Drumul credintei - drumul nebuniei
Scris 07 September 2008 - 11:47 PM
Scris 08 September 2008 - 12:09 AM
(Dar am aflat despre 'govenie')
Scris 08 September 2008 - 08:36 AM
Domnul meu, chiar daca am fost botezat ortodox, m-am nascut ateu, caci asa am fost educat. Inainte sa ma atraga crestinismul, m-a atras budismul, prin yoga. Deci, nu stiu daca ai dreptate.
Intrebarile le-a pus Sykarian in locul meu. Esti masochist,, nu nebun...
Dar,poate imi explici nickul; tau...ai 666 ...asta nu prea se impaca cu seful de sus
Scris 08 September 2008 - 08:55 AM
Scris 08 September 2008 - 09:37 AM
Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele īnţelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele tari.
Ascultati-l pe ,,Domnul''...innebuniti...ca asta e ,,calea'' -uite,Tudorel sa straduieste,si mai sunt cativa pe forum care se straduiesc...Oliver ne spune ca a si reusit...
Acest ,,minunat'' ,,Dumnezeu'' care va vrea slabi si nebuni...care va cere sa va urati pe voi insiva,care va invata sa fiti OI!
Scris 08 September 2008 - 10:18 AM
Scris 08 September 2008 - 01:47 PM
Sikaryan, la Sep 7 2008, 11:44 PM, a spus:
Un nebun nu isi recunoaste boala NICIODATA!
Si oare sa nu existe nici o exceptie? Dar, daca nu sunt nebun, inseamna ca sunt prost. de vreme ce ma cred nebun.
Arcangelo, la Sep 8 2008, 12:47 AM, a spus:
Nu stiu ce fel de nebun sunt, dar ce mai conteaza de care, atata vreme cat stiu ca sunt?
Kahila, la Sep 8 2008, 09:36 AM, a spus:
Dar,poate imi explici nickul; tau...ai 666 ...asta nu prea se impaca cu seful de sus
Pai, ce dovada mai mare de nebunie poate fi decat sa vrei sa-l urmezi pe Hristos si sa-ti pui 666 la nickname?!
Arcangelo, la Sep 8 2008, 10:37 AM, a spus:
Dar Dumnezeu a ales lucrurile nebune ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele īnţelepte. Dumnezeu a ales lucrurile slabe ale lumii, ca să facă de ruşine pe cele tari.
Ascultati-l pe ,,Domnul''...innebuniti...ca asta e ,,calea'' -uite,Tudorel sa straduieste,si mai sunt cativa pe forum care se straduiesc...Oliver ne spune ca a si reusit...
Acest ,,minunat'' ,,Dumnezeu'' care va vrea slabi si nebuni...care va cere sa va urati pe voi insiva,care va invata sa fiti OI!
Sa inteleg ca te bucuri ca eu ma straduiesc sa fiu nebun? De ce? La ce-ti foloseste?!
Scris 08 September 2008 - 03:23 PM
/quote tudorel666)
Pai, ce dovada mai mare de nebunie poate fi decat sa vrei sa-l urmezi pe Hristos si sa-ti pui 666 la nickname?!
Hmm...adik esti cu ambele tabere? Tipic romanului as zice
Esti ca un avocat care pledeaza pentru propria nebunie...dar.....acel avocat s-ar putea juca cu mintile noastre,nu-i asa? Sau n-o faci?
Scris 08 September 2008 - 03:28 PM
Kahila, la Sep 8 2008, 05:23 PM, a spus:
/quote tudorel666)
Hmm...adik esti cu ambele tabere? Tipic romanului as zice
Esti ca un avocat care pledeaza pentru propria nebunie...dar.....acel avocat s-ar putea juca cu mintile noastre,nu-i asa? Sau n-o faci?
avocatul diavolului
Scris 08 September 2008 - 04:06 PM
tudorel666, la Sep 8 2008, 02:47 PM, a spus:
Nu stiu ce fel de nebun sunt, dar ce mai conteaza de care, atata vreme cat stiu ca sunt?
Sa inteleg ca te bucuri ca eu ma straduiesc sa fiu nebun? De ce? La ce-ti foloseste?!
Eram sarcastic,Tudorel...si luam peste picior ,,sfanta'' ta religie,care umple spitalele de psihiatrie...
Vad ca tu iti si doresti sa fii nebun...(poate ca se dau puncte bonus,pe lumea ailalta...)si cauti sa ne convingi ca nu esti chiar in toate mintile!
Mai sunt si altii,pe forum si nu numai,care cauta ,,sa lepede intelepciunea si sa aleaga nebunia",sa se urasca pe sine,si sa se considere ,,ultimul dintre pacatosi'',precum si alte exemple de sfanta tzigneala...
Nu v-a spus nimeni ca sunteti ridicoli cu stupiditatea asta? -va spun eu.
Religia asta a voastra are mai multe in comun cu Diavolul,decat cu Dumnezeu...asa ca nu consider ca e o nebunie sa-ti alaturi acel 666 la nick -e firesc...esti o pledoarie vie,pentru afirmatiile lui Sikarian,ca sunteti inchinatorii diavolului!
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 08 September 2008 - 04:07 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Noi suntem demoni in Iad (sufletul nostru), iar Satana e regele acestei lumi? | Oreste2010 | 80 | 8.231 |
|
Rugaciune puternica
credinta |
Flee | 5 | 860 |
|
|
akbar | 445 | 26.149 |
|
nimic special,si tu esti la fel :) |
Arcangelo | 575 | 27.597 |
|
Chestionar: Este divinitatea imorala ? | Fornever | 133 | 9.853 |