sau Inregistrare

• 184 Pagini +
  • « Prima
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

SA NE CUNOASTEM spuneti-ne cate ceva despre voi Evaluare topic: - - - - -

#1801 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 14 July 2011 - 06:10 PM

Se pare ca ati uitat scopul acestui topic. E nevoie sa il reamintesc?!

#1802 Utilizator offline   xLolita 

• Forever and one
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 15 July 2011 - 04:51 AM

Hello, sunt Cristina, am 16 ani, sunt din Comarnic, jud. Prahova... Imi place muzica rock, *formatie preferata* nu am, insa ascult cu placere melodiile celor de la Sonata Arctica, Metallica, Bullet for my Valentine si Nickelback. Imi place sa calatoresc, sa ma plimb cu rolele, sa cant la chitara [ chiar daca sunt incepatoare], sa citesc. Cam atat imi vine in minte momentan...

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 15 July 2011 - 08:48 AM
Motiv editare: edit font, culoare

0

#1803 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 06 October 2011 - 06:09 PM

In umbra eternului mormant

Cand trec pe strazi nevazut de nimeni - singura realitate pare a fi cea din camera mea. Daca poezia ar fi o femeie reala - mi-ar fi cea mai buna prietena. Mi-e greu sa traiesc singur ! As putea sa am mii de prieteni, dar daca nu te-as avea pe Tine e ca si cum n-as avea pe nimeni...
In orasul acesta e o elegie de toamna mai tot timpul... Oamenii pleaca la fel cum au venit... Viata e o lupta continua pentru supravietuire si prea putini mai au timp sa se opreasca si sa admire si poezia toamnei... Povestile de iubire din cartile cu basme par a fi apus odata cu Eminescu... Intr-un secol in care puterea banului primeaza - sentimentele sunt doar mituri. Singurul "sentiment" care din cate se pare mai dainuie in oameni e setea de inavutire. Iubirea e si ea un mit. Lumea aceasta nu mai traieste decat in ganduri muritoare, iar moartea pare a fi luat cu ea atat idelurile eterne cat si visele trecatoare...
Totuna imi este daca dorm sau sunt treaz cand singuratatea e aici - e si dupa... In lipsa de prieteni stau de vorba cu constiinta mea si-mi pun diverse intrebari existentiale la care de cele mai multe ori imi raspund tot eu... Totusi am micile mele bucurii : o poezie sau o melodie buna ma face sa traiesc...
Imi place mult sa compun poezii, dar poezia pentru mine e oglinda unui suflet abandonat - de aceea si poezia mea pare a fi o femeie deceptionata. Cu toate acestea are frumusetea ei aparte de care cand o privesti nu te mai poti dezlipi... E ca si cum ai tine in mana un trandafir cu spini. Ii vezi frumusetea orbitoare, dar spinii lui iti ranesc sufletul pana in cele mai abrupte adancimi - intunecandu-l...
Oamenii sunt scarbiti de poezie - ca de altfel de toate lucrurile cu adevarat frumoase. Daca as avea puterea vietii si a mortii - i-as readuce la viata pe Eminescu si pe Bacovia. Ei mi-ar intelege tristetea mai bine...

In orasul acesta e o elegie de toamna mai tot timpul, dar nu stiu daca oamenii o simt... Poate e doar in sufletul meu...

Societatea mundana distruge romantismul. Cei mai multi vor diplome si functii inalte in societate, dar mie mi-ar fi de ajuns si un singur sarut de o clipa de la fata care m-ar iubi... Pe urma as putea sa mor impacat... Nu vad ce rost au averile intr-o lume in care totu-i trecator... Ne trebuie o clipa sublima pe care sa o tinem minte toata viata si care sa ne poarte chiar si dincolo de moarte - altfel viata aceasta a fost in zadar... Nu pot trai fara iubire. Fara poezie nici atat... Decat sa traiesc in realitate fara ea - mai bine mor visand ca o am...
Solitudinea e trista, dar pentru mine a devenit un stil de viata... Asa trist cum sunt - ma consider un om bun si altfel nici nu m-as vrea...

Toamna si primavara sunt anotimpurile mele preferate pentru ca au temperatura ideala si fanteziile lor aparte... Dar dintre cele doua toamna pare a fi cea mai aproape de sufletul meu pentru ca ma caracterizeaza perfect. In ea imi gasesc toate regretele si visele mele pierdute...
Cand trec pe langa gardul batran si stramb de lemn de langa biserica din apropierea primariei - razele de soare ce patrund incet prin el dau jocuri de lumini si de umbre pe frunzele de aur cazute - imbatandu-mi privirea cu lacrimi si vise... E o bucurie trista in aceasta priveliste pentru ca e atat de frumoasa, dar atat de trecatoare... O vezi, o simti, traiesti cu ea, dar totodata esti constient ca dupa ce vei pleca de aici - n-o s-o mai vezi si a doua oara... As vrea cumva sa pot opri aceasta drama, dar moartea nu are antidot... Oamenii nu inteleg aceasta tristete... Sunt prea dependenti de satisfacerea necesitatilor fiziologice de pe o zi pe alta - uitand cu totul ca la un moment dat o alta zi nu va mai fi...
Mi-e greu sa traiesc singur ! Daca as fi Dumnezeu as face din acest pamant un paradis etern, dar asa ma multumesc cu zilele pe care le mai am...

0

#1804 Utilizator offline   Allexandrra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-December 09

Scris 06 October 2011 - 07:19 PM

Salut,

Sunt Alexandra si nu am mai luat suspend de mult. Probabil pt. ca nu am mai postat.

4

#1805 Utilizator offline   Indigo 1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 12

Scris 21 January 2012 - 04:21 AM

Bine v-am gasit !
Iaca si eu pe acilisea. Va dura o vreme sa ma "adaptez" spatiului roportal :o: 8)
1

#1806 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 21 January 2012 - 04:26 AM

Bine ai venit. Sper sa petreci clipe minunate alaturi de noi. Roportalul iz the best!!

Aceasta postare a fost editata de Ea.: 21 January 2012 - 04:31 AM

0

#1807 Utilizator offline   Equilibrium Girl 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-April 08

Scris 21 January 2012 - 11:11 AM

Ar trebui sa ne gandim la un ritual de initiere si de acceptare in grupul roportalienilor......ceva mistic, nu stiu. :rabbi:
0

#1808 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 21 January 2012 - 11:44 AM

Vezi postareaIndigo 1, la 21 January 2012 - 04:21 AM, a spus:

Va dura o vreme sa ma "adaptez" spatiului roportal :o: 8)

Te-ai pitit dupa gard de rusine cu coltul naframei in gura???
0

#1809 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 21 January 2012 - 02:23 PM

Teme combinate!

Bine ai venit, Indigo 1! Am rugamintea sa citesti regulamentul roportal si, acolo unde este cazul, regulamentul ariei! De asemenea, nu te sfii sa folosesti functia cautare, inainte de a deschide un topic nou. Multumesc pentru intelegere!

#1810 Utilizator offline   Indigo 1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-January 12

Scris 21 January 2012 - 03:47 PM

Vezi postareaEquilibrium Girl, la 21 January 2012 - 11:11 AM, a spus:

Ar trebui sa ne gandim la un ritual de initiere si de acceptare in grupul roportalienilor......ceva mistic, nu stiu. :rabbi:

ar fi o idee :yahoo:

Vezi postareaThe Unknown, la 21 January 2012 - 11:44 AM, a spus:

Te-ai pitit dupa gard de rusine cu coltul naframei in gura???

era si vreun gard pe aicisilea :stars:
l-am ratat :tease:

Vezi postareaDarianna, la 21 January 2012 - 02:23 PM, a spus:

Teme combinate!

Bine ai venit, Indigo 1! Am rugamintea sa citesti regulamentul roportal si, acolo unde este cazul, regulamentul ariei! De asemenea, nu te sfii sa folosesti functia cautare, inainte de a deschide un topic nou. Multumesc pentru intelegere!

ok, cu toate ca is cam multe si pentru cei neinstruiti si mai nedibaci in ale tastelor e mai greu la inceput :cheer:
2

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 184 Pagini +
  • « Prima
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou