sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce trebuie sa faC? (Help!) Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   deadman565 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-August 08

Scris 25 August 2008 - 07:46 PM

Deci... azi am iesit cu iubita mea sa ne plimbam sa-i cumparam cadou unei prietene de-ale noastre... tatal ei a sunat-o sa o intrebe cu cine e in orash.... ea a zis cu mine... el "ah...nu mai iesiti diseara" ... am zis noi oke... seara... tatal ei a facut o criza ca de ce am iesit azi... si i-a zis sa nu mai se intalneasca cu mine!! ce trebuie sa fac? ca simt k mor? sa ies cu ea in secret? o sa-i treaca tatalui? ajutor va rog
0

#2 Utilizator offline   Moftangiu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 25 August 2008 - 07:50 PM

Tatal ei probabil nu are nimic sa iasa la plimbare, dar nu cu tine.
Trebuie sa aflii ce obiectii are tatal ei si sa incerci sa fi obiectiv, sa vezi daca are dreptate si sa-ti corectezi eventuale defecte, ca pe viitor sa nu mai intampini opozitie.

Aceasta postare a fost editata de gheorghe35: 25 August 2008 - 07:51 PM

0

#3 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 25 August 2008 - 08:00 PM

daca taica'su nu e vreun violent poti sa te duci cu prietena ta langa tine si sa-l intrebi care e problema, pe un ton frumos, si unde ai gresit. la telefon nu te-as sfatui sa faci chestia asta fiindca multi gasesc destul de ofensiv acest gest, mai ales cand e copilul lor la mijloc.

daca nu te atrage idea asta, iesi cu ea pe ascuns inca de cateva ori si vezi daca poti tu sau ea sa vorbiti cu mama ei. de cele mai multe ori ele negociaza cel mai bine cu tatii, dar trebuie sa fii sigur ca ea e ok cu tine.
0

#4 Utilizator offline   deadman565 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 August 2008 - 07:58 PM

taiksu e putin dus cu pluta... stiti?d-asta mi-e frica...dak il intrebi de ce e suparat itzi zice de ce... dar te alegi si cu un pumn!
0

#5 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 25 August 2008 - 08:08 PM

Cati ani aveti?
0

#6 Utilizator offline   deadman565 

• Boboc
  • Pip

Scris 25 August 2008 - 08:15 PM

eu 16 ea 15
0

#7 Utilizator offline   deceivedC 

• Slave To Darkness
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-July 08

Scris 25 August 2008 - 08:18 PM

Aoleo pai fara misto dar eu zic ca daca nu te pui bine cu tatal ala dus cu pluta o sa iasa rau
0

#8 Utilizator offline   fast_motion 

• let me put my poems in you
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-February 08

Scris 25 August 2008 - 08:15 PM

vorbeste cu mama ei atunci, ar trebui sa fie foarte intelegatoare si sa va ajute. acuma, daca taksu o sperie si pe maik'sa si nici ea nu vrea sa vorbeasca cu el... nu ramane decat sa iti iei sansele de a te vedea cu iubita pe ascuns si cand il vezi pe diliu pe strada sa tii distanta. daca il vezi ca se apropie intentionat, chiar daca se preface ca nu te vede, o iei la fuga imediat ( iti spun din experienta :pardon: )
0

#9 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 08

Scris 25 August 2008 - 08:53 PM

Vezi postareadeadman565, la Aug 25 2008, 07:46 PM, a spus:

Deci... azi am iesit cu iubita mea sa ne plimbam sa-i cumparam cadou unei prietene de-ale noastre... tatal ei a sunat-o sa o intrebe cu cine e in orash.... ea a zis cu mine... el "ah...nu mai iesiti diseara" ... am zis noi oke... seara... tatal ei a facut o criza ca de ce am iesit azi... si i-a zis sa nu mai se intalneasca cu mine!! ce trebuie sa fac? ca simt k mor? sa ies cu ea in secret? o sa-i treaca tatalui? ajutor va rog

intreab-o pe iubita ta unde e problema,ea poate sta de vorba cu tatal ei sa vada de ce nu e de acord cu tine,sau sa iesiti impreuna!poate omu are un motiv intemeiat sa se opuna!ea e singura la parinti?
0

#10 Utilizator offline   corto 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-August 08

Scris 28 August 2008 - 03:25 AM

Vezi postareasado, la Aug 25 2008, 08:53 PM, a spus:

intreab-o pe iubita ta unde e problema,ea poate sta de vorba cu tatal ei sa vada de ce nu e de acord cu tine,sau sa iesiti impreuna!poate omu are un motiv intemeiat sa se opuna!ea e singura la parinti?

si dupa ce afli ceva detalii despre opozitie daca iubirea voastra este puternica va uniti si o sa respectati impreuna si parintii
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Unde l-ai intalnit pe actualul tau iubit? Armina  30 9.739
Hot Topic (New) Atasamente Fidelitate vs. infidelitate sexuala bydy  41 10.599
Hot Topic (New) Nebunii din dragoste
Ce nebunie ati facut sau veti face din dragoste
Observ  70 24.595
Hot Topic (New) Supus sau dominator? crystyann  47 12.584
Topic inchis Atasamente Casatoriile intre homosexuali si lesbiene? Dar adoptii? * * * - -
De ce nu sunteti sau sunteti de acord?
veretregn  454 31.903