sau Inregistrare

• 68 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Steatoza hepatica topic combinat Evaluare topic: * * * * -

#671 Utilizator offline   4est 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-June 11

Scris 19 March 2012 - 02:39 PM

@maverik30

Vezi postareamaverik30, la 04 March 2012 - 01:22 AM, a spus:

....
e nasol. daca erai unu dala cu ficat de leu iti trecea adica scapai de virus cu anticorpii tai. viremia insa nu va spune asta, in tine e o matca care nu doarme. bine ca sti de ea. daca dormi si tu peste 10 ani abia te vor ajuta medicii astia ai tai, adica sa-ti dea ceva cu actiune. te pui si strangi bani, muncesti pe branci, iti cumperi din afara medicamente cu efect, iti faci voluntar pe barba ta tratamentul, nu cand vei avea hemoglobina varza peste 10 ani cand vor ei, si scapi lejer. adica pe banu tau. merita. peste 10 ani ai shanse mai mici sa scapi de virus. 30 ani tot o mai duci, fie ca faci sau nu tratament. dar fa-l pe barba ta si o duci inca 60.
nu ma intreba ce si cum, e o piata in astea, se stie ce sa iei, deci nu ma trage de limba, tace si fa.

fara ficat de leu sunt multi, printe care si eu si ti-am ascultat sfatul inca dinainte sa-l fi expuis pe aici si am citit si pe aici si pe afara si nu am gasit inca acel medicament cu efect pentru hbv ... si acuma intreb si eu unde sa citesc pe vitor.

daca (ma arunc si eu in supozitii) vorbesti de Entecavir (Baraclude) sau Tenofovir (Viread) discutia ar fi interesanta incepind cu recomadarea de a urma acest trtament pe de la 5 ani pina pe viata si terminind cu adugarea interferonului dupa 3 ani de tratament sau oprirea tratamentului dupa 1 an si monitrizarea flamei hepatice (adica adugarea de interferon natural - ca e mai ieftin ) ... sau vorbim de REP9AC (ar fi singurul care ar putea sa indeplinesca criteriul de 3 luni de tratament mentionat ) ... sau ?

Vezi postareamaverik30, la 14 March 2012 - 08:28 AM, a spus:

"Eu stiu ca dieta si anumite plante pot ajuta nu doar un ficat cu steatoza ci si chiar in afectiuni hepatice mult mai severe, inclusiv ciroze."
= de acord. ca plante insa recomand in special anghinare si rostopasca, restul sunt apa de ploaie de ex galbenele. nu insist pe subiect pentru ca iar apar pe aci "verzii" sa-si vanda produsele la cei cu ficat marit.

"Eu am luat Liver Help" = bani aruncati pe geam. fiecare vinde unde gaseste prostimea sa dea banu.

anginare si rotopasca - ceva studii in acest sens, ceva shcheme / cantitati recomandate sau nu ?

Aceasta postare a fost editata de 4est: 19 March 2012 - 02:38 PM

0

#672 Utilizator offline   maverik30 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-June 07

Scris 20 March 2012 - 12:08 AM

"4est" = Forrest Gump, asa da om, inspira-te din el
plus ca sonor mergi pe Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia
tu esti cel mai bun doctor al propriului corp.
cere-ti scuze corpului tau, traieste in pace cu el.
in plus nu uita niciodata cine esti, unde esti si ce tre sa faci.

vezi tu, ma bagi cu nasu in alt teren, sa se supere nea cony pe mine,
dar pentru ca ai intraznit vei primi raspuns.
asadar pentru tine, pentru conu si domnica care este, sfatul meu pentru voi:
faceti o terapie cu prednison (de aprox. 1 luna), cu doze descrescatoare, urmata de terapie cu lamivudinei (ZeffiX), in doza orala de 100 mg/zi (pentru 24 luni) (care va aduce mult doritul anti HBe dupa un an de tratament chiar + aspect de ficat de gasca. stiu, e pe banu vostru, pe sub mana, etc dar se merita decat sa asteptati pana apare in voi ficat de closhca si cand aveti focarul peste suta de mii cand matca duduie.
nu ma mai bagati in deastea, e subiectul vostru, faceti dezbarete intre voi, nu ma puneti sa va fac scheme, dezvoltari ce si cum si de ce, de unde, asta e sfatul meu ca un bonus pentru voi, desigur nici un doctor romanash n-o sa va spuna calea mea, ci vor spune "shezi bland, asteapta-ti alienul din tine sa faca copii/pui" etc dar daca mai iesiti prin afara e alta ideea despre pateu. e ca si cum recomand celor cu nash provocat de x-factor adica sindromul x sa nu slabeasca, ca e bine ca au burta, ca e bine ca au shunci pe ei si pipota mare, pentru ca in mod subit in matzul lor gros de puturosi ce sunt se fabrica o bacterie minune care tocmai aia ii salveaza si scapa din gradele de steatoza, dar ce folos sa zic asta cand nimeni nu ma crede dintre cei de aici, daca nu esti in pas cu stiinta, cu ce e nou, cum sa evoluezi, chiar sunt putin profesori care au auzit de asta, printre care se numara si oproiul, cel cu care ma pun la masa si parca jucam sah in vorbe, un fel de fazan dar nu numa de ficat, de toata burta, lasati cartile prafuite si tv alb-negru, acuma e hd.

"anginare si rotopasca - ceva studii in acest sens" = prospetul insusi. ce sti tu cu ce merge rozmarinul,,,
0

#673 Utilizator offline   4est 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 27-June 11

Scris 20 March 2012 - 09:03 AM

padurile ca si oamenii se inteleg intre ele

multumesc de sfat si ideii!

dar desi sunt de acord ca ar trebuii sa trecem in ograda noastra raspund aici ca poate pe viitor va citii cineva si sa aibe si un raspuns.
despre terapia cu Prednison - nu stiu, nu am auzit, dar o sa citesc, partea cu care nu sunt deacord este folosirea lamivudinei (Zefix) deoarece permite o mutatie usoara a virusului si statistic vorbind ai sanse mari sa te trezesti cu o rezistenta la acest medicament (14 - 32% la 1an sau 60 - 70% la 5 ani ) . Iar anti HBe se pot obtine si "natural" (aia pt cei cu ficat de tigru si nu de leu ) sau indus de medicamente, dar ar fi mai bine sa se folosesca Tenofovirul sau Entecavirul (la noi Entecavriul ca Tenofovirul nu e suportat de pritenii de la casa, dar atentie pt cei cu rezistenta la Lamivudina (unii poate nici nu stiu ca au asa ceva, asa ca cereti teste de rezistenta la antivirale inainte de a incepe) folositi Tenofovirul in loc de Entecavir sa nu dezvoltati si alte rezistente (rezistenta la Entecavir creste daca exista rezitenta la Lamivudina (1% la 6 ani pt cei fara rezitenta la la lamivudina si 57% la 6 ani in cazul celor cu rezistenta la Lamivudina )))

asta pe scurt ... si de cineva mai e interesat sa se uite si pe http://www.roportal....-si-raspunsuri/ o sa mai scriu si pe acolo pareri proprii si personale despre subiect.

"anginare si rotopasca - ceva studii in acest sens" = prospetul insusi. ce sti tu cu ce merge rozmarinul,,, - nu stiu, da pot sa invat ;)
0

#674 Utilizator offline   AndraL 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-May 12

Scris 09 May 2012 - 02:01 PM

Buna ziua! Bunica mea, in varsta de 65 ani, operata de neoplasm mamar, acum 9 ani, la ultimele analize a avut valorile alaninaminotransferazei 50U/L si aspartataminotransferazei 34U/L. As dori sa stiu daca este ceva ingrijorator si cum putem face aceste valori sa scada. Am aflat ca in afectiunile hepatice ar fi indicat un tratament naturist pe baza de lemn galben, ma itereseaza daca este adevarat si cum se administreaza. V-as fi recunascatoare daca mi-ati raspunde la intrebari repede si concis. Va multumesc aniticipat!

Aceasta postare a fost editata de Cristinick: 10 May 2012 - 06:25 PM
Motiv editare: edit font, culoare, marime

0

#675 Utilizator offline   maverik30 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-June 07

Scris 11 May 2012 - 07:52 AM

"Bunica" = nu este ceva ingrijorator
"cum putem face aceste valori sa scada" = ALT scade daca bunica se lasa de sarmale, carnati, si daca mai tine si post. si sa lase tuica. atat.
"Am aflat ca in afectiunile hepatice ar fi indicat un tratament naturist" = ai auzit prost.
"si cum se administreaza" = ia cu paine /apa plata si lamaie.

concluzie: bunicutza nu va muri de ciroza, clar. daca insa tu esti bunicutza sub acoperire atunci inseamna ca porti xxl. deci fi slim.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 68 Pagini +
  • « Prima
  • 66
  • 67
  • 68
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Medicina alternativa
tratamente, diete...
Gia  68 95.682
Replici noi Ochiul pamantului? jamy_ro  0 1.765
Replici noi Valoare mare a TGP Kurouch  6 5.313
Replici noi Ciroza hepatica autoimuna marisabel  7 3.888
Replici noi sfaturi pentru protejarea impotriva hep B The heart of tiger  0 1.195