sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema cu Audio la Laptop ! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 27 August 2008 - 10:15 PM

Situatia este asta:

Nu am sunet la videoclipuri de pe internet (Youtube,Google video sau orice alt clip care poate fi vizionat pe internet).
Boxele functioneaza ok si sound cardul pare sa fie in regula ca pot asculta muzica din fisierul "My Music" sau de pe CD. Alte domenii unde lipseste sunetul este Yahoo Messenger si in general "sound scheme" a computerului este absenta cu toate ca la setari spune ca este in functiune. Nu se aude cand inchid/deschid laptopul...sunetul acela de la windows.

Am luat urmatoarele masuri:

1.Am reinstalat ultimele versiuni de Flash Player si QuickTime Player.
2.Am verificat setarile pentru sunet si volum. Totul este setat cum trebuie.
3.Am sunat la Sony supost tehnic si am urmat indrumarile lor adica sa reinstalez (de pe un site de la sony) niste software cu care a venit original laptopul din fabricatie.
4.Am stat cu ei vreo 2 ore la telefon incercand tot ceea ce le-a trecut prin minte pentru a rezolva problema.

Fara succes.

Trebuie mentionat ca inainte de problema asta l-am dus la reparat ca varsasem un pahar de apa pe tastatura. A trebuit schimbata total atat tastatura cat si "mother board" (platforma). Sa aiba oare ceva legat de chestia asta? Dar ma gandesc ca aia de la Sony au testat laptopul dupa reparatie inainte sa mi-l dea in primire.Daca audio nu mergea atunci observau ei nu?

Anywho....are cineva vreo "diagnoza si tratament"?

Aceasta postare a fost editata de xqzy: 27 August 2008 - 10:15 PM

0

#2 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 27 August 2008 - 10:43 PM

aye, pai placa de sunet e incorporata in motherboard. iti trebuie drivere noi pt placa de sunet. te duci in Start-run- si scrii dxdiag. pe urma vezi si tu pe acolo cum se numeste motherboardu si scoti drivere pt ea. ar trebui sa ai si mici probleme cu video... adica cand misti un folder sa vezi miscarea in frame-uri... iar daca nu joci jocuri nu ar trebui sa te deranjeze... ce OS ai pe el ?
0

#3 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 27 August 2008 - 11:10 PM

Vezi postareafast_motion, la Aug 27 2008, 04:43 PM, a spus:

aye, pai placa de sunet e incorporata in motherboard. iti trebuie drivere noi pt placa de sunet. te duci in Start-run- si scrii dxdiag. pe urma vezi si tu pe acolo cum se numeste motherboardu si scoti drivere pt ea. ar trebui sa ai si mici probleme cu video... adica cand misti un folder sa vezi miscarea in frame-uri... iar daca nu joci jocuri nu ar trebui sa te deranjeze... ce OS ai pe el ?

Windows Vista Ultimate.

Am instalat si drivere pt placa de sunet si tot nimic. M-am dus acolo unde mi-ai spus si a scos niste print-screens sa vezi si tu.Zice ca nu e nici o problema.
Cu video nu am problema.Nu face figuri din alea cu miscatul in frame-uri.
[attachment=44063:1.jpg][attachment=44064:2.jpg]
[attachment=44065:3.jpg][attachment=44066:4.jpg]

Aceasta postare a fost editata de xqzy: 27 August 2008 - 11:12 PM

0

#4 Utilizator offline   fast_motion 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 28 August 2008 - 12:04 AM

poate arunci un ochean si in device manager sa vezi daca e vreo problema cu driveru audio, desi nu cred.

umm, chiar nu mai am nici o idee acum... stiu ca atunci cand schimbi motherboardu pierzi tot ce ai pe hdd din partitia cu winu si deci un virus ar fi exclus..., o defragmentare nu si-ar avea rostu. poate sa faci rost de un windows utility progr. si sa decteze el daca e vreo problema si sa o repare...
0

#5 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 28 August 2008 - 12:41 AM

Crezi ca un complet system reboot ar rezolva problema? Sa-mi slavez totul din laptop dupa care sa reinstalez sistemul de operare in asa fel incat sa fie totul ca la inceput cand l-am cumparat?
0

#6 Utilizator offline   fast_motion 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 28 August 2008 - 01:13 AM

ar fi o idee!

sa-mi zici daca a merge sunetu pe urma.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme Ati Radeon Sapphire HD3850 512mb GDDR3 PCI-E VRS3000  7 2.367
Replici noi internet explorer
defect
del_marco22  1 1.620
Replici noi off off laur23  4 3.616
Replici noi am o problema
ajutatima
mihai46  4 1.521
Hot Topic (New) Problema instalare Windows XP pe Laptop knight28  21 17.975