De ce ? Enter here !
Scris 11 September 2008 - 08:55 PM
Scris 11 September 2008 - 09:37 PM
Scris 12 September 2008 - 09:32 AM
Vampire.freak, la Sep 11 2008, 09:55 PM, a spus:
Nu cred ca este cineva "de-al lui satan". Toti suntem copii lui dumnezeu ... fara exceptie. Ca in viata asta alegi sa fi ... "satanist" sau mai stiu eu ce ciudatenie nu inseamna ca esti a lui satan ... inseamna doar ca ai avut o copilarie ... diferita sa spunem ... si/sau ai intrat intr-un anturaj mai nefericit.
Chiar si asa treaba cu infernul si toturile sunt indoielnice. Parerea mea este ca astea sunt doar nascoceli ale popilor/preotilor ca sa tina in frau prostimea. Un om relativ inteligent care a citit biblia ar vedea ca nu "sta in picioare" teoria ... "iadului si a torturii".
Concluzia...NU exista Iad si/sau torturi dupa moarte. Ai dreptate in ultimele cuvinte: e lipsit de logica.
Scris 12 September 2008 - 09:54 AM
Vampire.freak, la Sep 11 2008, 09:55 PM, a spus:
Iadul e un loc unde eşti veşnic singur, fără Dumnezeu. Acela e singurul "loc" unde nimeni nu mai are nicio speranţă, unde Dumnezeu nu mai răspunde rugăciunilor omului. Şi de ce face asta Satan ? Pentru că el e tatăl minciunii, al amăgirilor, al īnşelăciunilor....Īnşeală pe cāt mai mulţi oameni pentru a-şi bate joc de ei. De ce ? Pentru că asta e natura lui, asta e natura răului, īnşelăciunea !!!
Alpha Centauri, la Sep 12 2008, 10:32 AM, a spus:
Dumnezeu te contrazice :
1 IOAN 3 : 9 "Oricine este născut din Dumnezeu, nu păcătuieşte, pentru că sămānţa Lui rămāne īn el; şi nu poate păcătui, fiindcă este născut din Dumnezeu."
1 IOAN 3 : 10 "Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu şi copiii diavolului."
După cum vezi, nu toţi oamenii sunt copiii lui Dumnezeu. Chiar El spune asta !
Alpha Centauri, la Sep 12 2008, 10:32 AM, a spus:
Pe cine să cred : pe tine sau pe Dumnezeu ?
Scris 12 September 2008 - 10:32 AM
Eu vorbesc serios, facem si un site, scaotem bani.
Scris 12 September 2008 - 10:39 AM
dark_light, la Sep 12 2008, 11:14 AM, a spus:
Aminteşte-ţi despre ce spune Dumnezeu referitor la urmaşi : va fi cu cei care īl iubesc pīnă la al mielea neam, dar va fi departe de cei care īl urăsc pānă la al patrulea neam.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chivotul
Legea lui Dumnezeu si legile oamenilor |
Elia | 141 | 27.303 |
|
Indemnul biblic de a-ti iubi aproapele
Avem dreptul de a interpreta Biblia? |
Soimos | 60 | 16.460 |