sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sfaturi/ajutor pls Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Raevyan 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-August 08

Scris 28 August 2008 - 07:37 PM

Buna seara!
Am si yo niste nelamuriri, probleme, intrebari si v-as ramane recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu un raspuns doua trei :think:.
Acu vro 3 saptamani prietena mea a inceput sa ia anticonceptionale cu scopu de a-i opri ciclul pt a putea merge la mare etc etc. Cam dupa vro saptamana de la inceperea tratamentului chiar mai mult am facut si sex neprotejat si am terminat in ea. dupa inca vro sapt am mai facut d vro 2-3 ori, aceeasi poveste, am terminat in ea. Zilele trecute a incetat tratamentu. A inceput sa acuze cu vro saptamana inainte si stari d voma si in general stari de rau (posibil cauzate de nopti pierdute si consum de alcool k doar am fost la mare si un regim alimentar nesanatos-gen fast-fooduri si multa ciocolata). A luat yasmine anticonceptionale. Ideea e k in ultima saptamana jumate nu am mai intretinut niciun fel de relatie sexuala. Care sunt riscurile sa fi ramas insarcinata?
Multumesc anticipat!
0

#2 Utilizator offline   iuliana13 

• Boboc
  • Pip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-August 08

Scris 15 September 2008 - 03:17 PM

Vezi postareaRaevyan, la Aug 28 2008, 08:37 PM, a spus:

Buna seara!
Am si yo niste nelamuriri, probleme, intrebari si v-as ramane recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu un raspuns doua trei :).
Acu vro 3 saptamani prietena mea a inceput sa ia anticonceptionale cu scopu de a-i opri ciclul pt a putea merge la mare etc etc. Cam dupa vro saptamana de la inceperea tratamentului chiar mai mult am facut si sex neprotejat si am terminat in ea. dupa inca vro sapt am mai facut d vro 2-3 ori, aceeasi poveste, am terminat in ea. Zilele trecute a incetat tratamentu. A inceput sa acuze cu vro saptamana inainte si stari d voma si in general stari de rau (posibil cauzate de nopti pierdute si consum de alcool k doar am fost la mare si un regim alimentar nesanatos-gen fast-fooduri si multa ciocolata). A luat yasmine anticonceptionale. Ideea e k in ultima saptamana jumate nu am mai intretinut niciun fel de relatie sexuala. Care sunt riscurile sa fi ramas insarcinata?
Multumesc anticipat!

Buna! Prietenei tale este posibil sa-i fie rau de la anticonceptionale...Am si eu o prietena care a luat Yasmine si a renuntat la ele din aceeasi cauza...se simtea foarte rau de la ele...O intrebare...cine i-a recomandat pastilele?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis nu imi suport cumnata! albinuza  72 15.335
Replici noi Trepanatie la voi acasa :D tahionic  4 6.129
Replici noi am hepatita b ....de curind genu  0 2.721
Topic inchis Defecarea