sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Probleme cu partitiile hard disk-ului Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Garomi 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-September 08

Scris 09 September 2008 - 10:04 PM

Am observat aceasta "problema" cand am incercat sa instalez un alt sistem de operare pe laptopul meu. Imediat dupa primii pasi primesc mesaj ca nu exista hard disk pe care sa instalez un sistem nou de operare. Renunt la proces si las laptopul sa intre in sistemul de operare deja instalat, un Windows Vista Home edition original version. Instalez un program de partitionare cu gandul ca daca voi crea o alta partitiie voi rezolva / pacali problema. Dar ce sa vad, un alt mesaj care imi spune ca nu am ce sa partitionez. Cu alte cuvinte nu exista Hard Disk. Voi aprecia foarte mult daca cineva are raspunsuri / solutii la aceasta problema. Daca doriti mai multe informatii despre hardware sau software le voi oferi fara nici o problema.

Aceasta postare a fost editata de Garomi: 09 September 2008 - 10:05 PM

0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 09 September 2008 - 10:29 PM

Probabil ai un disc SATA iar sistemul care vrei sa-l instalezi nu-l recunoaste. In general se pot specifica driverele la boot
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 09 September 2008 - 10:49 PM

Vezi postareaGaromi, la Sep 9 2008, 11:04 PM, a spus:

am incercat sa instalez un alt sistem de operare pe laptopul meu. Imediat dupa primii pasi primesc mesaj ca nu exista hard disk pe care sa instalez un sistem nou de operare.

Ai HDD SATA, dar de-obicei se poate seta din BIOS să fie "văzut" ca IDE, ca să poţi instala alt sistem de operare.
0

#4 Utilizator offline   Orpheus. 

• Toxic
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-September 08

Scris 12 September 2008 - 11:01 PM

Sau sa incerce cu un Windows Unnatended XP, care de regula contine si drivere pentru HDD-uri SATA.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi windows salsaman  1 1.526
Replici noi cum poti sa faci un cd cu windows ce il ai instalat in calculatorul tau piratul  2 6.027
Replici noi Conversie PDF-DOC ceapaev  1 6.060
Replici noi Interfata in limba romana ptr Vista exista !? unde?! cosmin_s27  5 6.988
Replici noi screenshoturi Windows7
care o sa apara la sfarsitul lui 2009
argv  2 2.091