sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu stiu ce sa mai cred ... maybe love :-?? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   B1anca 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 03-September 08

Scris 03 September 2008 - 01:22 AM

Povestea a inceput in urma cu un an de zile cand am fost la mare impreuna cu prietenele mele unde am cunoscut un tip f simpatic dar nimik mai mult.La inceput nu stiam nimik despre el dar pur si simplu imi placea din ce in ce mai mult.In acelasi timp , eu eram combinata cu un altul G.(19 ani) care o perioada mai lunga de timp a fost plecat din tara dar in saptamana cat eu am fost la mare el s-a intors acasa.Ce-i drept tineam la G. dar ceva m-a impins vorba aceea "just for fun" sa stau cu tipul de la mare pe care il placeam enorm cu toate k el nu era cine stie ce. Pe zi ce trecea aflam tot mai multe despre el si chiar sa aflu k avem si prieteni comuni.El era combinat cu o tipa de varsta lui 20 de ani de care asa cum imi povestise el "ca intre amici" era f indragostit si k nu a reusit sa se culce cu ea.Problema e ca eu aveam atunci doar 14 ani , o varsta destul de frageda dar cum gandeam matur si aratam pe masura nu era o problema , totusi el ma tot batea la cap "esti mica" , "esti mica" . Ptr el era doar o joaca ; sincer si ptr mine cat am stat cu el la mare.Intr-o saptamana , fiind 24 din 24 de ore numai cu el si certandu-ma cu prietenele din cauza asta s-au intamplat multe lucruri (dar nu am facut sex).Poate ca suna ciudat dar asa a sunat si ptr mine cand am aflat ca minte in privinta numarului de telefon dandumi un nr de tel al unui prieten de-al lui , dar cum acolo nu aveam nevoie de acel nr ptr k eram mereu langa mine nu era o problema.Cand am ajuns acasa si m-a cautat am fost surprinsa.Eram intr-o situatie f ciudata avand in vedere k si G. era acasa , nu am stiut ce sa fac si asa am plecat la Bucuresti (la varul meu ) sa fug de agitatie.Acolo nu am tinut cont de nimik si tot ceea ce facem era doar ptr distractie.Ajunsa acasa trebuia sa iau o decizie in legatura cu unul din ei si cum eram plictisita de G. l-am parasit ramanand cu cel de la mare. Relatia intre mine si I. (cel de la mare) era una complicata , mai mult de amici ptr k ne intelegeam f bine , numai k eu incepeam sa tin la el si sa ma obisnuiesc cu modul sau ciudat de se exprima , el fiind o pers f complexa rar intelegi ce vrea sa spuna si f indiferent.Toti cei din jurul meu care il cunosteau spuneau numai lucruri urate despre el dar eu pur si simplu simteam si stiam in sinea mea k el e altfel si k pot scoate ce-i mai bun din el la suprafata.Am indurat vreo 2 luni tot ceea ce auzeam din partea prietenilor chiar certandu-ma pe tema asta cu ei ,iar ai mei nu erau deloc de acord cu el de aceea am ajuns sa suport si bataia din partea lor si certurile... I. din cate imi amintesc in acea perioada se despartise de cea cu care era , dar relatia devenise ciudata parca ne certam in permanenta dar in acelasi timp era si o f mare atractie intre noi 2 de aceea ne certam si ne impacam la fel de des.
Copil fiind intr-o sambata am ramas singura acasa si cum el nu putea sa lipseasca din peisaj s-a intamplat sa fie primul din viata mea.El spunea cum k nu a intentionat dar se vedea dupa fata lui k isi dorea asta de mult timp...
Dar cum timpul e ireversibil au mai trecut alte 3 luni dupa care am inceput sa aud cum k el ma folosea in scopuri proprii asa k m-am enervat si ptr prima oara am inceput sa cred ceea ce auzeam asa k am pus capat relatiei " ptr totdeauna " asa cum mai incercasem si inainte numai k de data asta am incercat sa fug de el chiar dak tineam enorm la el si timp de alte 3 luni chiar dak el m-a mai cautat eu am tot fugit de el numai k oriunde ma duceam dadeam de el .
Peste toate acestea trecusem de perioadele critice cand imi lipsea dar intr-un mom de slabiciune l-am cautat si asa incepusem sa vb despre noi si cum atunci fiecare o luase de la capat ne-am hotarat sa mai dam o sansa rel noastre.Totul incepuse cum nu se putea mai bine devenind din ce in ce mai frumos . El care cred k de vreo 3 4 ori imi spunea "te iubesc" si asta numai dupa ce se culca cu mine , acum incepuse sa-si dea seama k eu sunt singura care intradevar i-am fost aproape.Eram oarecum sucata de schimbarea lui dar imi placea la nebunie.
Dar cum eu incepusem sa-l iubesc si deja aveam incredere in el cum nu mai avusesem vreodata , deodata s-a schimbat punandu-mi intrebari despre ce am facut in periada cat am stat despartiti ...
Atunci cand am facut un an ne-am certat dintr-o prostie cum k am iesit cu o prietena in oras si nu l-am anuntat cu toate k el iesea mereu si nu zicea nimik si altele cate facea si eu la inghiteam pe toate ... Nu stiu ce sa mai cred de ex in ultimul timp ne intalnim mai rar o data la o sap 2 dar atunci cand ne intalnim se vede clar k tine la mine si k e oarecum dependent si totusi ma tine la distanta de el ...... Nu stiu ce sa mai fac sau ce sa cred sunt doar o jucarie ptr el sau chiar tine la min dar nu vrea sa se arda. Niciodata nu i-as face nici un rau dar nu stiu ce sa mai fac , nu mai suport sa-l vad distant fata de mine dar asa o persoana falsa nu pot sa mai tin langa mine . Chiar si acum incerc iar sa mi-l scot din minte si sa fug de el dar mereu ma gaseste ... help :airkiss:(
0

#2 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 03 September 2008 - 02:37 AM

Vezi ca e un topic pe aici intitulat Dr. Love http://www.roportal....topic49107.html
Intreaba acolo,poate se pricepe mai bine initiatorul topicului,sa-ti dea vreun sfat in toata povestea asta. Mie imi vajaie capul deja.:airkiss:

Aceasta postare a fost editata de xqzy: 03 September 2008 - 02:38 AM

0

#3 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 03 September 2008 - 01:15 PM

Vezi postareaxqzy, la Sep 3 2008, 02:37 AM, a spus:

Vezi ca e un topic pe aici intitulat Dr. Love http://www.roportal....topic49107.html
Intreaba acolo,poate se pricepe mai bine initiatorul topicului,sa-ti dea vreun sfat in toata povestea asta. Mie imi vajaie capul deja.:flowers:

Ai reusit sa parcurgi tot textul ? :cheer:
0

#4 Utilizator offline   Etherial 

• Difuse it. Abuse it. Enjoy it!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-June 08

Scris 03 September 2008 - 01:23 PM

eu nu am reusit sa citesc tot. pentru ca e cu "du-te-vino". cati ani ai de nu stii pe cine sa alegi?
0

#5 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 03 September 2008 - 01:26 PM

Vezi postareaEtherial, la Sep 3 2008, 02:23 PM, a spus:

eu nu am reusit sa citesc tot. pentru ca e cu "du-te-vino". cati ani ai de nu stii pe cine sa alegi?

Fa un rezumat daca tot ai citit intregul text.
0

#6 Utilizator offline   .Goddess. 

• contrar opiniei.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-December 07

Scris 03 September 2008 - 06:04 PM

:flowers:
eu am citit tot, chiar de ieri de cand l'ai scris, dar e nasoala rau treaba..
la momentul ala aveai 14 ani, iar acum cati ani ai ?
baiatul de la mare a venit special dupa tine sau statea si el in acelasi oras ?
cat timp ai fost cu G. inainte sa te combini cu I., baiatul de la mare ?

.. de ce te grabesti tu? la 14 ani sa umblii cu cineva de 20? nici paru' de pe corp nu ti'a crescut tot, si umbli cu un baiat de facultate? nu vreau sa crezi ca te judec, doar ca nu te inteleg.
nu te simti bine in propria piele?

ca sa alegi dintre cei doi, gandeste'te bine cu care esti mai fericita. care ti'a demonstrat mai mult, cu care esti tu insuti, de cine iti place ( ca de iubit nu cred ca e vorba ) mai mult. nu in ultimul rand, analizeaza de cine iti e dor cu adevarat. pe cine vrei sa vezi imediat dupa ce a plecat, pe cine iti vine sa suni la 3 dimineata, de cine nu te plictisesti deloc, oricat de mult timp stati impreuna.
0

#7 Utilizator offline   mandy777 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-June 08

Scris 08 September 2008 - 08:10 PM

fata clar e indragostita de I. tipul de la mare...nu cred ca dupa un an de zile in care ati fost impreuna si in care i-ai dovedit ca il iubesti(fiind si primul din viata ta)ar trebui sa-i mai fie teama ca se "arde",e clar ca va-ti distantat si ca lui ii convine aceasta situatie.daca chiar iti doresti sa mai continui relatia cu el trebuie sa aveti o discutie serioasa definitiva pt relatia voastra.succes :doh:
0

#8 Utilizator offline   Rami 

• Amprentata cu henna pe frunte si cu tine in suflet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 14 September 2008 - 03:17 PM

La 14 ani iubesti cu fluturasi in stomac si faci compromisuri pentru ca iubesti. Peste cativa ani, vei rade de toate acestea. Iubirea se manifesta altfel de la o varsta la alta. . . e doar prima. E doar una. Vei mai iubi, vei mai avea dileme ca aceasta. e doar inceputul.
In timp, vei invata sa fii selectiva, avand termene de comparatie multiple. Cu fiecare realtie pe care o vei avea, vei invata sa alegi pentru tine.

0

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Sunt confuz harkonen  93 5.211
Replici noi Dragoste
cred ca ma inseala
Utzzy_16  11 1.785
Hot Topic (New) E gelos pe net!
dar pe oameni reali nu..
bionda  146 13.354
Replici noi Exista vreun leac ? Florin francu  17 2.716
Hot Topic (New) Vreau sa ma razbun
Nu imi vine sa cred ca mi sa intamplat si mie ..
MySweetRevenge  44 6.328