sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cine ma ajuta si pe mine? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 27 August 2008 - 11:23 AM

Vezi postareaxqzy, la Aug 27 2008, 12:19 PM, a spus:

Poate asta este,ca nu sunt mereu iertatoare.Chiar daca am impresia la suprafata ca am iertat este posibil ca adinc in suflet sa mai port inca vreo farama de ranchiuna si nu-mi dau seama. De cerut iertare mi-e usor dar de iertat eu insumi nu prea. Cam ipocritic din partea mea.Mersi de sfat.O sa incerc.

:tease: OMG!!!! Cum asa sa te ia cu ei? Se poate intimpla asta? Ai bagat frica in mine acum nu mai dorm in noaptea asta. :o:

nu tre sa iti fie frica noi nu sintem de aici sintem de dincolo aici doar experimentam si invatam sau nu.
erau in lumina si mi-au zis daca vreau sa merg cu ei si am zis da . daca nu ma trezea azi nu mai vorbeati cu mine.
0

#12 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 27 August 2008 - 12:04 PM

Vezi postareavali_, la Aug 27 2008, 05:23 AM, a spus:

erau in lumina si mi-au zis daca vreau sa merg cu ei si am zis da . daca nu ma trezea azi nu mai vorbeati cu mine.

Am mai auzit eu chestia asta dar nu am dat importanta ca eram copila si credeam ca vor sa bage parintii frica in mine cu povesti de groaza.
Wow!!!!

Bunicul meu si-a visat moartea cum s-ar zice.Adica a avut un vis unde s-a vazut intr-o caruta trasa de doi boi albi si se scufunda incet intr-un lac.A doua zi cand s-a intors de la camp i-a spus bunicei sa-i incalzeasca apa sa faca baie si sa-i pregatesca lengerie de corp noua ca el vrea sa se culce absolut curat.Na...la tara nu facea omul baie zilnic si nu scotea haine noi din pachet in fiecare zi.Ea l-a intrebat de ce si el i-a zis ca nu stie dar asa simte el ca trebuie sa faca neaparat.I s-a parut bunicei cam ciudata cerinta ca el de obicei facea tot tacamul asta Sambata seara cu o zi inainte de a merge la biserica...iar in seara respectiva era intr-o Miercuri mi se pare.Dar ea i-a pregatit totul,el s-a spalat,s-a imbracat,s-a rugat iar in noaptea aia a murit.

Aceasta postare a fost editata de xqzy: 27 August 2008 - 12:08 PM

0

#13 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 27 August 2008 - 02:35 PM

Vezi postareaxqzy, la Aug 27 2008, 01:04 PM, a spus:

Am mai auzit eu chestia asta dar nu am dat importanta ca eram copila si credeam ca vor sa bage parintii frica in mine cu povesti de groaza.
Wow!!!!

Bunicul meu si-a visat moartea cum s-ar zice.Adica a avut un vis unde s-a vazut intr-o caruta trasa de doi boi albi si se scufunda incet intr-un lac.A doua zi cand s-a intors de la camp i-a spus bunicei sa-i incalzeasca apa sa faca baie si sa-i pregatesca lengerie de corp noua ca el vrea sa se culce absolut curat.Na...la tara nu facea omul baie zilnic si nu scotea haine noi din pachet in fiecare zi.Ea l-a intrebat de ce si el i-a zis ca nu stie dar asa simte el ca trebuie sa faca neaparat.I s-a parut bunicei cam ciudata cerinta ca el de obicei facea tot tacamul asta Sambata seara cu o zi inainte de a merge la biserica...iar in seara respectiva era intr-o Miercuri mi se pare.Dar ea i-a pregatit totul,el s-a spalat,s-a imbracat,s-a rugat iar in noaptea aia a murit.

da interesant . chestia asta o mai au amerindienii care se zice ca stiu cand le vine sfarsitul. si mai sunt si lama tibetani care pot sa treaca dincolo cand considera ca nu mai trebuie sa stea aici
0

#14 Utilizator offline   «Nsl» 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-December 07

Scris 27 August 2008 - 10:43 PM

Vezi postareacociu, la Aug 27 2008, 08:49 AM, a spus:

Va salut, sunt noua pe aici(sunt fata),am gasit acest forum in cautarile mele de a afla ceva despre cei de dincolo pt.ca acum o luna si trei saptamani mi-a murit tatal(avea 49 de ani),imi este foarte dor de el,nu il mai vazusem de aproape un an pt.ca am fost cu sotul meu la munca in strainatate si am venit acasa cu 2 saptamani inainte sa moara dar nu am putut vorbi cu el pt.ca suferise un accident vascular. As vrea sa stiu ceva despre el,cum ii este acolo, orice.El era sprijinul familiei si nu stiu ce vom face fara el,ne este tare dor de el pt.ca il iubeam mult.Va multumesc! :lol2:

Doamne....nu stiu de ce..mi s-a scurs o lacrima usor pe obraz..........ma doare groaznic burta.........Sa stii ca imi pare asa rau.........lasa ca toate au rosul lor.......tu sa fii puternica! :D

Cine zicea ca leii nu sunt sensibili?!
0

#15 Utilizator offline   IuliachristaL 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-August 09

Scris 17 August 2009 - 04:40 PM

Vezi postareacociu, la Aug 27 2008, 08:49 AM, a spus:

Va salut, sunt noua pe aici(sunt fata),am gasit acest forum in cautarile mele de a afla ceva despre cei de dincolo pt.ca acum o luna si trei saptamani mi-a murit tatal(avea 49 de ani),imi este foarte dor de el,nu il mai vazusem de aproape un an pt.ca am fost cu sotul meu la munca in strainatate si am venit acasa cu 2 saptamani inainte sa moara dar nu am putut vorbi cu el pt.ca suferise un accident vascular. As vrea sa stiu ceva despre el,cum ii este acolo, orice.El era sprijinul familiei si nu stiu ce vom face fara el,ne este tare dor de el pt.ca il iubeam mult.Va multumesc! :o:

roaga-te pentru el si lasa-l sa se odihneasca in pace ... si mie mi-a murit tatal si inteleg prin ce treci .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Credeti ca exista ingerul pazitor MiniME  199 22.085
Topic inchis Scoala cu profil parapsihologic ? jofika  20 9.893