Vise intense este normal sa am astfel de vise?
Scris 03 September 2008 - 12:18 AM
Buna seara tuturor, de la o vreme am inceput sa am vise foarte intense si foarte reale si lucrul asta a inceput sa ma cam sperie, norocul meu ca nu am cosmaruri decat foarte rar, iar atunci cand am vreun cosmar nu mai pot dormi toata noaptea pentru ca totul pare extrem de real. Din clasa a 5-a am inceput sa am vise premonitoare, de la o vreme nu am mai avut astfel de vise, cam de vreo 2 luni, dar in schimb toate visele mele au inceput sa se intensifice. Si voua vi se intampla acelasi lucru, este normal?
Am uitat sa mentionez, toate visele mele sunt colorate.
Am uitat sa mentionez, toate visele mele sunt colorate.
Scris 03 September 2008 - 12:19 PM
E absolut normal ce ti se intampla
Si nu-ti fie frica ca nu ai de ce.
Scris 03 September 2008 - 12:34 PM
mi s-a intamplat de foarte multe ori sa am si eu vise premonitoare, vise care sunt "traite" intens. cele pe care le-am "trait" intens.. a fost o mare bucurie. parca eram acolo. sa fii vazut cum erau celelalte vise... mmm... sweet...
nu ai de ce sa te sperii. sunt doar niste vise. e normal. apropo. la varsta ta e normal
nu ai de ce sa te sperii. sunt doar niste vise. e normal. apropo. la varsta ta e normal
Aceasta postare a fost editata de Etherial: 03 September 2008 - 12:35 PM
Scris 03 September 2008 - 07:49 PM
Si eu zic ca este normal..
Referitor la culoare, eu niciodata n'am visat complet alb negru. Au fost vise in care uele lucruri din fundal in special le vedeam alb negru, restu color.
Nu stiu.. mie visele mi se par atat de greu de explicat. Mi se pare efectiv imposibil sa stii cu adevarat ce vrea sa transmita un vis.
Referitor la culoare, eu niciodata n'am visat complet alb negru. Au fost vise in care uele lucruri din fundal in special le vedeam alb negru, restu color.
Nu stiu.. mie visele mi se par atat de greu de explicat. Mi se pare efectiv imposibil sa stii cu adevarat ce vrea sa transmita un vis.
Scris 03 September 2008 - 08:01 PM
.Goddess., la Sep 3 2008, 08:49 PM, a spus:
Mi se pare efectiv imposibil sa stii cu adevarat ce vrea sa transmita un vis.
Depindeeee, dar trebuie sa fii foarte atenta la tot ce ai trait, gandit, simtit in ultima perioada, care is simple proiectii astrale a unor griji din viata de zi cu zi, care is calatorii astrale, fii atenta la simbolistica , fel si fel.
Scris 04 September 2008 - 11:43 AM
.Goddess., la Sep 3 2008, 07:49 PM, a spus:
Si eu zic ca este normal..
asteapta sa ai vise erotice. mai ales cele intense. cand o sa ai, iti spun sigur ca n-o sa te mai plangi deloc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
dispuneti de aceste carti? | Leirbag9 | 7 | 4.160 |
|
Chestionar: Cati oameni cred in fantome | agame | 1 | 1.458 |
|
Stapanul flacarii violet |
Aarc | 20 | 9.275 |
|