sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ex-ii si ex-ele...batai de cap Evaluare topic: * * * * *

#71 Utilizator offline   cocky12 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-July 08

Scris 16 July 2009 - 12:19 PM

Vezi postareaChikitina, la Jul 16 2009, 12:48 PM, a spus:

revin cu un nou post spunand ca poate exista o relatie asa dar doar cu anumiti fosti, cei la care nu ai depus sentimente f mari.

Asta mai merge, desi...
0

#72 Utilizator offline   User09 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 08

Scris 21 July 2009 - 08:22 AM

Vezi postareadeutza_87me, la Aug 27 2008, 12:33 AM, a spus:

credeti ca poate exista o relatie de amicitie si atat intre fostii prieteni...de ex prietenul meu imi spune ca el a ramas foarte bun prieten cu fosta sa cu care a stat 3 ani si cu parintii ei...mi-a zis chiar sa iesim la restaurant cu ei..mie nu mi-a convenit...dar el mi-a zis ca sunt geloasa fara motiv.....voi ce parere aveti?

Pai cred k e putin km aiurea ... eu cu fostul meu prieten cu kre am stat 2 ani ne-am rezumat doar la "buna" si atat ... :flowers:) Zi-i ca nu esti de acord cu asa ceva pentru ca totusi ... spune-i ca ti-e teama ca sentimentele pot reveni ...
0

#73 Utilizator offline   Dix 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-December 06

Scris 04 February 2012 - 10:02 AM

cu ce te alegi daca mergi? Vrei sa auzi coplimente fabricate pe moment sa te simti bine, sau ti-e dor sa vezi cum face ochi dulci la actuala? Sau vrea sa arate parintilor cat e de harnic si ce tipe extraordinare are in jurul lui? Eu zic ca ar fi ok daca ai merge si tu cu iubitul tau si el cu a lui daca tot il mananca sa te invite, si el nu merge singur.
1

#74 Utilizator offline   romania inedit 

• Contabilizez vorbe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 04 February 2012 - 10:27 AM

Vezi postareaLoLobrigida, la 07 April 2009 - 12:13 PM, a spus:

mai daca ea vine cu parintii insista sa o faca si el. Si poate acolo la restaurant ii izbeste pe toti romantismul si emotia si parca il vezi ca pune un genunchi in pamant si o cere de nevasta. Cum sa scapi asa ocazie? Sa iesi cu prietenul la un restaurant si sa pleci de acolo intrebata daca nu vrei sa fi donsoara de onoare? Poti trai mult si bine apoi scriind carti despre asta... sau scenarii de telenovela! :huh:

Nu ar fi exclus ca sa se fii intamplat chiar asa si de asta initiatoarea topicului nu a mai revenit .

Eu consider ca trebuie facuta o distinctie clara intre o relatie cu ex-ele de genul "Buna ziua" si "Salut" si ceva mai mult de genul invitatii in oras .

Mai mult decat atat, sunt total impotriva trimiterii mesajelor de felicitare de Revelion, Craciun, Paste, zi onomastica, zi de nastere .

Cel mai bine e ca actuala partenera sa nu stie nimic sau sa stie aproape nimic despre fostele relatii pentru ca daca era ceva de capul lor nu erau foste relatii, erau actuale relatii .

Una e cand te intalnesti intr-un loc public cu fostul partener al actualei sau cu fosta ta tovarasa si alta e cand petreceti impreuna .
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Dilema samixl  47 5.538