Va rog sa ma luminati in urmatoarea problema!
Din ce cauze nu poate merge un filmulet inserat intr o prezentare Power point mai ales ca este in format WMV,numai ca acea prezentare a fost lucrata pe un alt calculator si deja continea acel filmuletz dar daca vroiam sa l deschid nu mergea spunandu-mi ca nu l gaseste astfel ca reinserandu l din nou ,tot nu merge?
Am incercat sa l inserez intr o prezentare noua si merge dand click pe el sau incepand singur odata cu afisarea slideului dar niciodata nu a mers in urma selectarii optiunii 'rulare film'(alta nedumerire).
Important este insa de ce nu merge in prezentarea deja conceputa?
Si inca o nedumerire: tot intr-o prezentare noua ( prezentare experiment de fapt) cand am inserat un filmulet dintr un anumit folder,nu a putut fi rulat dar cand l am inserat exact acelas filmulet dar luat dintr un alt folder a mers.
Sper sa mi puteti raspunde!Va multumesc!
Pagina 1 din 1
Nelamuriri in power point
Scris 27 August 2008 - 02:51 PM
strange_effect, la Aug 24 2008, 04:13 AM, a spus:
Va rog sa ma luminati in urmatoarea problema!
Din ce cauze nu poate merge un filmulet inserat intr o prezentare Power point mai ales ca este in format WMV,numai ca acea prezentare a fost lucrata pe un alt calculator si deja continea acel filmuletz dar daca vroiam sa l deschid nu mergea spunandu-mi ca nu l gaseste astfel ca reinserandu l din nou ,tot nu merge?
Am incercat sa l inserez intr o prezentare noua si merge dand click pe el sau incepand singur odata cu afisarea slideului dar niciodata nu a mers in urma selectarii optiunii 'rulare film'(alta nedumerire).
Si inca o nedumerire: tot intr-o prezentare noua ( prezentare experiment de fapt) cand am inserat un filmulet dintr un anumit folder,nu a putut fi rulat dar cand l am inserat exact acelas filmulet dar luat dintr un alt folder a mers.
poate ca prezentare in care a fost conceput a fost facuta cu power point 2007 si tu vrei sa bagi filmuletul in power point 2003...sau invars....
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
conversie Office2007 in Office2003 | adymoab | 1 | 6.162 |
|
Cum fac coloane in pagemaker? | simf | 3 | 3.944 |
|
protejarea documentelor in excell | Ramonamihaela | 4 | 1.667 |
|