sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Suntem departeeeeeeeeeeeeee de adevar Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 19 August 2008 - 05:08 PM

Vezi postareajackpot, la Aug 19 2008, 04:49 PM, a spus:

Simplu!Sa nu mai facem pe interesantii si sa discutam despre solutiile pe care le da credinta in problemele vietilor noastre.

Uite:vezi Intrunirea lui Satan de pe http://da-cred.blogspot.com/ si zi-mi ce crezi.

Bai, cu banii, cu femeile, cu divertismentul, cu mass-media am inteles... dar cu Mos Craciun ce aveti, lol ?! Sunteti de tot buful la faza asta. :) :ok: :) Si Satan isi incheie discursul diabolic cu "ha, ha, ha" ?! ;) ;) :) Vai de steaua voastra !!! V-as impacheta pe toti astia care nu dati o ceapa degerata pe viata de pe pamant ( dar care in ticalosia voastra traiti si va desfatati de pe seama ei ) si v-as trimite direct in ceruri ( unde de fapt va si este locul ) cu tot cu zeul si biserica voastra becisnica. Poate asa scapam odata pentru totdeauna de problemele pe care le da religia. Ca sa nu le zic orori.
0

#12 Utilizator offline   dani2008 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 18-August 08

Scris 19 August 2008 - 05:15 PM

pffff..ce oameni intalnesc si eu..unii cred in DUMNEZEU altii nu uneorii am impresia ca vb chiar cu satana
0

#13 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 August 2008 - 05:21 PM

dani, tu nu intelegi: toti cei care au credinta se roaga la Dumnezeu sa ii scape de vreo boala fatala. Si marea majoritate nu scapa, ca de aia se numeste "fatala".
0

#14 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 19 August 2008 - 05:21 PM

Vezi postareadani2008, la Aug 19 2008, 06:15 PM, a spus:

pffff..ce oameni intalnesc si eu..unii cred in DUMNEZEU altii nu uneorii am impresia ca vb chiar cu satana

A, si tu te-ai gasit de colo "alesul domnului" zis si "sfant". :ok: Scuzati de deranj, sanctitatea voastra ! :)
0

#15 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 19 August 2008 - 07:50 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 19 2008, 05:36 PM, a spus:

Ce solutii iti da credinta dragule? Ai vazut tu pe cineva caruia i-a crescut la loc vreun membru amputat? A vindecat credinta pe cineva de sida? Sunt persoane cu credinta multa in dumnezeu, si isi doresc cu disparare sa aiba copii. I-a vindecat credinta de sterilitate? Te vindeca credinta de apendicita? Te duci la popa sa te opereze? Doctorii invata medicina dupa biblie? Sa lasam vorbele goale si gargara, ca daca e vorba de asta, sunt altii mai priceputi ca tine la gargara si vorbe pompoase fara nici un continut.

Enki..tin sa te anunt ca tot ce ai scris tu aici s-a intamplat....
0

#16 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 August 2008 - 07:57 PM

Desigur, si dovezi pentru asta vei aduce la fel ca pentru baiatul ala pe care l-a inviat nush ce calugar din nush ce manastire. De ce ti-as acorda credibilitate cand pana acum nu ai adus nici o doavda?
0

#17 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 August 2008 - 08:00 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 19 2008, 08:57 PM, a spus:

Desigur, si dovezi pentru asta vei aduce la fel ca pentru baiatul ala pe care l-a inviat nush ce calugar din nush ce manastire. De ce ti-as acorda credibilitate cand pana acum nu ai adus nici o doavda?

da cum pot sa-ti aduc eu dovezi..daca dovada sunt eu care am trait in acea zona unde era acel copil...

in credinta nu exista dovezi decat adevaruri.....
0

#18 Utilizator offline   jackpot 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-August 08

Scris 19 August 2008 - 08:09 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 19 2008, 05:36 PM, a spus:

Sa lasam vorbele goale si gargara, ca daca e vorba de asta, sunt altii mai priceputi ca tine la gargara si vorbe pompoase fara nici un continut.

Inteleg ca sufletul la tine este de lepadat,caci dupa toata insiruirea de situatii de sus,ai omis tocmai subiectul principal al acestei parti a forumului pe care suntem "Religie si spiritualitate".Aici nu este nimic de vindecat inteleg.Dar apasarea aia din piept pe care o simti cand esti doar tu si cu tine adevarat.
Nu ma intelege gresit caci poate ai dreptate;vorbele mele pot fi "pompoase" dar le-am scris ca cine citeste sa culeaga continutul textului nu sa socoteasca cuvintele.Ceea ce iti doresc si tie. Pace!
0

#19 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 19 August 2008 - 08:16 PM

Vezi postareaNeXuS-Warrior of Thruth, la Aug 19 2008, 09:00 PM, a spus:

da cum pot sa-ti aduc eu dovezi..daca dovada sunt eu care am trait in acea zona unde era acel copil...

in credinta nu exista dovezi decat adevaruri.....

Adevaruri subiective, exprima-te mai precis. Daca tie ti se pare adevarat ca fiinta spirituala suprema poate sa fie un egoist gelos si isteric, care ucide cand ii tuna doar ca sa arate cat e el de mare si tare, sa fii sanatos: e adevarul tau, nu incerca sa il impui si altora, mai ales ca acest adevar e plin de contradictii.
Tu esti dovada? :) tare asta! :ok:

Vezi postareajackpot, la Aug 19 2008, 09:09 PM, a spus:

Inteleg ca sufletul la tine este de lepadat,caci dupa toata insiruirea de situatii de sus,ai omis tocmai subiectul principal al acestei parti a forumului pe care suntem "Religie si spiritualitate".Aici nu este nimic de vindecat inteleg.Dar apasarea aia din piept pe care o simti cand esti doar tu si cu tine adevarat.
Nu ma intelege gresit caci poate ai dreptate;vorbele mele pot fi "pompoase" dar le-am scris ca cine citeste sa culeaga continutul textului nu sa socoteasca cuvintele.Ceea ce iti doresc si tie. Pace!

Dragule, sa iti reamintesc?

Citeaza

Simplu!Sa nu mai facem pe interesantii si sa discutam despre solutiile pe care le da credinta in problemele vietilor noastre.

Ai spus ceva de probleme spirituale? Nu. Daca spuneai poate nu as fi avut nimic de comentat, aici lucrurile sunt la un nivel personal, si subiectiv. Si apoi, chiar daca biblia vindeca probleme spirituale, le vindeca numai pe ale unora, a celor cu care rezoneaza, nu toti se pot vindeca cu acelasi medicament, pentru ca nu toti sufera de aceeasi boala. Altii poate au nevoie de altfel de "medicament spiritual", de raspunsuri mai complexe la intrebarile care ii framanta, si biblia nu face decat sa ii gadile putin si atat, fara sa vindece nimic.

Aceasta postare a fost editata de Enki: 19 August 2008 - 08:20 PM

0

#20 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 August 2008 - 08:19 PM

Vezi postareaEnki, la Aug 19 2008, 09:16 PM, a spus:

Adevaruri subiective, exprima-te mai precis. Tu esti dovada? :) tare asta! :ok:

da..eu sunt o dovada vie...cei ce nu cunosc fenomenul vindecarilor miraculoase....nu pot astepta prea multe...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Are vre-o legatura de sf. andrei ,,Adriana,,
unii zic ca se serbeaza altii zic ca nu..
L64424  1 5.049
Topic inchis Atasamente Oare a fost isus gay? Eddie_Killer  22 5.700
Topic inchis Testamentul lui Hamas BigDefender  4 4.792
Replici noi Atasamente ORTODOXIA
incredibil!!!!!!!!!!
zexelica  9 2.492
Hot Topic (New) Pamantul - regatul lui Satan ?! Andrei Vlinder  354 30.893