barbierit Cum??
Scris 12 September 2008 - 11:12 PM
Salut tuturor!!!Din pacate este timpul sa ma barbieresc si eu.Am 18 ani si pana acum nu m-am barbierit niciodata.Vreau sa aflu niste pareri despre cum este mai bine sa te barbieresti??Cu ce este mai bine sa ma barbieresc??Ma gandeam sa imi cumpar un aparat de ras,dar de care,ce model credeti ca este mai bun?sau ar fi mai bine cu un gilette match 3?Cum ar trebui sa ma barbieresc??Vreau sa fac bine treaba aceasta inca de la inceput,pt ca nu vreau sa imi creasca urat,deoarece nu imi place barba...nu vreau sa am punctulete din acelea negre pe fata??pot face ceva sa le evit??Astept parerile voastre.
Multumesc anticipat!!
Ps:daca nu am postat unde trebuie rog un administrator sa mute postul meu cerandu-mi scuzele de rigoare fiindca sunt nou!!
http://www.shopix.ro...40_p_30220.html
A folosit cineva asa ceva??Este bun??Sau sunt altele si mai bune??
Multumesc anticipat!!
Ps:daca nu am postat unde trebuie rog un administrator sa mute postul meu cerandu-mi scuzele de rigoare fiindca sunt nou!!
Scris 12 September 2008 - 11:16 PM
Dar de pe ce lume vii?
Nu ai mai vazut/auzit care e procesul barbieritului sau crezi ca e vreo lucrare de diploma?
Orice ai face tu, pana nu te obisnuiesti cu senzatia si ustensilele pe propria piele (literalmente) mai dai si gres.
Its not like you're gonna die.
Nu ai mai vazut/auzit care e procesul barbieritului sau crezi ca e vreo lucrare de diploma?
Orice ai face tu, pana nu te obisnuiesti cu senzatia si ustensilele pe propria piele (literalmente) mai dai si gres.
Its not like you're gonna die.
Scris 12 September 2008 - 11:19 PM
acus apare cineva care va cere un tutorial "cum se aseaza pe WC"
Scris 12 September 2008 - 11:21 PM
Avand in vedere ca vazusem pe aici o intrebare de genul 'Cum imi fac ID pe yahoo?', mi se pare miraculos cum de a nimerit pe forum si a reusit sa deschida un topic chiar.
Ma rog, eu nu il acuz de prea multe, e bine ca se intereseaza dar devine lame.
Ma rog, eu nu il acuz de prea multe, e bine ca se intereseaza dar devine lame.
Scris 12 September 2008 - 11:24 PM
Pentru inceput, ia-ti o masina electrica de barbierit daca ti-e frica de acest proces.
Scris 12 September 2008 - 11:17 PM
bettyk, la Sep 13 2008, 12:12 AM, a spus:
Salut tuturor!!!Din pacate este timpul sa ma barbieresc si eu.Am 18 ani si pana acum nu m-am barbierit niciodata.Vreau sa aflu niste pareri despre cum este mai bine sa te barbieresti??Cu ce este mai bine sa ma barbieresc??Ma gandeam sa imi cumpar un aparat de ras,dar de care,ce model credeti ca este mai bun?sau ar fi mai bine cu un gilette match 3?Cum ar trebui sa ma barbieresc??Vreau sa fac bine treaba aceasta inca de la inceput,pt ca nu vreau sa imi creasca urat,deoarece nu imi place barba...nu vreau sa am punctulete din acelea negre pe fata??pot face ceva sa le evit??Astept parerile voastre.
Multumesc anticipat!!
Multumesc anticipat!!
Foloseste ceara de epilat,femeile o folosesc altundeva...dar deeee'...scapi de ''punctuletele acelea negre '' de pe fata ..in timp... sau preventiv...garantez asta ...
Scris 12 September 2008 - 11:25 PM
Hopa...pe mustacios o cheama Betty.
Zi-ne precis unde anume vrei sa te razi, domnisoara.
Nu de alta dar ne-a luat gura pe dinainte, ca sa zicem asa.
Zi-ne precis unde anume vrei sa te razi, domnisoara.
Nu de alta dar ne-a luat gura pe dinainte, ca sa zicem asa.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Adevarul in impas
....cu care uriasi? |
maybe | 0 | 3.687 |
|
Ce face un portal concurent cu noi...
(sa aruncam un pic ochiul si la capra vecinului;) |
e-X-plorer | 12 | 6.607 |