sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema laptop Toshiba,se blocheaza Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 24 August 2008 - 01:44 PM

Desi am scris cate ceva despre problema si pe un alt topic, m-am hotarat sa deschid unul pentru a explica mai bine. Am un laptop Toshiba ,cumparat din magazin, in garantie, de cam 3 luni. Am Windows Vista cu licenta,instalat asa cum trebuie, deci ma indoiesc sa fie problema din Windows.De ceva timp, se blocheaza din senin, si m-am gandit ca e din cauza programelor pe care le am instalate, desi dupa parerea mea, nici asta nu e relevant, fiindca am instalate doar programe care mi se par strict necesare. Acum cateva zile am instalat The Sims, jocul, de exemplu, si laptopul respecta cu siguranta configuratia ceruta pentru a juca jocul,am reusit sa il instalez,dar cand intru sa il joc, se blocheaza.

Intrebarea mea e: ce ar trebui sa fac , ce programe ar trebui sa sterg pentru a-si reveni sau ce program/e ar trebui sa folosesc pentru a imbunatati folosirea lui?
Sincer, mi-e groaza de felul in care merge desi am zis,e aproape nou . :lol:

Orice raspuns e binevenit, orice sugestie. Saru'mana.

Aceasta postare a fost editata de vulturoaica: 24 August 2008 - 01:49 PM

0

#2 Utilizator offline   micul programator 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-August 08

Scris 24 August 2008 - 02:16 PM

Vezi postareavulturoaica, la Aug 24 2008, 01:44 PM, a spus:

Desi am scris cate ceva despre problema si pe un alt topic, m-am hotarat sa deschid unul pentru a explica mai bine. Am un laptop Toshiba ,cumparat din magazin, in garantie, de cam 3 luni. Am Windows Vista cu licenta,instalat asa cum trebuie, deci ma indoiesc sa fie problema din Windows.De ceva timp, se blocheaza din senin, si m-am gandit ca e din cauza programelor pe care le am instalate, desi dupa parerea mea, nici asta nu e relevant, fiindca am instalate doar programe care mi se par strict necesare. Acum cateva zile am instalat The Sims, jocul, de exemplu, si laptopul respecta cu siguranta configuratia ceruta pentru a juca jocul,am reusit sa il instalez,dar cand intru sa il joc, se blocheaza.

Intrebarea mea e: ce ar trebui sa fac , ce programe ar trebui sa sterg pentru a-si reveni sau ce program/e ar trebui sa folosesc pentru a imbunatati folosirea lui?
Sincer, mi-e groaza de felul in care merge desi am zis,e aproape nou . :flowers:

Orice raspuns e binevenit, orice sugestie. Saru'mana.

sigur ai instalat windowsul bine...ca si eu am avut ceva probleme cu al meu la inceput dar acum am instalati windowsul din nou si merge....ar putea fi aici o problema,dar daca esti absolut sigura ca tottul e ok....at....cand se blocheaza aps alt+ctr+del (in acelasi timp)...sau dai cat mai multe refreshuri....in ceea ce priveste simsul poate e piratat ( dar putin probabil daca il ai din surasa sigura)...nu stiu ce sa spun... :lol: ce model de toshiba ai?...da un link :focus:
0

#3 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 August 2008 - 05:44 PM

Vezi postareamicul programator, la Aug 24 2008, 03:16 PM, a spus:

sigur ai instalat windowsul bine...ca si eu am avut ceva probleme cu al meu la inceput dar acum am instalati windowsul din nou si merge....ar putea fi aici o problema,dar daca esti absolut sigura ca tottul e ok....at....cand se blocheaza aps alt+ctr+del (in acelasi timp)...sau dai cat mai multe refreshuri....in ceea ce priveste simsul poate e piratat ( dar putin probabil daca il ai din surasa sigura)...nu stiu ce sa spun... :lol: ce model de toshiba ai?...da un link :focus:

Windowsul nu l-am instalat eu, ci cineva care stiu sigur ca se pricepea. Si da, cred ca l-a instalat cat se poate de corect. Pot incerca sa-l reinstalez, e o varianta,dar intai vreau sa vad ce se poate face inainte de asta.
Iar cu ctrl+alt+del, crede-ma, fac chestia asta mereu, dar inutil..Ca sa nu mai vorbim ca intra super greu in Task Manager.

Sims-ul e bun :flowers:

Modelul de Toshiba e L300- 11 F, procesor de 2000, 1 gb de ram, 200 gb memoria...nu stiu ce sa mai zic ...

Aceasta postare a fost editata de vulturoaica: 24 August 2008 - 05:45 PM

0

#4 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 24 August 2008 - 06:09 PM

Vezi postareavulturoaica, la Aug 24 2008, 06:44 PM, a spus:

Windowsul nu l-am instalat eu, ci cineva care stiu sigur ca se pricepea. Si da, cred ca l-a instalat cat se poate de corect. Pot incerca sa-l reinstalez, e o varianta,dar intai vreau sa vad ce se poate face inainte de asta.
Iar cu ctrl+alt+del, crede-ma, fac chestia asta mereu, dar inutil..Ca sa nu mai vorbim ca intra super greu in Task Manager.

Sims-ul e bun :lol:

Modelul de Toshiba e L300- 11 F, procesor de 2000, 1 gb de ram, 200 gb memoria...nu stiu ce sa mai zic ...

sterge ce ti-am spus sa stergi..
ai si antivirus pe el?....dar unul bun ( cu licenta )...nu crack-uit
0

#5 Utilizator offline   micul programator 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 24 August 2008 - 06:36 PM

Vezi postareavulturoaica, la Aug 24 2008, 06:44 PM, a spus:

Sims-ul e bun :lol:

chiar asa, ce antivirus ai?...recomand avira...sau eset...probabil ai ceva ''pasageri clandestini'' la bord...laptopul e curat? app cat te tine bateria?
0

#6 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 August 2008 - 12:31 AM

Vezi postareanewtask, la Aug 24 2008, 07:09 PM, a spus:

sterge ce ti-am spus sa stergi..
ai si antivirus pe el?....dar unul bun ( cu licenta )...nu crack-uit

Astept intai sa-mi spui cu exactitate ce sa sterg. :airkiss:
Cu virusii e intr-adevar o problema,e posibil ca de la el sa nu imi mearga Sims-ul,de exemplu? Eu am antivirusul lui,din vista,si mai am McAffee, acesta din urma nu e crackuit. Nu din cate stiu eu. Mi-a instalat toate astea cineva de incredere.
Dar am virusi,pentru ca ma avertizeaza mereu.
Ah, acum mi-a mai spus un prieten ca Sims-ul e posibil sa nu imi mearga din cauza faptului ca nu am instalat Directx, dar stiu ca Vista are deja acest program. Trebuie sa instalez cumva unul mai nou? Nu mi se pare totusi logica aceasta varianta,pentru ca eu am instalat sims-ul cu succes,de exemplu,si dupa ce intru in el,abia atunci se blocheaza,dupa 1 minut,poate doua, fara motiv,pentru ca jocul e bun.

Vezi postareamicul programator, la Aug 24 2008, 07:36 PM, a spus:

chiar asa, ce antivirus ai?...recomand avira...sau eset...probabil ai ceva ''pasageri clandestini'' la bord...laptopul e curat? app cat te tine bateria?

Am zis mai sus ce antivirus am. Ok, o sa incerc sa aleg unul din acestea,daca zici ca sunt bune.
Tocmai ce ziceam,ca laptopul nu e tocmai "curat", mereu ma avertizeaza ca a mai aparut un virus.

Bateria ma tine normal, 2 ore, dar ce legatura are?
Alta problema e ca ma cam frige, se incalzeste urat de tot laptopul, si nu cred ca e de la caldura...Poate ar fi bun un sistem de racire?

Sunt foarte stresata din cauza laptopului,daca nu iau masuri urgent, cred ca o sa am mari probleme. :bye:

Aceasta postare a fost editata de vulturoaica: 25 August 2008 - 12:28 AM

0

#7 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 25 August 2008 - 11:11 AM

Sa pui Vista pe un Celeron nu e tocmai o miscare inteligenta.
0

#8 Utilizator offline   micul programator 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 25 August 2008 - 01:53 PM

mai cu incredere incerca eset dupa ce iti ai sters ce era de spers...am intrebat si eu de baterie asa...pentru cultura mea generala...am auzit ca majoritatea laptopurilor toshiba se incalzesc fff repede...sfatul meu: pune o placa de lemn sau de plastic sub laptop ca sa il poti tine pe genunchi... :bye: sper sa iti rezolvi repede problema :airkiss:
0

#9 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 August 2008 - 02:13 PM

Vezi postareaSeqenenreTao, la Aug 25 2008, 12:11 PM, a spus:

Sa pui Vista pe un Celeron nu e tocmai o miscare inteligenta.

Pai si daca xp-ul este incompatibil cu laptopul meu, ce sa fac?

Vezi postareamicul programator, la Aug 25 2008, 02:53 PM, a spus:

mai cu incredere incerca eset dupa ce iti ai sters ce era de spers...am intrebat si eu de baterie asa...pentru cultura mea generala...am auzit ca majoritatea laptopurilor toshiba se incalzesc fff repede...sfatul meu: pune o placa de lemn sau de plastic sub laptop ca sa il poti tine pe genunchi... :bye: sper sa iti rezolvi repede problema :airkiss:

Vine azi cineva sa se uite la el. Multumesc pentru sfaturi.
0

#10 Utilizator offline   micul programator 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 25 August 2008 - 02:18 PM

[quote name='vulturoaica' date='Aug 25 2008, 02:13 PM' post='1059567820']
Pai si daca xp-ul este incompatibil cu laptopul meu, ce sa fac?

Vine azi cineva sa se uite la el. Multumesc pentru sfaturi.
[/quote/]

pt putin...sti sigur ca e incompatibil cu xp? daca te mai si joci merge sa bagi si un linux ubuntu... :airkiss: incerca cu placa :bye:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Problema aparent fara solutie Kidu Ae  1 962
Replici noi Problema driveru video Piciulica30  3 1.494
Replici noi Hibernate & standby Paul  6 1.793
Replici noi Tv tuner
Nu mai am imagine ci doar sunet.Ce trebuie sa fac?
mugureanu  1 4.226
Replici noi probleme imprimanta HP Laser Jet P1005 Savi1  4 2.172