Buna ziua!
As vrea sa aflu si eu niste informatii privind drepturile revolutionarilor.
problema mea este urmatoarea: in 2004 tatal meu a depus toate actele pentru preschimbarea certificatului de ranit in revolutie.el a decedat in 2006 si inca nu i se preschimbase certificatul.am inteles k el ar fi trebuit sa ia o pensie pentru acea perioada 2004 2006.am observat k dosarul lui inca nu a fost verificat.am inteles k urmasii ar trebuii sa completeze dosarul cu anumite acte insa nu stim care anume si ca ar fi necesar sa facem succesiunea pentru acest lucru.noi nu avem aceasta posibilitate.as vrea sa stiu daca intradevar avem vreun drept de pe urma lui si ce anume ar trebuii sa facem.
imi cer scuze daca nu am adus toate informatii le necesare insa nu ma pricep la astfel de lucruri.
va rog ajutati-ma!
multumesc
Pagina 1 din 1
drepturi revolutionari
Scris 22 August 2008 - 10:25 AM
vad k aceasta lege nu spune nimik referitor la situatia mea.
daca mai aveti vreo sugestie astept cu nerabdare.multumesc mult!
daca mai aveti vreo sugestie astept cu nerabdare.multumesc mult!
Scris 22 August 2008 - 11:59 AM
leutza00, la Aug 21 2008, 04:21 PM, a spus:
...am inteles k urmasii ar trebuii sa completeze dosarul cu anumite acte insa nu stim care anume si ca ar fi necesar sa facem succesiunea pentru acest lucru.noi nu avem aceasta posibilitate.as vrea sa stiu daca intradevar avem vreun drept de pe urma lui si ce anume ar trebuii sa facem.
Tu ca urmas al unui ranit in revolutie nu ai nici un drept.
Poti insa solicita drepturile neachitate tatalui tau, dar numai dupa finalizarea succesiunii.
Cu succesiunea in brate, te duci la Secretariatul de Stat pentru problemele revolutionarilor si ceri acolo lamuriri suplimentare privind dosarul tatalui tau.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Acte Dosar pt. Iesire din Indiviziune
- pe cale amiabila - |
simone5 | 2 | 1.142 |
|
Legea Dreptului la Dragoste
trebuie sa existe legi si in dragoste |
oliver | 66 | 6.479 |
|
Norme de functionare frizerie-coafor | maricris | 0 | 2.644 |
|
orice problema juridica aveti,,va rog contactati ne cu incredere! | faghiurageorge | 0 | 1.091 |
|
indemnizatie pt copil
cine are idee? |
LucaLuca | 11 | 5.240 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS