Tratament alopecie androgina feminina
Scris 09 September 2008 - 09:22 AM
Am de vreo 2 ani o problema destul de grava cu caderea parului. Am parul cret si desi toata adolescenta l-am avut foarte des (uneori chiar ca enerva ca nu statea nicicum) treptat a inceput sa-mi cada parul destul de rau si ce-i mai grav e ca nu se mai regenereaza deloc. Acum un an m-am dus la dermatolog si mi-a spus ca am alopecie androgina feminina. Mi-a dat un tratament cu un sampon si o lotiune tonica nemteasca, Platur 39 dar desi l-am folosit asa cum mi-a spus vreme de 4 luni, nu a avut nici cel mai mic efect. Mai rau, in ultimele luni mi-a cazut atat de rau parul, incat in partea superioara scalpul mi se vede urat de tot. Am zone destul de intinse in care pur si simplu nu mai am par. Sunt disperata, nici nu mai pot sa-mi mai tin parul liber, pentru ca arata horror, in permanenta il tin strans. Am incercat numeroase solutii care de care mai naturiste sau medicamentoase. Am luat inclusiv si vestitul Revalid pastile si m-am ingrasat de nu m-am mai oprit 20 kg. In momentul asta iau supliment Ca+Mg+Zn, imi dau in fiecare seara cu o lotiune profesionala de la Wella pentru accelerarea cresterii parului pe care am cumparat-o dintr-un salon si cand am timp sa las sa actioneze imi dau si cu lotiunea cu petrol de la Gerovital.
As vrea sa mai merg la un medic dermatolog, dar nici nu stiu unde, mi-e frica sa ma las pe mana cuiva fara o recomandare. Am mai citit ca parul pierdut la afectiuni de genul asta nu se mai recupereaza, trebuie sa te lupti sa-l pastrezi pe cel pe care il mai ai. Sunt chiar speriata, n-am decat 26 de ani, nu vreau sa chelesc.
Daca imi poate da cineva un sfat de un tratament sau un medic bun in Bucuresti as ramane recunoscatoare.
Multumesc.
Scris 09 September 2008 - 01:03 PM
Pe langa toate tratamentele este recomandata o alimentatie sanatoasa si cat mai putin stres.
Din pacate, nu cunosc dermatolog in Romania, dar poti intreba la farmacie de produsele pe care ti le-am scris mai sus.
Aceasta postare a fost editata de crocobaur: 09 September 2008 - 01:04 PM
Scris 09 September 2008 - 01:23 PM
O sa incerc si asta, rau imi inchipui ca nu are ce sa-mi mai faca.
PS: Imi place motto-ul tau. E realist.
Scris 09 September 2008 - 01:33 PM
Sper sa te ajute, dar totusi un drum la un dermatolog bun si niste analize la sange sunt recomandate.
Am uitat sa spun ca timp de 3 luni cat am luat Tardiferon (tablete ce fier) am luat si Pantogar, care cred, este sinonim al Revalidului. Nu m-am ingrasat deloc
Na ca am uitat sa spun
Scris 09 September 2008 - 02:07 PM
Pentru analiza oricum sunt programata luna asta, o sa cer si analizele specifice pentru probleme de genul asta.
Si ma gandesc ca inca nu am copii. Daca mai si nasc ce fac, raman fara par de tot?
Scris 09 September 2008 - 09:44 PM
Scris 30 September 2008 - 01:37 PM
Din pacate singurele solutii sunt autotransplantul
Scris 30 September 2008 - 05:24 PM
Miaua , un transplant de par te mai poate ajuta.
Intra pe topicul deschis de mine si ai sa afli toate informatiile despre transplantul de par la femei si poti deasemenea vizualiza rezultate cu transplant de par la femei .
Daca ai vro nelamurire iti stau la dispozitie oricand
Scris 09 February 2010 - 09:01 PM
Anul trecut am avut si eu o probleba de genul asta mai precis mi-a cazut parul pe o zona a capului in forma rotunda si am incercat tot felul de tratemente am fost la mai multi medici dermatologi si nimic nu dadea rezultate vizibile pana cand am alfat de la un prieten de un tratament din SUA care este special pt genul asta de caderi ale parului si in 2 luni mi-sa regenerat parul.
Mi se parea cva aproape imposibil dupa ce incercasem toate tratamentele devenisem f complexat de chestia asta mai ales ca am doar 23 de ani.
Tratamentul se numeste KIRKLAND se gaseste numai in SUA si este numai pt. BARBATI pt cine este interesat mi-au mai ramas 2 seturi si numai am ce sa fac cu ele si as vrea sa le vand.
Scris 03 March 2011 - 12:39 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
girls only |
Armina | 107 | 53.455 |
|
Vopsea si oxidant profesionale | medora | 4 | 2.811 |
|