sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Diaspora Stiintifica a ROMĀNIEI - la CERN / LHC Roadele Manoase ale unanim recunoscutei scoli Romānesti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 10 September 2008 - 07:51 PM

M-am gāndit ( :think: ) ca, iata, acum, īn aceste ultime zile ale lumii (asa cum o cunoastem noi), cānd cel mai mare experiment stiintific al secolului tocmai ce a demarat cu succes la CERN, sa aducem un omagiu savantilor romāni care, fireste, lucreaza alaturi de colegii si egalii lor din alte tari pentru a patrunde si a dezvirgina pāna si ultimele secrete ale big-bang-ului initial.

Ce parere aveti ?

Scoala romāneasca, care - se stie - e una dintre cele mai bune din lume (dovada, fireste, sunt olimpicii nostri(*)) , a dat obolul de sudoare si neuroni pentru accelerarea protonilor pāna la dezintegrarea īn gauri negre ?

(*) aici, fireste, vocea ne tremura de emotie, si accentuam cu ochii usor umeziti "nostri", adica "ai nostri", din trupul nostru, cum ne-am rupt noi de la gura si am arat lumii cine suntem.

Hai, combateti !
0

#2 Utilizator offline   corto 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-August 08

Scris 10 September 2008 - 10:41 PM

Nu stiu altii dinaintea lui dar Dimitrie Cantemir a aratat geniul sau unui imperiu cu bariera puternica si ghiaur a ramas; a scris, a luptat si a suferit pentru poporul lui si al nostru a ramas. Cred ca exilul l-a durut ireparabil.
0

#3 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-February 07

Scris 10 September 2008 - 10:44 PM

lucreaza de la egal la egal? n-as crede. fa-mi lista celor care sunt direct implicati in proiect, nu-mi pune la socoteala dama ce prepara ceaiurile; pune-i p-aia de-s proiectanti,prof univ, aia de au phd-uri in fizica nucleara etc etc...aia de au un iq ceva mai mare decat al lui gijgoe ala.
omagiu sa-i aducem lui Stephen Hawking...caruia i-a basit mintea sa incerce, apoi sa demonstreze niste teorii ce stau la baza minunatului experiment CERN. Si... pana sa ajunga gaurica neagra sa se incarce cu ener. negativa, ceea ce la final se presupune ca va duce la o bubuiala serioasa ce sta la baza formarii noastre, propun sa bem un JD si sa aruncam ceva poze faine pe Aria celebra
0

#4 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 10 September 2008 - 10:49 PM

POze cu CERN, si echipele faimoase romānesti :

Fisiere atasate

0

#5 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 10 September 2008 - 11:16 PM

hm...vezi ca ti-o trantesc p-aia cu drepturile de autor. de unde ai furat pozele?
zi-ne mai multe despre faimoasele echipe romanesti...despre care eu n-am auzit. dar deh..aici info e oprita la granita, cum era pe vremuri Angelica oprita si intrebata :''cine te-a muscat de piept?''
0

#6 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 10 September 2008 - 11:19 PM

Vezi postareaAmpera, la Sep 10 2008, 11:16 PM, a spus:

hm...vezi ca ti-o trantesc p-aia cu drepturile de autor. de unde ai furat pozele?
zi-ne mai multe despre faimoasele echipe romanesti...despre care eu n-am auzit. dar deh..aici info e oprita la granita, cum era pe vremuri Angelica oprita si intrebata :''cine te-a muscat de piept?''

EU nu le stiu, DRAGA, dar astept sa se manifeste vajnicii si verzi romānasi de pe aici de pe phorum, cei ce sustin ca ca tine nu gasesc, ma refer la faimoasa scoala romāneasca, la romānii care au spart NASA, la geniile carpatine...

PRICEPI ???
0

#7 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 10 September 2008 - 11:36 PM

-te-n pana mea tinere!
PRICEPI?
haidi gata ca io n-am fost la scoala, n-am ce raspunde
0

#8 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 September 2008 - 04:10 PM

adica CHIAR nimeni nu se manifesta aici ?

ala io, ala io ?
0

#9 Utilizator offline   **Alex** 

• Get lost!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 12 September 2008 - 01:33 PM

Experimentul de miercuri din Elvetia a esuat deoarece un grup de romani a furat 1,3 kilometri de tunel in care se aflau si cei 20 de protoni . Din pacate viteza cu care au actionat romanii a fost mult superioara vitezei de deplasare a protonilor
0

#10 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 12 September 2008 - 01:42 PM

V. Zorica aia suna a nume romanesc. De ce anume se ocupa in cadrul proiectului? De finanteeeee!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi taiati-ne si ultima "craca" de sub picioare! spider  4 6.046
Replici noi Cum e in Spania?
as pleca si nu stiu daca ...
ellla  17 12.854
Hot Topic (New) Romania exporta creiere in Germania si muschi in Spania pegassus  24 14.540
Replici noi Atasamente Instalari antene satelit Cipru
Rom Sat Electronics Cipru
ROMSAT  0 413
Hot Topic (New) ajutor pt basarabeni
cum il putem acorda
Alecu87  24 4.008