maverik30, la 04 March 2012 - 01:22 AM, a spus:
e nasol. daca erai unu dala cu ficat de leu iti trecea adica scapai de virus cu anticorpii tai. viremia insa nu va spune asta, in tine e o matca care nu doarme. bine ca sti de ea. daca dormi si tu peste 10 ani abia te vor ajuta medicii astia ai tai, adica sa-ti dea ceva cu actiune. te pui si strangi bani, muncesti pe branci, iti cumperi din afara medicamente cu efect, iti faci voluntar pe barba ta tratamentul, nu cand vei avea hemoglobina varza peste 10 ani cand vor ei, si scapi lejer. adica pe banu tau. merita. peste 10 ani ai shanse mai mici sa scapi de virus. 30 ani tot o mai duci, fie ca faci sau nu tratament. dar fa-l pe barba ta si o duci inca 60.
nu ma intreba ce si cum, e o piata in astea, se stie ce sa iei, deci nu ma trage de limba, tace si fa.
fara ficat de leu sunt multi, printe care si eu si ti-am ascultat sfatul inca dinainte sa-l fi expuis pe aici si am citit si pe aici si pe afara si nu am gasit inca acel medicament cu efect pentru hbv ... si acuma intreb si eu unde sa citesc pe vitor.
daca (ma arunc si eu in supozitii) vorbesti de Entecavir (Baraclude) sau Tenofovir (Viread) discutia ar fi interesanta incepind cu recomadarea de a urma acest trtament pe de la 5 ani pina pe viata si terminind cu adugarea interferonului dupa 3 ani de tratament sau oprirea tratamentului dupa 1 an si monitrizarea flamei hepatice (adica adugarea de interferon natural - ca e mai ieftin ) ... sau vorbim de REP9AC (ar fi singurul care ar putea sa indeplinesca criteriul de 3 luni de tratament mentionat ) ... sau ?
maverik30, la 14 March 2012 - 08:28 AM, a spus:
= de acord. ca plante insa recomand in special anghinare si rostopasca, restul sunt apa de ploaie de ex galbenele. nu insist pe subiect pentru ca iar apar pe aci "verzii" sa-si vanda produsele la cei cu ficat marit.
"Eu am luat Liver Help" = bani aruncati pe geam. fiecare vinde unde gaseste prostimea sa dea banu.
anginare si rotopasca - ceva studii in acest sens, ceva shcheme / cantitati recomandate sau nu ?
Aceasta postare a fost editata de 4est: 19 March 2012 - 02:38 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS