vali_, la Aug 27 2008, 05:23 AM, a spus:
erau in lumina si mi-au zis daca vreau sa merg cu ei si am zis da . daca nu ma trezea azi nu mai vorbeati cu mine.
Am mai auzit eu chestia asta dar nu am dat importanta ca eram copila si credeam ca vor sa bage parintii frica in mine cu povesti de groaza.
Wow!!!!
Bunicul meu si-a visat moartea cum s-ar zice.Adica a avut un vis unde s-a vazut intr-o caruta trasa de doi boi albi si se scufunda incet intr-un lac.A doua zi cand s-a intors de la camp i-a spus bunicei sa-i incalzeasca apa sa faca baie si sa-i pregatesca lengerie de corp noua ca el vrea sa se culce absolut curat.Na...la tara nu facea omul baie zilnic si nu scotea haine noi din pachet in fiecare zi.Ea l-a intrebat de ce si el i-a zis ca nu stie dar asa simte el ca trebuie sa faca neaparat.I s-a parut bunicei cam ciudata cerinta ca el de obicei facea tot tacamul asta Sambata seara cu o zi inainte de a merge la biserica...iar in seara respectiva era intr-o Miercuri mi se pare.Dar ea i-a pregatit totul,el s-a spalat,s-a imbracat,s-a rugat iar in noaptea aia a murit.
Aceasta postare a fost editata de xqzy: 27 August 2008 - 12:08 PM