sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Islamul - creatia Vaticanului ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ronin4tim 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-September 08

Scris 01 September 2008 - 01:45 PM

"În lecţia de la Vatican, cardinalul Bea ne-a spus următoarea relatare.
O doamnă arabă bogată care era o adeptă credincioasă a papei, a jucat un rol copleşitor în această dramă. Era o văduvă şi se numea Khadijah. Îşi dăruise averea “Bisericii Mamă” şi se retrăsese la o mănăstire de maici. În timpul şederii acolo, i s-a dat o sarcină ciudată şi a fost trimisă înapoi în lume. Misiunea ei era să găsească un tânăr strălucit care să poată fi folosit de Vatican să creeze o religie nouă şi un om care să devină ca si Mesia pentru copiii lui Israel. Ea îl găsi curând pe tânărul Mahomed şi se căsătoriră.
Khadijah avea un văr pe nume Waraquah care, ca şi ea, era un foarte credincios romano-catolic. El avea o mare influenţă asupra lui Mahomed.
Vaticanul îl aşeză pe Waraquah ca pe un important sfătuitor al lui Mahomed.Roma îşi găsise omul, iar banii nu erau o problemă. I-au fost trimişi profesori tânărului Mahomed şi el trecu prin pregătiri intense. Mahomed “devoră” lucrările “sfântului” Augustin sub învăţătura lui Waraquah şi deveni un devotat al operelor sale. Acesta îl pregăti pentru “marea sa chemare”."
Vezi restul in fisierul atasat.

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 01 September 2008 - 01:49 PM

Vezi postarearonin4tim, la Sep 1 2008, 02:45 PM, a spus:

"În lecţia de la Vatican, cardinalul Bea ne-a spus următoarea relatare.
O doamnă arabă bogată care era o adeptă credincioasă a papei, a jucat un rol copleşitor în această dramă. Era o văduvă şi se numea Khadijah. Îşi dăruise averea “Bisericii Mamă” şi se retrăsese la o mănăstire de maici. În timpul şederii acolo, i s-a dat o sarcină ciudată şi a fost trimisă înapoi în lume. Misiunea ei era să găsească un tânăr strălucit care să poată fi folosit de Vatican să creeze o religie nouă şi un om care să devină ca si Mesia pentru copiii lui Israel. Ea îl găsi curând pe tânărul Mahomed şi se căsătoriră.
Khadijah avea un văr pe nume Waraquah care, ca şi ea, era un foarte credincios romano-catolic. El avea o mare influenţă asupra lui Mahomed.
Vaticanul îl aşeză pe Waraquah ca pe un important sfătuitor al lui Mahomed.Roma îşi găsise omul, iar banii nu erau o problemă. I-au fost trimişi profesori tânărului Mahomed şi el trecu prin pregătiri intense. Mahomed “devoră” lucrările “sfântului” Augustin sub învăţătura lui Waraquah şi deveni un devotat al operelor sale. Acesta îl pregăti pentru “marea sa chemare”."
Vezi restul in fisierul atasat.

Cardinalul ...Bea ? ;) Mai aşa, prin primăvară, mai era un cardinal ce vorbea de OZN-uri. ;) Ce să facă şi ei toată ziua ? Se plictisesc.

Aceasta postare a fost editata de lupini: 01 September 2008 - 01:50 PM

0

#3 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 01 September 2008 - 01:52 PM

cum poate sa creada un crestin in OZN-uri ??..nu este o aberatie ?? ;)
0

#4 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 01 September 2008 - 05:28 PM

Bine mai Ronin, si Vaticanul i-a "insuflat" si Coranul ?
Toate religiile sunt create de OM, Dumnezeu ne-a dat Credinta si Iubirea. Ne-a arata si Calea pe care sa mergem..........Dar putini doresc sa o urmeze pentru ca nu e usoara, trebuie sa iubesti, sa intelegi oamenii, sa-i accepti, sa ii ajuti, sa faci bine, sa speri............Putini mai sunt capabili de toate astea.
0

#5 Utilizator offline   Ranyah 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-May 09

Scris 17 May 2009 - 04:25 PM

MashAllah asta e de departe cea mai mare tampenie pe care am citit-o vreodata despre Islam.
Allah sa va ierte ca aveti minti bolnave.
0

#6 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 21 May 2009 - 01:12 AM

Vezi postarealupini, la Sep 1 2008, 02:49 PM, a spus:

Cardinalul ...Bea ? :o: Mai aşa, prin primăvară, mai era un cardinal ce vorbea de OZN-uri. :doh: Ce să facă şi ei toată ziua ? Se plictisesc.

Vezi postareaRanyah, la May 17 2009, 05:25 PM, a spus:

MashAllah asta e de departe cea mai mare tampenie pe care am citit-o vreodata despre Islam.
Allah sa va ierte ca aveti minti bolnave.

Greu de spus daca este adevar sau nu. Ronin stie totusi ce spune .Tampenia daca asta este ,nu-i apartine lui.Credinciosii islamisti au tot dreptul sa fie indignati ,dar adevarul este ca Alberto Rivera a fost iezuit,invatacel al cardinalului Bea si in postura de secretar al acestuia, a avut acces la documentele ordinului iezuit ,si Vaticanului ,la care cardinalul avea acces.Adica la toate . Documentele acelea despre care se vorbeste in soapta.In ce il priveste pe Rivera ,a fost pus pe lista neagra a iezuitilor daca nu pe pozitia 1 ,macar in top 5.
Macar pentru a fi lamuriti cat este de tampenie, aveti un pic de rabdare si cititi documentul atasat.

A,inca ceva: Citat din Papa Benedict: "Extraterestrii exista si sunt fratii nostri"

Ronin4tim , acel document nu este pentru forum.Dupa cum observi nu a interesat pe aproape nimeni si se face acus'anul.Sunt curios,mai esti pe forum?Scrie-mi pe PM.

Aceasta postare a fost editata de Burel001: 21 May 2009 - 01:04 AM

0

#7 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 21 May 2009 - 07:11 AM

Pfaa... si eu care credeam ca Mahommed insasi era omul Vaticanului . :o:

Povestea e frumoasa, d.p.d.v istoric insa, e o mare prostie .

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 21 May 2009 - 07:17 AM

0

#8 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 21 May 2009 - 07:17 PM

Vezi postarearonin4tim, la Sep 1 2008, 07:45 AM, a spus:

....

Si uite asa sa intors "creatia" lor sa-i muste de cur. :) If they only knew...
Acesta nostima povestioara a ta este apogeul ideii de "a-ti sapa sigur groapa" ce ar fi putut fi aplicata Vaticanului daca aberatia ar fi fost adevarata.

Aceasta postare a fost editata de Naeema: 21 May 2009 - 07:30 PM

0

#9 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 22 May 2009 - 02:01 PM

Vezi postareaRavl, la May 21 2009, 08:11 AM, a spus:

Pfaa... si eu care credeam ca Mahommed insasi era omul Vaticanului . :)

Povestea e frumoasa, d.p.d.v istoric insa, e o mare prostie .

...si cand te gandesti bine ...istoria e plina numai de prostii !

Oare sa crezi ca Dumnezeu a trimis un calaret din cer care sa aduca o scriptura noua si adevarata care sa o inlocuiasca pe cea veche din cauza ca aceasta a fost modificata de preoti? ... nu e tot prostie ?

Faptul ca crestinii au modificat Biblia ... nici pe departe nu inseamna ca scripturile originale dupa care a fost copiata Biblia veche ...adica Tanachul au fost si ele modificate !?
Tanachul mai este si astazi asa cum a fost acum 3000 de ani ...adica nemodificat (spre deosebire de biblie) ...si atunci oare de ce era nevoie ca Allah sa inspire o scriptura noua?
...lui Allah nu ii era mai usor sa ne indice unde e scriptura lui Veche nemodificata? ...adica in sinagoga?

Sau poate fi atat zapacit si bezmetic incat a scris doar asa in dorul leli ca sa se contrazica pe El insusi ...ca sa aibe oamenii ptr ce sa se certe .... fara sa cerceteze daca mai exista prima sa scriere in stare originala si nemodificata ?

Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 22 May 2009 - 02:07 PM

0

#10 Utilizator offline   ana_sab 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-July 07

Scris 31 May 2009 - 08:25 AM

Ce prostie sa afirmi asa ceva!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: