sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce am fost in viata anterioara? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 11 September 2008 - 01:24 AM

21 - 29 puncte = Explorator
Cineva trebuie sa faca primul pas pe taramuri neumblate si tu poti fi aceea. De la navigat prin ape repezi pana la urcat pe varfuri de munte si explorarea padurii tropicale, ai calitatile necesare, un spirit puternic si o inima indrazneata. Nicio provocare nu reuseste sa te sperie, iti place sa-ti depasesti mereu limitele. Curajoasa si aventuroasa, totul tine de incercari si de traitul vietii la maxim. Cu asemenea atitudine, vei reusi in oricare dintre vieti!
Cred ca ai fost... femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Nordul Noii Zeelande in jurul anului 1350.
Meseria ta a fost de: Judecator, Camatar sau Bancher.
--------------------------------------------------------------------------------
Cum ai fost:
Ai dispus de un talent oratoric natural, un bun psiholog si negociator. Ai profitat din plin de oportunitatile vietii, dar nu ti-a pasat prea mult de altii. Posibil ai abandonat familia. Acum ai o karma de familie.
--------------------------------------------------------------------------------
Ce trebuie sa corectezi in viata actuala :
Misiunea ta este sa inveti, sa termini acum ceea ce ai inceput in viata anterioara. Dezvolta-ti calitatile si invata sa iesi in fata, sa te faci remarcat. Este timpul!

Iata interpretarea testului "Cine ai fost intr-o viata anterioara?"

Ai fost Cleopatra! ;) sigur ca da
0

#22 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 11 September 2008 - 03:18 AM

Vezi postareavali_, la Sep 11 2008, 02:24 AM, a spus:

Cineva trebuie sa faca primul pas pe taramuri neumblate si tu poti fi aceea. De la navigat prin ape repezi pana la urcat pe varfuri de munte si explorarea padurii tropicale, ai calitatile necesare, un spirit puternic si o inima indrazneata. Nicio provocare nu reuseste sa te sperie, iti place sa-ti depasesti mereu limitele. Curajoasa si aventuroasa, totul tine de incercari si de traitul vietii la maxim. Cu asemenea atitudine, vei reusi in oricare dintre vieti!
Cred ca ai fost... femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Nordul Noii Zeelande in jurul anului 1350.
Meseria ta a fost de: Judecator, Camatar sau Bancher.
Cum ai fost:
Ai dispus de un talent oratoric natural, un bun psiholog si negociator. Ai profitat din plin de oportunitatile vietii, dar nu ti-a pasat prea mult de altii. Posibil ai abandonat familia. Acum ai o karma de familie.
Misiunea ta este sa inveti, sa termini acum ceea ce ai inceput in viata anterioara. Dezvolta-ti calitatile si invata sa iesi in fata, sa te faci remarcat. Este timpul!

Ai fost Cleopatra! ;) sigur ca da

si eu am iesit asa ;)
0

#23 Utilizator offline   Artemis_Dida 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-February 06

Scris 11 September 2008 - 10:03 AM

Citeaza

Analiza ultimei vieti anterioare:
Cred ca ai fost... barbat in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Sudul Americii Latine in jurul anului 800.
Meseria ta a fost de: Luptator, Vanator, Haitas, Organizator de ritualuri.
Cum ai fost:
Poate ai fost camatar sau o persoana cu multa influenta
Ar trebui sa afli care sunt talentele tale si sa incerci sa le dezvolti. Invata sa canalizezi energia catre un scop. Evita imprastierea si consumul energetic exagerat.
Am reusit sa iti aduc aminte ?
doar crede ca am fost barbat dar inca nu se stie ;)

Citeaza

25 puncte

Citeaza

Ai fost Cleopatra!

si eu?? ;)
avea cam multe sosii Cleopatra asta
0

#24 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 11 September 2008 - 10:03 AM

si eu tot Cleopatra ;)
0

#25 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 11 September 2008 - 10:06 AM

Fie ca ai condus Imperiul Roman, fie ca ai zguduit societatea secolului al XVIII-lea, sigur ai produs ceva valuri in epoca ta. Hotarata, vrei ca actiunile tale sa schimbe cu adevarat lumea si sa ajuti oamenii. Iar daca reusesti si sa intri in cartile de istorie, cu atat mai bine! Ambitioasa si motivata, ti-ai fixat niste scopuri clare si faci tot ce trebuie pentru a le atinge. Putina faima nu ar strica. Continua pe drumul tau! Vei ajunge departe in viata asta, si in cele viitoare! ;)
0

#26 Utilizator offline   *Mari 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 11 September 2008 - 10:27 AM

"Cred ca ai fost... barbat in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Borneo in jurul anului 575.
Meseria ta a fost de: Librar, Preot sau Initiator in Mistere.
-------------------------------------------------------------------------------------
Cum ai fost:
Un inveterat cautator al dreptatii si intelepciunii. Anticipatie care te-a ajutat sa vezi in viitor si sa ii ajuti pe ceilalti. In viata aceasta va trebui sa cauti tu ajutorul celor pe care i-ai ajutat atunci.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lectia ta este aceea de a-i proteja pe cei neajutorati, ca de pilda copii cu probleme sau animale. Vei invata ca oferind dragoste este mai mult decat un dar divin. "

Se cam potriveste . ;)
0

#27 Utilizator offline   Aroundlove 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 11 September 2008 - 07:57 PM

Hmm, eu n-am fost Cleopatra, dar am fost filosof, an trait in Egiptil antic si am murit de batranete. Si explorator le celalalt...
0

#28 Utilizator offline   caesar_augustus 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-September 08

Scris 14 September 2008 - 08:29 PM

deci toata lumea aproape a fost Cleopatra............. :brunette: :spiteful:
0

#29 Utilizator offline   enoch 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-June 07

Scris 15 September 2008 - 01:31 AM

Demnitar in Japonia secolului 17.
0

#30 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 15 September 2008 - 01:36 AM

baoi...nu uitati de '' cred ca ai fost ...:)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic