Nu am sunet la videoclipuri de pe internet (Youtube,Google video sau orice alt clip care poate fi vizionat pe internet).
Boxele functioneaza ok si sound cardul pare sa fie in regula ca pot asculta muzica din fisierul "My Music" sau de pe CD. Alte domenii unde lipseste sunetul este Yahoo Messenger si in general "sound scheme" a computerului este absenta cu toate ca la setari spune ca este in functiune. Nu se aude cand inchid/deschid laptopul...sunetul acela de la windows.
Am luat urmatoarele masuri:
1.Am reinstalat ultimele versiuni de Flash Player si QuickTime Player.
2.Am verificat setarile pentru sunet si volum. Totul este setat cum trebuie.
3.Am sunat la Sony supost tehnic si am urmat indrumarile lor adica sa reinstalez (de pe un site de la sony) niste software cu care a venit original laptopul din fabricatie.
4.Am stat cu ei vreo 2 ore la telefon incercand tot ceea ce le-a trecut prin minte pentru a rezolva problema.
Fara succes.
Trebuie mentionat ca inainte de problema asta l-am dus la reparat ca varsasem un pahar de apa pe tastatura. A trebuit schimbata total atat tastatura cat si "mother board" (platforma). Sa aiba oare ceva legat de chestia asta? Dar ma gandesc ca aia de la Sony au testat laptopul dupa reparatie inainte sa mi-l dea in primire.Daca audio nu mergea atunci observau ei nu?
Anywho....are cineva vreo "diagnoza si tratament"?
Aceasta postare a fost editata de xqzy: 27 August 2008 - 10:15 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS