sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Clinicile mari de stomatologie DentEstet, Finesse,DentalMed,Velvet si altele asemenea,parerea voastra Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Minnie 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 25 April 2012 - 11:22 PM

Vezi postareaBia12bia, la 17 April 2012 - 12:51 PM, a spus:

Eu am fost recent la o clinica stomatologica pentru un tratament endodontic si 2 obturatii. Clinica Dr LEAHU este locul unde va recomand cu caldura sa mergeti.
intr-o singura sedinta am rezolvat totul, personalul este foarte amabil,aparatura de cea mai buna calitate, se foloseste diga pentru izolare, iar legat de sterilizare totul se desface in fata ta( fiecare freza si fiecare ac sunt ambalate individual). Clinica este situata in zona floreasca.are si site www.drleahu.ro
va doresc cat mai multe experiente placute la stomatolog!!!!!!1

Doamna Dr Bianca Dena :yahoo: ,

Am o intrebare scurta:

Cat de idiot trebuie sa fii sa faci reclama clinicii Dr Leahu (prefacandu-te ca ai fost pacient acolo) dar tu sa-ti pui user id "bia12bia" ? :doh:

Stimati pacienti,

Mergeti la Clinca Leahu ! Doamna bia12bia va asteapta cu nerabdare !!! :crazy:
0

#42 Utilizator offline   Tatiana Ilie 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-April 12

Scris 08 May 2012 - 06:44 PM

Buna tuturor. Mi se pare cunoscut ce aud, asa am patit si eu, preturi mari, servicii necalitative pana am ajuns printr-o cunostinta la centrul stomatologic serdean. Acolo trusa, care e pe o tavita de unica folosinta, ti-o deschide in fata, au inclusiv imbracaminte tetiera la scaun pentru fiecare pacient. Ceea ce mi-a mai placut a fost ca am primit mereu bon fiscal cat si biletel cu programarea urmatoare pe care erau trecute si costurile, costuri care s-au respectat. Nu am fost decat de 4 ori, 3 plombe si un tratament la un dinte. Nu stiu sa spun foarte multe despre calitate, dar de acum 6 luni, sunt bine cu ce mi-au lucrat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari