newtask, la Aug 24 2008, 07:09 PM, a spus:
sterge ce ti-am spus sa stergi..
ai si antivirus pe el?....dar unul bun ( cu licenta )...nu crack-uit
Astept intai sa-mi spui cu exactitate ce sa sterg.

Cu virusii e intr-adevar o problema,e posibil ca de la el sa nu imi mearga Sims-ul,de exemplu? Eu am antivirusul lui,din vista,si mai am McAffee, acesta din urma nu e crackuit. Nu din cate stiu eu. Mi-a instalat toate astea cineva de incredere.
Dar am virusi,pentru ca ma avertizeaza mereu.
Ah, acum mi-a mai spus un prieten ca Sims-ul e posibil sa nu imi mearga din cauza faptului ca nu am instalat Directx, dar stiu ca Vista are deja acest program. Trebuie sa instalez cumva unul mai nou? Nu mi se pare totusi logica aceasta varianta,pentru ca eu am instalat sims-ul cu succes,de exemplu,si dupa ce intru in el,abia atunci se blocheaza,dupa 1 minut,poate doua, fara motiv,pentru ca jocul e bun.
micul programator, la Aug 24 2008, 07:36 PM, a spus:
chiar asa, ce antivirus ai?...recomand avira...sau eset...probabil ai ceva ''pasageri clandestini'' la bord...laptopul e curat? app cat te tine bateria?
Am zis mai sus ce antivirus am. Ok, o sa incerc sa aleg unul din acestea,daca zici ca sunt bune.
Tocmai ce ziceam,ca laptopul nu e tocmai "curat", mereu ma avertizeaza ca a mai aparut un virus.
Bateria ma tine normal, 2 ore, dar ce legatura are?
Alta problema e ca ma cam frige, se incalzeste urat de tot laptopul, si nu cred ca e de la caldura...Poate ar fi bun un sistem de racire?
Sunt foarte stresata din cauza laptopului,daca nu iau masuri urgent, cred ca o sa am mari probleme.
Aceasta postare a fost editata de vulturoaica: 25 August 2008 - 12:28 AM