sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

CARDURI LA BCR expirate, comisioane calculate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   lili1976 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-August 08

Scris 21 August 2008 - 09:08 AM

Nu va faceti card la BCR. Sunt de r..at serviciile. Nu numai ca daca expira ei reemit altele si nu te anunta ca s-a reemis, daca iti aduci aminte si te duci sa ridici cardul in 70 % din cazuri nu il gasesc, dar faza cea mai tare este ca pe perioada in care nu ai card deoarece este expirat, nu utilizezi serviciile lor, ei nu te anunta, nu te intreaba daca mai vrei cardul respectiv, DAR ITI IAU COMISIOANE IN FIECARE LUNA cica pentru administrarea contului....... care cont ? adica daca eu personal nu m-am dus la banca sa ridic cardul, inseamna ca nu am nevie de el. Acuma asta se intampla la BCR deoarece la alte banci daca nu am ridicat cardul in luna reemiterii m-au sunat sa ma intrebe daca merg sa il ridic si daca nu m-am dus in cateva zile au inchis contul. Dar la BCR nu se face asa deoarece ei baga mana pana la umar in buzunarul clientului chiar daca e pentru cativa ron pe luna, darsi ce daca clientul nu a ridicat cardul?? bun asa, ca noi incasam comisioanele si daca nu plateste poate il bagam si in CIP sau daca face vreo sesizare sau reclamatie e vai de el""""

Ma deplasez la sucursala, raspunsul doamnei care de altfel lucreaza la BCR adica e angajata a bancii in relatii cu publicul, a fost ca nici ea nu ar plati ceva fara sa se foloseasca de el, doar ca asa apare in calculator. La intrebarea mea " daca muream ce se intampla cu comisioanele si cu cardurile?" imi raspunde eii se aduna si se trec ele undeva. Super tare, un raspuns mai profesional de atat nu exista. M-a lamurit pe loc. Am cerut sa vorbesc cu cineva care sa imi clarifice situatia acelor comisioane calculate ERONAT ( spun eronat deoarece nu se pot percepe comisioane pe un produs pe care nu il detin) dar nu era nimeni in afara de ea care sa imi dea relatii, am cerut un nr de telefon si a zis ca nu exista.

Sun la nr lor de telefon de pe site, imi raspunde o d-ra care dupa ce introduce in sistem CNP -ul imi spune ca am 2 carduri, asta a vazut ea in sistem si atat, dar unde oare ar putea sa vada daca eu am ridicat acele carduri? imi mai spune dupa ce eu am intrebat pe ce baza s-au calculat comisioane, bineinteles ca s-a iritat si a ridicat tonul vocii ca ce eu am un cont deschis si de aia. Ii mai zic ca eu nu am mai avut nevoie de acele carduri de aia nu le-am ridicat, cand m-am dus sa il ridic nu s-a gasit. Adica pe langa faptul ca e o dezorganizare totala la ei, stai la o coada si cate o ora deoarece numai o angajata da informatii si carduri iar daca sunt 2 fac aceiasi treaba, nici nu stiu ce sa iti raspunda cand ajungi si tu in sfarsit sa i te adresezi, iti mai iau si comisioane pe servicii de care nu beneficiezi.

Doamne, bine ca nu am credite la BCR ca nu stiu ce s-ar fi intamplat...

FERITIVA DE BCR, AVETI ALTERNATIVE FOARTE BUNE, SUNT BANCI CARE SE RESPECTA SI VA RESPECTA, NU VA LASATI UMILITI SI FURATI DE BANI. DA,EI ASTA FAC FURA DE LA CLIENTI!!!! ASTA E FURT SA IEI BANI PE CEVA DE CARE NU BENEFICIAZA CLIENTUL.

Sunt un foarte bun platnic, nu pot dormi daca am de dat un ron cuiva, dar cand e vorba sa mi se perceapa pe nedrept.....
daca eu sunt corecta, astept corectitudine de la toti
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Pensie pe card
cum, unde ?
Oblomov  5 7.439