strumphyy, la Sep 5 2008, 01:10 AM, a spus:
Eu cred ca si la acestea, ca si la orice cabinet, depinde foarte mult de medicul la care mergi. Intr-adevar la Dentestet de exemplu, gasesti conditii mai bune si ai siguranta ca se foloseste tehnologie de ultima ora, insa poti pica la un medic fara experienta.
Ar trebui ca aceste cabinete cu pretentii sa afiseze CV-ul medicului pe site pentru a informa mai bine pacientul? Voi ce parere aveti? Ati apela CU INCREDERE TOTALA la serviciile lor?
Sunt perfect de acord ca depinde foarte mult de medicul la care mergi; va pot spune cate ceva despre DentalMed. Medicii din acesta clinica au o problema cu deontologia profesionala in sensul ca sperie pacientii prezentandu-le situatia clinica intr-o maniera tragica pentru ca acestia sa nu se mai dea jos de pe scaunul lor; mai mult, propun tratamente invazive si costisitoare (intr-o maniera de tipul - vrei asa sau nu, simtinadu-se deranjati daca li se cer explicatii); tratamentul si etapele acestuia sunt astfel facute incat sa coste cat mai mult, sfidand logica si buzunarul clientului. Si, sper, sa nu fiu offtopic, mai este un cabinet mai mic Orality - dr. Anca Sorescu la care va sfatuiesc sa nu mergeti. D-na doctor face orice (mai putin implantologie, dar nu este problema deoarece va va explica ca nu va puteti pune implant si va face ea lucrari protetice) si nimic bine (poate cu exceptia detartrajului).
Contact
Facebook
Twitter
RSS