta multa ca sa poti intra), si iesi cand ti-e lumea mai draga.
Scris 03 February 2004 - 03:20 PM
Eu unul sunt intr-o retea devreo 40 de persoane legate la o sala de calculatoare de unde avem net RDS fibra optica ....
Scris 03 February 2004 - 03:55 PM
Citeaza
Eu unul sunt intr-o retea devreo 40 de persoane legate la o sala de calculatoare de unde avem net RDS fibra optica ....
Esti printre norocosi.
Scris 03 February 2004 - 06:53 PM
Aha am un mare noroc , si nu costa nici mult .. la dial-up stiu ca este o gramada de bani , si cand vine factura de la telefon te dai cu capu de modem :
:
Scris 03 February 2004 - 07:53 PM
Citeaza
Aha am un mare noroc , si nu costa nici mult .. la dial-up stiu ca este o gramada de bani , si cand vine factura de la telefon te dai cu capu de modem :
:
Trebuie sa vina si nu e de bine.
Dar sper ca luna asta sa-mi pun antena. Atunci o sa fie alta viata.
Scris 03 February 2004 - 08:12 PM
Citeaza
ce antena ? ... cablu tV ?
:dee
:dee
Prin unde radio. Stau mai la periferia orasului si nu a ajuns cablul pana la mine. Iar cand mi sa-a zis scorul pentru a-mi trage cablu am zis ca mai bine nu. Asa ca o sa-mi pun cu antena. Dar sunt multe cereri si trebuie sa astept sa-mi vina randul.
Scris 03 February 2004 - 08:16 PM
Aha am auzit ca merge bine si prin unde radio , insa nu stiu cat ai pe metropolitan sau pe .com , dar mi-a spus cineva care a folosit ..
Scris 03 February 2004 - 09:01 PM
merge foarte bine cu antena. pacat ca antena este foarte scumpa. am folosit trei ani antena cu xnet, excelent functiona totul, dar nu ca prin fibra. dar este cea mai buna solutie cand esti departe de orce magistrala de fibra.
Scris 05 February 2004 - 09:43 PM
Citeaza
merge foarte bine cu antena. pacat ca antena este foarte scumpa. am folosit trei ani antena cu xnet, excelent functiona totul, dar nu ca prin fibra. dar este cea mai buna solutie cand esti departe de orce magistrala de fibra.
Mai este o solutie , cablu TV .
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Modem ADSL help | livefm | 16 | 23.273 |
|
caut priovider | full_fire | 8 | 2.333 |
|
Internet prin cablu | Andrei | 21 | 15.981 |
|