sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Doar aventură sau posibilă relație de lungă durată? câți dintre voi ați risca? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Baba Cloanta 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 07

Scris 24 August 2008 - 12:35 PM

Și el, și ea, implicați în câte o relație. El de 8 luni, ea de un an și ceva. Amândoi țin la partenerii lor (printr-o ciudată coincidență, partenerii sunt plecați din țară în ambele relații).
Se cunosc la lucru, nu se poate spune că se iubesc, dar atracția există. După 2 săptămâni de flirt, decid să încerce și altceva, și petrec o noapte împreună. Se simt foarte bine, se comportă ca doi îndrăgostiți în zilele care urmează și nopțile îi găsesc împreună. Nu lipsesc discuțiile despre o posibilă relație serioasă între ei. Amândoi sunt deja implicați, și nu o consideră doar o aventură, dar niciunul nu ar risca relația pe care o are momentan (deși pentru amândoi există și multe neînțelegeri cu partenerii, și lucrurile nu-s întotdeauna roz). Amândoi sunt genul de persoane cărora le place să iubească, nu doar să fie iubiți, și care dau totul într-o relație. Se cunosc încă destul de puțin, dar își găsesc multe în comun. Pentru amândoi e prima dată când își înșeală partenerii.
În maxim 2 săptămâni, aceștia se întorc. Ce șanse are ”relația” lor să continue? Câți dintre voi, într-o astfel de situație, ați renunța la ce aveți, pentru ceva ce ar putea să vă facă fericiți?
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 24 August 2008 - 12:34 PM

Eu da.
0

#3 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 August 2008 - 01:58 PM

Vezi postareaBaba Cloanta, la Aug 24 2008, 01:35 PM, a spus:

Ce șanse are ”relația” lor să continue? Câți dintre voi, într-o astfel de situație, ați renunța la ce aveți, pentru ceva ce ar putea să vă facă fericiți?

Singura valoare dintr-un cuplu este Iubirea iar daca iubesti pe cineva cu adevarat nu cred ca ai putea sa o inseli. Eu unul nu as putea.

Iubirea adevarata trece dincolo de atractia fizica sau intelectuala. E o legatura intima intre cei doi, legatura ce-i fac pe cei doi sa fie o singura persoana in doua corpuri. Pentru mine a fi cu altcineva in timp ce iubesc o alta persoana e echivalent cu a face gestul respectiv in prezenta persoanei pe care o iubesc. Nu pot concepe.

Cei doi din situatia de mai sus ar trebui sa fie in primul rand sinceri cu propriile lor persoane! Sa se uite in sufletul lor si sa inteleaga ce e acolo. Sa fie suficient de sinceri cu propria persoana incat sa inteleaga daca fata de partenerul vechi e iubire sau doar o obisnuinta ramasa in urma unei relatii care s-a racit.

Legat de noua relatie... Un lucru va ramane evident pentru amandoi. Ambii sunt persoane care au inselat increderea partenerului. Umbra indoielii e posibil sa planeze intotdeauna asupra relatiei lor. Singura sansa pe care o au este sa descopere o iubire mistuitoare intre ei. Sa descopere Iubirea adevarata.
0

#4 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 August 2008 - 02:03 PM

Vezi postareaCavalerul_Jedi, la Aug 24 2008, 01:58 PM, a spus:

Singura valoare dintr-un cuplu este Iubirea iar daca iubesti pe cineva cu adevarat nu cred ca ai putea sa o inseli. Eu unul nu as putea.

De aia am zis ca da. Ceva nu mai este.
0

#5 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 24 August 2008 - 02:16 PM

1. Rupeti amandoi cu partenerii actuali.
2. Incercati.
Intr-un fel este extrem de deranjant ceea ce incercati voi. Nu imi explic acest.....niciunul nu ar risca ceea ce are....dar ar vrea o relatie de lunga durata, dar wax.
Cand te decizi ca vrei o relatie de lunga durata, iti iei si riscul de esec. E usor sa stai insa in locul caldut la care nu ai renunta. Poate e mai bine sa recunoasteti ca este totusi o relatie stric sexuala. PUNCT.
Imi place in mod deoasebit " este prima data cand isi inseala partenerii" , desigur nu ultima.
Eu zic sa decideti, de vreti sa continuati free, nu aveti de ce retine pe altii .
Si ca sa va scoateri, ii puteti cupla pe cei ramasi cu buza umflata si iesi la intalniri in patru.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 24 August 2008 - 02:17 PM

0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 24 August 2008 - 02:17 PM

Vezi postareaAmarena, la Aug 24 2008, 01:34 PM, a spus:

Eu da.

Si eu.
0

#7 Utilizator offline   Baba Cloanta 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 24 August 2008 - 02:28 PM

Vezi postareaKilkoana, la Aug 24 2008, 03:16 PM, a spus:

Cand te decizi ca vrei o relatie de lunga durata, iti iei si riscul de esec. E usor sa stai insa in locul caldut la care nu ai renunta. Poate e mai bine sa recunoasteti ca este totusi o relatie stric sexuala. PUNCT.
Imi place in mod deoasebit " este prima data cand isi inseala partenerii" , desigur nu ultima.
Eu zic sa decideti, de vreti sa continuati free, nu aveti de ce retine pe altii .

Mersi, poate așa mă trezesc la realitate.
Da, probabil cel mai corect e să renunțăm la partenerii actuali și să încercăm.
0

#8 Utilizator offline   Moftangiu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 24 August 2008 - 02:28 PM

Vezi postareaBaba Cloanta, la Aug 24 2008, 01:35 PM, a spus:

Ce șanse are ”relația” lor să continue? Câți dintre voi, într-o astfel de situație, ați renunța la ce aveți, pentru ceva ce ar putea să vă facă fericiți?

Ce sanse sunt ca a doua relatie sa nu fie la fel ca prima, adica sa se stinga sentimentele, presupunand ca si in prima a fost dragoste?
0

#9 Utilizator offline   Baba Cloanta 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 24 August 2008 - 02:37 PM

Vezi postareagheorghe35, la Aug 24 2008, 03:28 PM, a spus:

Ce sanse sunt ca a doua relatie sa nu fie la fel ca prima, adica sa se stinga sentimentele, presupunand ca si in prima a fost dragoste?

N-am cum să știu dacă, cum, cât o să dureze, ar fi o prostie să încep acum să spun că voi fi cu siguranță cu el până-i crește barbă albă și eu umblu în baston.
Dar dacă persoana asta e mai potrivită? Îl simt de 2 săptămâni mai apropiat sufletește de mine decât pe prietenul meu într-un an.
Tu poți garanta că sentimentele vor rezista un timp anume?
0

#10 Utilizator offline   Amarena 

• boo!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 24 August 2008 - 02:32 PM

50-50, cred.
0

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Prietenie?
Logodnica mea are un prieten din liceu cu care se vede in secret
ArkRoyal  1 629
Topic inchis Atasamente am nevoie de un sfat
orice ajuta
qqqanonymusqqq  50 14.435
Topic inchis Frica de a iubi
M-am regasit in aceste cuvinte....
bydy  60 8.750
Topic inchis AM FOST VIOLATA,HELPPPPPPP! bubulyna  11 23.372
Hot Topic (New) Atasamente de cât timp eşti cu actualul partener? vesperala  89 13.181