NeXuS-Warrior of Thruth, la Aug 19 2008, 09:00 PM, a spus:
da cum pot sa-ti aduc eu dovezi..daca dovada sunt eu care am trait in acea zona unde era acel copil...
in credinta nu exista dovezi decat adevaruri.....
Adevaruri subiective, exprima-te mai precis. Daca tie ti se pare adevarat ca fiinta spirituala suprema poate sa fie un egoist gelos si isteric, care ucide cand ii tuna doar ca sa arate cat e el de mare si tare, sa fii sanatos: e adevarul tau, nu incerca sa il impui si altora, mai ales ca acest adevar e plin de contradictii.
Tu esti dovada?

tare asta!
jackpot, la Aug 19 2008, 09:09 PM, a spus:
Inteleg ca sufletul la tine este de lepadat,caci dupa toata insiruirea de situatii de sus,ai omis tocmai subiectul principal al acestei parti a forumului pe care suntem "Religie si spiritualitate".Aici nu este nimic de vindecat inteleg.Dar apasarea aia din piept pe care o simti cand esti doar tu si cu tine adevarat.
Nu ma intelege gresit caci poate ai dreptate;vorbele mele pot fi "pompoase" dar le-am scris ca cine citeste sa culeaga continutul textului nu sa socoteasca cuvintele.Ceea ce iti doresc si tie. Pace!
Dragule, sa iti reamintesc?
Citeaza
Simplu!Sa nu mai facem pe interesantii si sa discutam despre solutiile pe care le da credinta in problemele vietilor noastre.
Ai spus ceva de probleme spirituale? Nu. Daca spuneai poate nu as fi avut nimic de comentat, aici lucrurile sunt la un nivel personal, si subiectiv. Si apoi, chiar daca biblia vindeca probleme spirituale, le vindeca numai pe ale unora, a celor cu care rezoneaza, nu toti se pot vindeca cu acelasi medicament, pentru ca nu toti sufera de aceeasi boala. Altii poate au nevoie de altfel de "medicament spiritual", de raspunsuri mai complexe la intrebarile care ii framanta, si biblia nu face decat sa ii gadile putin si atat, fara sa vindece nimic.
Aceasta postare a fost editata de Enki: 19 August 2008 - 08:20 PM