Ce am fost in viata anterioara?
Scris 21 January 2012 - 02:13 PM
La mine scrie ca am fost o fiinta vie in viata anterioara. Si n-am avut cont pe roportal, acu cica trebuie sa recuperez .
Scris 21 January 2012 - 04:38 PM
Eu cred ca am fost un catelus energic.Si incalecam toate jucariile de plus din casele gazdelor.Inca mai am tendinte...dar nu cu jucariile.
Scris 22 January 2012 - 12:00 AM
Dupa testele alea cica am fost explorator.Apoi un print bogat si am crapat de prea mult haleu si bautura.Se pare ca explorator inca mi-s,iar din viata de print am invatat sa nu mai fac abuz de mancare si bautura.
Dupa hipnoza de acu' cativa ani,se pare ca sunt relativ tanara pe pamat si am avut inainte de asta doar o viata anterioara.Viata in care am fost barbat,ofcors.Am fost polonez si am lucrat toata viata la biblioteca.Am murit de batranete,cu toti cei dragi alaturi.
Poate de asta am mereu parul scurt,ma simt bine in pantaloni si fara tocuri.Si iubesc cartile,iar visul meu cand eram mica,era sa devin bibliotecara
Dupa hipnoza de acu' cativa ani,se pare ca sunt relativ tanara pe pamat si am avut inainte de asta doar o viata anterioara.Viata in care am fost barbat,ofcors.Am fost polonez si am lucrat toata viata la biblioteca.Am murit de batranete,cu toti cei dragi alaturi.
Poate de asta am mereu parul scurt,ma simt bine in pantaloni si fara tocuri.Si iubesc cartile,iar visul meu cand eram mica,era sa devin bibliotecara
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Anul personal
Numerologie |
Tora71 | 1 | 1.590 |
|
Barbatii in anul 2011
in functie de zodii |
Ea. | 25 | 4.944 |
|
Vezi aici in ce zodie esti dupa noua ordine astrologica! | otilia* | 43 | 5.670 |
|
Gemeni - Balanta
... |
copil_rebel | 44 | 8.590 |
|
Trasaturi negative ale zodiilor |
Nebuloasa | 140 | 25.487 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS